تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 603 از 1135 اولاول ... 1035035535935996006016026036046056066076136537031103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,021 به 6,030 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

لوازم فکر کنم چند مدل مشتیه و قالب بدنه نیازه هست. فرز رو دارم ( مینی)
    یک سری لوازم جوشکاری تو کارگاه هستش. باید برم ببینم چیه؟!
    قیمت کپسول های استیلن چند شده؟؟؟
    با جوش برق ( اینورتر ) نمیشه کار کرد؟؟؟
    ممنون

2. 4 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

....................
    Last edited by MJ1970; 30-08-2016 at 10:36.

4. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

اها...
    خب من به این خاطر میگم استیلن بگیرم گه چون بعضی جاها نیازه اندک جوشکاری هم انجام بشه! به طور مثال عوض کردن تیکه گلگیر عقب و جوشکاری زیر در شاگرد! بعضی از جاها هم که پارکابی ها رو باز کرده بودم نیاز به یک خال داشت!
    منتظر توضیحات مفید شما هستیم جواد آقا

6. 5 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

...............
    Last edited by MJ1970; 30-08-2016 at 10:40.

8. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

لبه عقب سمت راننده از بین رفته بود! با بتونه سنگی لبه ساختن! برای جلو گیری از ادامه پوسیدگی تو خرداد ماه این کار رو انجام دادم!!!

10. 4 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Kourosh9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    IR.Khozestan-AHV

پيش فرض

سلام به همه دوستان ..

در سدد خرید کامارو (1970-73) هستم .

ساکن اهواز هستم .

اطلاعات خاصی راجب مراحل بازسازی و ... ندارم .

واسه همینم اینجا عضو شدم و به کمکتون نیاز دارم .

یکی یم پیدا کردم . چراغای عقب جفت گرد . جلو مشابه 1975 !! که یکم واسم عجیبه !!!!

شخصا" علاقم به پلیموس بارا کودا س که بعلت نبودن و گرونیش قیدشو زدم .. و مدتیه درگیر کامارو یی هستم که گفتم خدمتتون /.

واسه خریدشم تا 6.000.000 تومان هم میدم .

ممنون میشم اگه با حدود مخارج بازسازیش آشنام کنید . ( هزینه رنگامیزی کامل .. اجزای داخلی .. و .. و ... و.. .. .. )

12. 4 کاربر از Kourosh9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

... و سرانجام پلاک کلاسیک

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دنیای‌خودرو- مهندس بابک وفایی: بحث صدور پلاک ویژه برای خودروهای کلاسیک و آنتیک تقریباً عمری به اندازه صفحه «کلاسیک و آنتیک» در این هفته‌نامه دارد! بارها صحبت از نهایی شدن آن به میان آمد و حتی چندی قبل تصاویری از این پلاک منتشر نیز شد اما باز هم خبری از عرضه این پلاک نبود تا جایی که بسیاری از مالکان خودروها به طور کامل داستان طولانی پلاک کلاسیک را به فراموشی سپرده بودند. //
    اما در ماه جاری و پس از آنکه پلیس راهور در طرح ضربتی مبارزه با آلودگی هوای شهرهای بزرگ کشور، جلوی تردد خودروهای با سن بالا را گرفت و در این میان آن‌گونه که شنیده‌ها حکایت می‌کند، تعدادی از خودروهای کلاسیک با ارزش نیز توقیف شدند، صدای اعتراض مالکان بلند شد. هر چند این مشکل با کاهش آلودگی و البته رایزنی‌های انجام گرفته تا حد زیادی بر طرف شد اما هر چه بود مسئولان را به فکر راه چاره دائمی انداخت. داستان دنباله‌دار پلاک‌های کلاسیک از یک سو در گیر و دار ادارات و دستگاه‌ها و بخشنامه‌های مختلف گرفتار بود و از سوی دیگر در اختلاف نظرهای میان فدراسیون اتومبیل‌رانی و کانون جهانگردی اما از قرار معلوم این دو متولی پلاک‌های کلاسیک سرانجام از در آشتی درآمدند و ماه آینده به طور مشترک و البته رسمی از طرح نهایی پلاک کلاسیک رونمایی خواهند کرد.
    آنگونه که در سایت فدراسیون آمده است در جلسه میان این دو سازمان که «برای هماهنگی و رونمایی از پلاک‌های خودروهای کلاسیک با حضور نائب رئیس فدراسیون و مدیرعامل کانون جهانگردی تشکیل شد، بعد از بحث و تبادل نظر و توافقات به عمل آمده مقرر گردید کانون جهانگردی و فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی و فرماندهی ناجا در ماه آینده به اتفاق نسبت به رونمایی پلاک‌های خودروهای کلاسیک اقدام نمایند و بعد از آن براساس ضوابط و مقررات FIA و کمیته کارشناسی تشخیص خودروهای کلاسیک نسبت به تحویل پلاک‌های تاریخی اقدام گردد.‌«
    حضور هر سه نهاد ذیربط در امر پلاک کلاسیک در کنار هم حداقل نشان‌دهنده اتفاق نظر میان دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط در این زمینه است. این مراسم (که البته هنوز تاریخ آن مشخص نیست) هر چند بیشتر جنبه نمادین دارد اما می‌تواند آغازی باشد برای پروسه طولانی صدور پلاک‌های کلاسیک، پروسه‌ای که البته هنوز تا اجرایی شدن راه درازی در پیش دارد. با توجه به گستردگی بحث پلاک‌های کلاسیک، در شماره آینده به طور ویژه و در گفت‌وگو با مسئولین امر بیشتر به این موضوع خواهیم پرداخت تا جزییات بیشتری از نحوه صدور، فرآیند بررسی خودروها، دستگاه مسئول و ... مشخص شود.

