من که که دو شب پیش تست کردم سرعت شبانه افتضاح بود فقط 170mb دانلود کرد از ساعت 2 تا 7
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
من که که دو شب پیش تست کردم سرعت شبانه افتضاح بود فقط 170mb دانلود کرد از ساعت 2 تا 7
چیز عجیبی نیست...مشکل اینجاست که هر ارگانی ساز خودش رو میزنه و هماهنگی وجود نداره!!! مثلا مخابرات میره خطوط رو میکنه فیبر نوری و دیگه از قبل به فکر اینترنت مشترکین نیست و میگه متولی اون ما نیستیم و به ما ربطی نداره!!! بعد تازه شرکت متولی که حالا آسیاتک هست هر زمان که تونست تجهیزات میاره...برای ما که منطقه مخابراتی دستغیب بودیم نزدیکه 9 ماه طول کشید که تاتجهیزاشون برقرار شد...
قیمت ها رو همین چند روزه پایین آوردن!!! یکی از بچه های تاپیک که گرفته بود میگفت 24 ساعته برام رانژه کردن...
با دروود
برای پیش شماره های 6214 و 6205 (شهرک بهتشی - احتمالن فیبر- احتمالن مرکز چهل گیاه) کدوم سرویس دهنده رو پیشنهاد می کنید؟
کیفیت+پشتیبانی
اگه فیبر باشه که فعلا جز آسیاتک گزینه ای وجود نداره...
سپنتا فیبر رو پوشش نمیده؟از پیش شماره چنین بر می آد که فیبر باه اما مطمئن نیستم
اینجا خطوطی که ساپورت میکنه زده... حالا چقدر صحت داره نمیدونم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپنتا فیبر رو پوشش نمیده..من خودم زنگ زدم بهشون برای خطم.
من پارس انلاين سرعت 512 دارم شيراز.مركز سعديه .روزا سرعت بين 90 تا 200 متغير هست.شبانه هم قبلا تا 1.2 گيگ داشتم ولي يك ماهيه زير 1 گيگ دانلود دارم.دوستان بيان فقط سرعت شبانشونو اعلام كنن
سلام
من از آسیاتک دارم ( میدونین که سرعت 128 با 512 و یا 1 مگابایتش فرقی نداره ) . روزها سرعت پیج واز کردن و فیلم دیدن - youtube- راضی کننده هست و کندی نداره ، ریت دانلود هم از 120 تا 350 ، بیشتر حول 200 میچرخه
اما امان از شب ، دقیقا از ساعت 2 ، چه free چه پولی ، بسته میشه پرتاشون ، مثل قدیما که شاتل داشتم ، البته واقعا بدتر هست ، ثانیه به ثانیه قطع و وصل میشه ، جون میکنه پیج واز کنه ، فیلم که پیشکش ، ریت دانلود هم از 7 کیلوبایت شروع میشه ، بعد 30 ثانیه میرسه به 1 ، 30 ثانیه بعد هم 500 بایت، بعدش هم قطع میشه
)) ... من نتونستم بیشتر از 70 مگ دانلود کنم :|
دوبار تماس گرفتم ، بار اول گفتم اگه درست نمیشه اشتراک من رو قطع کنین ، گفتن قطعا تا 2 هفته ی دیگه حل میشه .... دومین بار که همون 2 هفته ی بعد بود و بعد از تمدید ، گفتم چطور شد ؟ گفتن عمرا پهنای باند رو اضاف کنیم و همینی که هست) :|
درکل اینطور که به نظر میاد سپنتا باید چیز خوبی باشه ، مخصوصا که واسه یکی از آشنایان 18 ساعته وصل کرد ، دوستان اگه کسی تجربه ای داره مخصوصا با نامحدودش ، به ما هم بگه لطفا
درضمن مرکز امیرکبیر هستم
.
.
راستی این کلید تشکر کجاست؟؟؟ من چرا پیداش نمیکنم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)