تنظیم خانواده رو خودم برداشتم . تاریخ 6/16 و ساعت 10:30
تنظیم خانواده رو خودم برداشتم . تاریخ 6/16 و ساعت 10:30
ممنون، پس مباني فناوري اطلاعات هم 19امه و احتمالا 8 صبح (ساعت دقیقشو اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم بگه.)
سلام بچه ها
دوستم گفت بپرسم استادهاتون مدرکشون چیه بیشتر فوق لیسانسن یا دکترا .بیشترش نه همش؟
پزشک عمومیه تازه سربازی تموم کرده گفت پیام نور اگه استاد میخواد رشته های زیست بره درس بده کنار شغل خودش
بیشتر استاداتون جوونند یا میان سال؟
سلام
مدرک از کارشناسی ارشد و بالاتر هست.
تدریس در دانشگاهها خیلی درامد خوبی نداره.
با توجه به اینکه مدرک دکتری دارند.در هیات علمی که هم درامد خوبی دارد و هم کار کمتری رو باید پیگیری کنند.
موفق باشید
شهریه ترم قبل رو نریختی :| چجری کارتت رو دیدی ؟ رفتی سر جلسه ؟ :|
والا خودمم نمیدونم ، ولی باورت نمیشه من 2 ترم پشت سر هم شهریه سرموقع نریختم ولی کارتم هم رو به راحتی میگرفتم !!
نمیدونه کسی
پارتی داری ؟![]()
سلام ثبت نامش هنوز شروع نشده.
مهر ماه دفترچه مياد اذر ازمونش برگزار ميشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : با توجه به تغییرات ناگهانی به وجود آمده در تاریخ امتحانات ترم تابستان 91 پیام نور ، امکان حذف دروس با بازگشت شهریه فراهم شد.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : با توجه به تغییرات به وجود آمده در تاریخ امتحانات ترم تابستان ۹۱ دانشگاه پیام نور ، امکان حذف دروس ترم تابستان ۹۱ با بازگشت شهریه برای دانشجویان فراهم شده است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر اساس این گزارش دانشجویانی که به دلیل مشکلات خاص (بیماری، عمل جراحی سفر خارج از کشور و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..) قادر به شرکت در آزمون پایان ترم تابستان ۹۱ دانشگاه پیام نور نمی باشند ، می توانند از تاریخ ۴ شهریور ماه ۱۳۹۱ تا پایان وقت اداری ۷ شهریور ماه ۱۳۹۱ نسبت به فقط حذف درس یا دروس مورد نظر خود اقدام نمایند.
برای حذف دروس در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسیر زیر را طی نمایید:ثبت نام -> حذف اضطراری -> حذف اضطراری
نکته : دانشجویانی که نسبت به حذف درس یا دروس اقدام می نمایند دقت داشته باشند که شهریه این قبیل از دروس در حساب انها باقی خواهد ماند و از شهریه ترم بعد آنها کسر خواهد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)