کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پارس انلاين
سرويس 128 هست
سلام دوستان...
می خواسم بدونم چطوری می شه از یه ISP به خاطر قیمتهاش شکایت کرد...
آخه من الان توی یه شهر درب و داغون دانشجوام...یه سرویس دهنده خم بیشتر نداره...
اونم فقط !!Wireless که 256 بدون محدودیت دانلود رو ماهی 350 هزار تومن میده... مخ آدم سوت می کشه...![]()
واي كه من چقدر دوست دارم اين شركت هاي كلاه بردار رو به سزاي عملشون برسونم. براي شكايت شما بايد با سازمان تنظيمات مقررات و ارتباطات راديويي تماس بگيريد و شكايت خودتون رو مطرح كنيد:
سرعت شبانتون ثابت 50 است و يا بعضي از شبا بالا ، پايين ميشه..
سرعتت از رپيد شير چنده؟
ماهانه چقدر ميدي و ترافيكت چقدره ؟
ممنون ميشم به سؤالام جواب بدي
بچه ها سرعت دان من از رپید خیلی افت کرده ولی از سرورهای دیگه که دان میکنم خوبه
شما هم با رپید مشکل دارین؟
كابل جاسك - فجيره حدود ساعت 18، دوازدهم بهمنماه قطع شد و طبق اعلام شركت زيرساخت، به اين ترتيب حدود 30 درصد ظرفيت اينترنت كشور كاهش يافت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، روابط عمومي شركت ارتباطات زيرساخت اعلام كرد كه اين شركت، از همان ساعات اوليه بلافاصله از طريق مسيرهاي جايگزين ترافيك صدا - voice - را در بخش بينالملل تامين و اختلال در اين بخش را برطرف كرد.
بر اساس اين گزارش شركت ارتباطات زيرساخت اعلام كرد كه كارشناسان اين شركت درتلاشند تا ظرفيت قطع شده را از ديگر مسيرها تأمين كنند و در اين خصوص مذاكراتي با شركتهاي تامينكننده پهناي باند صورت گرفته است كه اميدواريم در كمترين زمان ممكن، تامين امكانات ياد شده فراهم شود.
به گزارش خبرنگار ايسنا اطلاعرساني شركت ارتباطات زيرساخت درباره قطعي كابل در حالي امروز انجام شد كه روز گذشته معاون دفتر روابط عمومي و امور بينالملل شركت ارتباطات زيرساخت - با تاييد بروز اختلال در ارتباطات اينترنتي اين موضوع را به توسعه فيبر نوري مربوط دانسته بود.
حسين شفيع در گفتوگو با ايسنا اظهار كرده بود: كار توسعه فيبر نوري در مسير تهران، مشهد اختلالاتي را موجب شده كه به احتمال زياد تا آخر شب روز دوشنبه به اتمام ميرسد.
شركت مخابرات استان تهران 88/11/14
از رپيد 45-46 دانلود مي كنم
قرار داد سه ماهه دارم
براي سه ماه 3 گيگ 27 تومن
سرعتم 128 هست اما تو اين مدل از سرويسشون سرعت رو تا 512 باز گذاشتند اما تا حالا پايين 40 نيومده
افت سرعت همه جا هست و مختص شرکت خاصی نیست , ماهم که بصورت مستقیم و با دکل های وارلس تو شرکت به اینترنت دسترسی داریم افت محسوسی داره
![]()
دوستان من هم از رپیدشر نمی تونم دانلود کنم اما از سایت های دیگر براحتی می تونم دانلود کنم علت چیه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)