تناسب هی پولش زیاد می شه؟
من که دوئلرم همه ی اسکیل های اشتباه رو برگردونم رو اون چند تای دوئل؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
تناسب هی پولش زیاد می شه؟
من که دوئلرم همه ی اسکیل های اشتباه رو برگردونم رو اون چند تای دوئل؟
یکی لامصب تو راه شهر بهم حمله کرد. از 4-5 تا دوئل برمیگشتم. خونم شد 1 اما زنده موندم![]()
آره پولش تصاعدی زیاد میشه.
اتریبوت از 250 دلار شروع میشه و 50 تا 50 تا میره بالا.
اسکیل از 50 شروع میشه 10 تا 10 تا میره بالا.
------------
عجب شانسی آوردی....
راستی من اسم واقعیت رو هنوز نمیدونم.اینجا هم که ژاپنی نوشتی.
اسمت رو نمیخوای بگی به من؟
همون روح سگ ولگردم دیگه![]()
علیرضا.
آقا من گند زدم فکر کنم. یه 2-3 هزار تایی باید خرج عوض کردن اسکیل ها و اتریبیوت ها بکنم.
اما همینجوری هم بدک کار نکردما الان دویست و خورده ای ام تو رنک دوئل
خوب الان اسکیل ها رو که بریزم رو اون 4 تا + Toughness و آپارانس و تاکتیک
اتریبیوت رو هم فقط بریزم رو Mobility Dexterity خوبه؟
2-3 هزار تا که چیزی نیست.من تو ورلد 1 تا حالا 10000 تا خرج برگردوندن اسکیلها کردم یه 15000 تا دیگه باید خرج کنم تا همه رو درست کنم.
اوه اوه اینطوری که کمر آدم میشکنه.2-3 هزار تا که چیزی نیست.من تو ورلد 1 تا حالا 10000 تا خرج برگردوندن اسکیلها کردم یه 15000 تا دیگه باید خرج کنم تا همه رو درست کنم.
من یکی که فکر میکنم از همون اول باید فکر اسکیلام باشم.![]()
دقیقا درست فکر میکنی...
برای همین میگم عجله نکن.
من یه چیزایی تو فروم خود بازی خوندم.
اکثرا کسایی که سرباز برمیدارن دوئلر میلی میشن.(اسلحه سرد)
تمام attribute ها رو روی strenght میذارن و اسکیلها رو روی vigor - aim - dodging - tactics - reflex
چون وقتی شما اتریبوت رو روی strenght میذای از امتیاز health point که مخصوص سرباز هست هم استفاده میکنی.یعنی به ازای هر بار که جونت زیاد میشه 5 واحد هم به صورت اتوماتیک زیاد میشه و به همین دلیله که کشتن سرباز خیلی سخته.
اگه tactics رو هم اضافه کنی از امتیاز تاکتیک هم بهرهمند میشی که هنگام دفاع 150% میشه.
پیشنهاد من اینه.تا لول 8 همه اسکیلها رو بذار رو vigor .بعدش دیگه vigor نمیخواد زیاد کنی چون هر لول یه اتریبوت رو strenght میذاری و خودش هر لول زیاد میشه.بعد از لول 8 هر لول یک اسکیل روی aim و یکی روی dodging و یکی روی tactics.
اگه خواستی reflex و appearance رو هم بعضی موقع زیاد کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)