اقا صافی بنزین در مصرف بنزین اثیر داره یا نه ؟/
اگه کثیف باشه وصرف بره بالا
اقا صافی بنزین در مصرف بنزین اثیر داره یا نه ؟/
اگه کثیف باشه وصرف بره بالا
سلام
اگر فیلتر خیلی خیلی کثیف بشه باعث کم شدن فشار سوخت پشت انژکتورها و درنتیجه کم شدن مصرف سوخت میشه
اینکه وقتی مصرف میره بالا , بعضی از مکانیکها میگن برو فیلتـر بنزین عوض کن , حاکی از کار وارد نبودنشون هست
درضمن فیلتر نو اگر سر و ته بسته بشه خیلی خیلی زودتر کثیف میشه و باید عوض بشه یعنی عمرش کم میشه چون کثیفیها در داخل کاغذ فیلتر جمع میشه نه در بیرونش .
داخل کاغذ صافیِ فیلتر , فضای کمتری داره
در چند صفحه قبل با تصویر توضیح دادم این موضوع رو
درضمن فیلترهای ماشینهای مختلف به هم میخوره . کافی هست سایز لوله هاشون با هم یکی باشه و هم شکل باشند تا نصبش مشکل نداشته باشه
پس مجبور نیستین آشغالهای ساخت آشغال سازهای داخلی رو بخرین به اسم قطعات یدکی اصلی!!!
فیلتری که از اول سر و ته نصب شده , دیگه نباید جهتش عوض بشه وگرنه همه ی آشغالها میره به سمت انژکتورها و موتور
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 23-01-2015 at 16:49.
منیفولد هوای ماشین من صدای مینی بوس میده
خیلی هم بلنده و تو حالت درجا شنیده میشه
دوستان اطلاعی ندارن چرا اینجوریه؟
سمند ef7. بنزینی
فیلتر بنزین هیچ ماشین خارجی به پراید نمیخوره عزیز! این چیزی که شما میگی در حرف قشنگه ولی در عمل وقتی میری کف بازار میخوای برای پرایدت فیلتر بنزین بخری باید بگی فیلتر بنزین پراید میخوام! هیچ فیلتر دیگه ای بهش نمیخوره که مثلا بگی فیلتر بنزین مثلا هیوندا میخوام بعد بری بندازیش به پرایدت!
سلام
فیلتر ماشینتون شبیه کدامیک از اینهاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان وقتی ماشین واشر سر سیلندر مسوزونه میشه تا یه مدتی باهاش رفت تا سر فرصت ببرم تعمیر گاه
شما لوله های اتصال کنیستر که دقیقا زیر دریچه گاز و پشت رزوناتور هست را یک بررسی بکنید
من فکر می کنم اسید باطری روی این لوله ها ریخته و باعث سوراخ شدنشون شده که صدایی شبیه پوق پوق (همون صدای مینی بوس) تولید می کنه
اگر شکلش شبیه همون تصویری باشه که من دیدم فیلتر طیف وسیعی از خودرو ها بهش می خوره
تندر و ریو که خودم دارم و داشتم با اطمینان میگم که به پراید می خوره
شما فیلتر پراید را باز کن با خودت ببر و با فیلتر نو تندر مقایسه کن اگر خورد بخر
دوست عزیز چک کردم ولی تا جایی گه من دیدم همه چیز سالم بود
بازم دقت کردم و صدا دقیقا از همون نقطه میاد و انگار یه چیزی مثل تسمه داخلش میچرخه
اگه صداي شديد ميده احتمالا واشر مانيفولد دود يا اگزوز خرابه ويا اينکه سيستم هوا از جايي نشتى داره .
سلام
بستگى داره واشر از چه ناحيه و چه جورى بسوزه .
ممکنه کاملا بسوزه و اب روغن قاطى بشه که بايد سريع سر سيلندر باز بشه تا به نقاط ديگه اسيب نرسونده
ممکنم هست فقط واشر بترسونه و کمپرس رد کنه کى ميشه تا مدتى ازش کار کشيد ولى نه زياد .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)