چون سرعتشون کمه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چون سرعتشون کمه
با سلام خدمت دوستان شاتلي. ميخوام از تجربه خودم براتون به خصوص آقاي mpriayesh بگم.
من اوايل كه شاتل گرفتم eco512 احساس ميكردم سرعتم خيلي بده و فكر ميكردم تقصير شاتل هست. توي همين تاپيك هم چند تا پست زدم كه گله كرده بودم از شاتل با پشتيباني هم زياد تماس گرفتم. اما چند روز بعد فهميدم مشكل از لينكهايي كه دانلود ميكنم. در واقع من از لينكهاي غير مستقيم همانند رپيد شير ، اونم ساعت 1 شب به بعد دانلود ميكردم. شما هم اگه ميخوايي سرعت واقعي خودت رو ببيني با برنامه دانلود منيجر يكي از همين فيلمهاي لينك مستقيم رو از سايتهايي همانند downloads.ir براي مدت 1 دقيقه دانلود كن اونوقت ببين سرعتت چقدر هست.
من در همه ساعات شبانه روز از سايتهاي لينك مستقيم با سرعت 55 تا 70 دارم دانلود ميكنم. البته 1 شب به بعد كمي سرعت صفحه باز كردن پايين مياد. ولي سرعت دانلودم همونه.
از صبا هم نگيد كه رفيق خودم 128 داره روزها با 40 تا 50 تا دانلود ميكنه شبا با 5 تا. يه بار ديدمش بهم گفت 30 مگ ديشب دانلود كرده. اكانتش تموم بشه ميخواد بياد شاتل. فقط كمي مي ترسه. ميگه من شانس ندارم تا من بيام، شاتل شبانه رايگانش رو بر ميداره.
من كي بد گفتم؟؟؟!
من گفتم اگه 1مگ بده از صبانت بدتر ميشه و اين به اين معني نيست صبانت بده ولي هركي ميدونه شاتل از صبا با كيفيت تره (قيمت رو كاري ندارم)
======================
downloads.ir
تمام لینکای مستقیمش ftp است
که دوستمون mehdi_vsgh فرمودند سرعتشون کمه
من سرعتم نميدونم چطوريه كه خوبه؟!
تا حالا شبانه با 128 يه شبه 547 مگ ندانلوديدم!
همش از Upersia بود
فكر كنم 256 دادن به من به جاي 128
آخه از 6:30 تا 7 كه بيدار بودم سرعت دانلودم روي 30 بود![]()
Last edited by farshadtizhoosh; 12-04-2009 at 20:26. دليل: سوتي 2 !!
Line Rate - Upstream (Kbps): 156
Line Rate - Downstream (Kbps): 251
برای من جفتش 156 هست و با وجود مرکز مخابراتی خلوت حداکثر 500 دانلود دارم
==========================
شما بجای ما حالشو ببر
من که دو روزه که 512 گرفتم پشیمونم
میخوام بگم همون 128 رو بهم پس بدین
الان دوباره زنگیدم 23089 بازم میگه مخابراته
انشاا... حل میشه
خدا وکیلی اگه اینا مخابراتو نداشتن چی رو بهونه میکردن
=============
ببخشید میشه بگین این قضیه کنسول چیه
هم اکنون 336 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 336 مهمان)