باطری های که میگید رو من برای N97 خودم زیاد دیدم! عمده فروش ها 2 3 تومن میفروشن! ولی روی بیشتر گوشی های بازار هستند و با اصل مو نمیزنند! حتی بعضی فرورفته گی هم نداره!
باطری های که میگید رو من برای N97 خودم زیاد دیدم! عمده فروش ها 2 3 تومن میفروشن! ولی روی بیشتر گوشی های بازار هستند و با اصل مو نمیزنند! حتی بعضی فرورفته گی هم نداره!
من از Advanced Phone Lock استفاده میکنم ! توی Mobile9 پیدا میشه !3.نرم افزاری یا راهی هست که بشه واسه نت هایی که مینویسی قفل گذاشت؟
پاک کنی دیگه از دست رفته !اگه فون مموری رو پاک کنم(فرمت)اون بازی های اولیه خودش(ماشین و توپه)
وبرنامه هاشو برگردونم؟
اگه فون مموری رو پاک کنم(فرمت)اون بازی های اولیه خودش(ماشین و توپه)
وبرنامه هاشو برگردونم؟
اگه با 7370 فرمت کنی می مونه!!!
Last edited by runner; 30-05-2010 at 22:46.
1. چطور میتونم از اس ام اس هام تو کامپیوتر خونه بک اپ بگیرم ؟ که بعدا بتونم برشون گردونم به گوشی
2. چطور میتونم اس ام اس هامو از یه مموری کارت به یه مموری کارت دیگه انتقال بدم ؟
3. اگه اس ام اس ها رو فون مموری باشن اشکالی نداره رو یه مموری کارت مثلا 2 گیگ بک اپ بگیرم بعد این مموری کارتو در بیارم بذارم کنار مموری کارت 8 گیگ خودشو بندازم اس ام اس ها رو هر موقع بخام میتونم از رو 2 گیگ برگردونم دیگه ؟
موضوع اینه که من یه سری اس ام اس مهم دارم که میخوام تو گوشیم نباشه ولی هر موقع خواستم بتونم بریزم تو گوشی
دوتا مموری 2 و 8 گیگ هم دارم
سلام.
یه نرم افزار فول ورژن برای مرور فایلهای Autocad در 5800 میخواهم و همچنین جدیدترین نسخه آفیس.
یه سوال هم دارم...اگر توی اکسل کامپیوتر فرمول نویسی کنم توی اکسل 5800 قابل استفاده است؟ یعنی آفیس موبایل فرمول نویسی آفیس کامپیوتر رو میشناسه؟
Last edited by gisha; 31-05-2010 at 21:32.
اونایی که می دونم جواب می دم:
2- اگه منظورت اینه که نمی خوای فایلهای ویدئویی دیده بشن، بریزشون تو E:\Other\Contacts
3- من از Advanced Device Lock استفاده می کنم.
4- رم خوب می خوای TOSHIBA بگیر همه جا هست. قیمتش هم حدود 45 تومنه.
لند یا etabs یا sap نمیخوای اگه میخوی بگو تارف نکنی ها!!!!!
آخه مرد مومن موبایل با اون همه محدودیت کدش کجا بود اون هم سیمبین!!!!!
Last edited by peaceful1; 01-06-2010 at 09:50.
با ovi suit میشه از اطلاعات گوشی از جمله SMS ها روی کامپیوتر بک آپ گرفت و بعداً برگردوند به گوشی
اگر امکان دارد این نرم افزار ovi suit را در سایت قرار دهید و در باره نحوه کار با ان هم کمی توضیح دهید با تشکر![]()
چجوری میشه اطلاعات از رو سیمکارت رو به مموری کپی کردودیگه اینکه از کدوم قسمت میشه تمام اطلاعات ورودی روی مموری کارت ذخیره بشه مثل پیامها یا ذخیره کردن شماره تلفن
پیشاپیش متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)