14. 6 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اينجور كه متوجه شدم جوش گاز و اكسيژن توانايي جوشكاري ورق فلزات را نداره و حرارت كمتري نسبت به جوش استيلن و اكسيژن داره، و بايد فقط با اون زر جوش داد.
    و البته زر جوش هم مشكلاتي داره كه يكي دوام كمتر نسبت به جوش آهن بوده و ديگه اينكه زير كار رو براي رنگ آميزي خراب ميكنه.
    چند وقت قبل يكي از دوستان رفته بود صافكاري و براي بخشي از بدنه مقداري زر جوش زده بودن، وقتي پيش رنگ آميز رفتيم اول اون قسمتهاي زر جوش رو خوب سنباده و سنگ زدن( كه همين باعث ضعيف شدن جوش شد) و بعد چند لايه رنگ غليظ روي زر جوشها زده شد.
    از رنگ آميز علت اون رنگ غليظ زدن رو پرسيدم و گفت:
    زر جوش با بتونه خيلي مشكل بوجود مياره و به مرور زمان و از زير كار شروع به باد كردن و برآمده شدن ميكنه و كل كار رو خراب ميكنه، اينجوري يه لايه محافظ روي اون ميزنيم تا احتمال اين قضيه كمتر بشه.
    من فكر ميكنم استيلن بهتر باشه و براي تكه كاري از جوش استيلن بكار ببريم تا اين مشكل بوجود نياد
    جوش اينورتر( برق مستقيم) رو توي بعضي فيلمهاي آموزشي ديدم كه البته جالب در نمياد و فقط براي نقطه جوش اونهمم در مقياس كم به كار ميره و البته از اون روش هم نميشه براي گرم كردن و موجگيري بدنه استفاده كرد.
    جناب
    لطفا اگر ممكنه از اون كامارو مورد نظر كه پيدا كرديد عكسهايي بگذاريد( داخل و خارج و توي موتور...) و همينطور يك مقداري در مورد وضعيت سند و مدارك و پلاك و قيمت و...توضيح بديد تا بتونيم بهتر راهنمايي كنيم.

16. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Kourosh9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    IR.Khozestan-AHV

پيش فرض

بله .. حتما" ..

با تشکر ..

18. این کاربر از Kourosh9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

سلامی دوباره
    داشتم امروز تو فکر در ها بیوک بودم که به ذهنم چرا در های ماشین من استپ نداره!
    3تا در استپ نداره!!! فقط در شاگرد ( جلو ) استپش هست.!
    میشه بی زحمت از استپ اون سه در برام عکس تهیه کنین! و بگین چه جوری میتونم براش استپ جور کنم؟!
    ممنون

20. این کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •