تماشاگران پرسپولیس
![]()
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
تماشاگران پرسپولیس
![]()
و آخرین تصویر
شادی پس از برد
![]()
56 عکس بود که مدت زمان زیادی صرف جدا کردنشون و گذاشتنشون توی اینجا کردم
امیدوارم خوشتون اومده باشه و راضی باشید چون انصافا وقت آدمو میگیره
سعی میکنم هر روز عکسای جالب رو بزارم
خیلی عالی بود
ولی اگه میشد لینک عکس ها رو بزاری خیلی بهتر میشد
خیلی ممنون
سلام
مرسی
ولی گذاشتن لینک عکس کارو طولانی تر میکرد چون کلیکای بیشتری باید میکردم و با توجه به سرعت سیستمم،کار وقت گیر تری بود.
کپی کردنشون آسون ترین کار بود.
نيكبخت: خودم را به قطبي ثابت كردم
خبرگزاری پرسپولیس : در فصلی که پای مهاجمان پرسپولیس و استقلال قفل شده است نیکبخت نه تنها 4 گل برای پرسپولیس و به همراه کریم باقری بهترین گلزن تیمش به حساب می آید ، بلکه مهره ای تاثیرگذار در امور تهاجمی تیمش بوده است. در مشهد او یک گل خوب زد که شاید کمتر مهاجمی می توانست آن را به ثمر برساند و روی گل باقری نیز تاثیر بسیاری داشت تا نشان دهد کم کم به روزهای اوج خود نزدیک می شود. نیکبخت بعد از بازی با مس کرمان گفته بود برایم مهم نیست به تیم ملی دعوت شوم که این روحیه اصلاً حرفه ای نیست، چون همه می دانند که جام جهانی 2010 آخرین فرصت حضور نیکبخت در جام جهانی خواهد بود و او نباید این فرصت را از دست بدهد.
خصوصیت بارز نیکبخت روحیه بالای اوست، بازیکنی چون او که سابقه ملی قابل اعتنایی هم دارد حیف است در جمع ملی پوشان حاضر نباشد. نیکبخت این روزها به مراتب پخته تر از روزهای اول حضورش در تیم ملی فوتبال بازی می کند. از طرفی عملکرد فریدون زندی در بازی با عربستان چنگی به دل نزد و همین مسأله باعث می شود تا جای خالی نیکبخت در تیم ملی بیشتر به چشم بیاید. مسلماً اگر او همین روند را در تیم ملی ادامه دهد و به خصوص در دربی تهران بدرخشد دلیلی ندارد دایی مجدداً نامش را در لیست قرار ندهد. البته نام نیکبخت در لیست اولیه دایی بود ولی او برای اینکه دوباره دعوت شود باید انگیزه داشته باشد و البته حرفهایی نزد که فکر کنند میل و رغبتی به حضور در جمع ملی پوشان ندارد. نیکبخت با بازی خوبی که در مشهد انجام داد یک بار دیگر دایی را صدا زد و حالا نوبت دایی است که شماره 10 پرسپولیس را صدا بزند. دیروز با نیکبخت دقایقی هم کلام شدیم:
قبل از هر چیز درخصوص بازی با پیام صحبت کن.
برخلاف انتظار بازی بسیار سنگین و مشکلی بود. واقعا باید به خداداد تبریک گفت که با این همه مشکلات چنین تیم خوبی ساخته است. او و مهدی هاشمی نصب زحمات زیادی برای این تیم کشیده اند و حیف است پیام در قعر جدول باشد.
به نظرت در این بازی خوش شانسی آوردید؟
ما مزد بازی برتر و کم اشتباه خود را گرفتیم. در دیدارهای گذشته روی اتفاق گل می خوردیم و از طرفی قدر موقعیت ها را هم نمی دانستیم اما خدا را شکر مقابل پیام با انگیره تلاش و تمرکز بالا فوتبال بازی کردیم و نتیجه اش را هم دیدیم.
خود تو شخصاً خیلی انگیزه داشتی، قضیه چه بود؟
می خواستم ثابت کنم بازیکن تعویضی نیستم. هواداران از من انتظار گلزنی و بازی خوب دراند و من هم عتقدم باید 90 دقیقه در زمین باشم تا زهر خود را به حریف بریزم.
منظورت این است که قطبی باید بیشتر از این ها به تو اعتماد کند؟
در بازی با پیام برخلاف دیدار با مس 90 دقیقه درمیدان بودم و از این اعتماد آقای قطبی تشکر می کنم. به این خاطر تا پایان بازی تلاش می کردم که یک جوری جواد اعتماد افشین قطبی را بدهم.
باز هم به آقای گلی در لیگ فکر می کنی؟
من هر سال به آقای گلی فکر میکنم و در هر پستی که باشم سعی می کنم بیشترین گلها را برای پرسپولیس بزنم.
گفته می شود از عمد کارت زرد گرفتی تا 3 اخطاره شوی!
فکر می کنم در آن صحنه داور بی جهت به من کارت زرد داد و اگر این اشتباه را نمی کرد الان کسی نمی گفت از عمد 3 اخطاره شدی.
انگار برای دربی پایتخت خیلی انگیزه داری؟
این مسأله حساسیت خاص خودش را دارد و الان زود است بخواهیم به این بازی فکر کنیم. قبل از هر چیز بازی با تیم پگاه حساس و مشکل است و باید تمرکز خود را روی این مسابقه و کسب 3 امتیاز آن قرار دهیم. از این پس دیگر به تساوی یا باخت فکر نخواهیم کرد چون با این پتانسیلی که داریم باید همه مسابقات را با برد پشت سر بگذاریم.
واعظى: گل پيام تقصير من نبود اشتباه از مدافعان بود
مهدى واعظى، دروازه بان پرسپوليس درباره ديدار تيمش مقابل پيام مشهد گفت: در صحنه گلى كه از تيم پيام دريافت كرديم من مقصر نبودم و جايگيرى اشتباه مدافعان به مهاجم حريف اجازه گلزنى داد. وى همچنين افزود: مهاجم پيام در صحنه گل در بهترين موقعيت قرار داشت و متأسفانه مدافعان تيم ما از وى غافل شده بودند و همين مسأله باعث شد تا وى به راحتى به توپ ضربه بزند و دروازه تيم ما را باز كند.وى افزود: به هر حال ما در اين ديدار ۳ امتياز مسابقه را به دست آورديم و همين مسأله باعث شد تا به مكان دوم جدول صعود كنيم و اين موضوع براى هواداران ما اهميت بسيار دارد و ما هم از اين موضوع خوشحال هستيم.
پرسپوليس ۲ روز در غياب قطبى تمرين مى كند
![]()
بعد از يك روز استراحت، بازيكنان پرسپوليس امروز در غياب افشين قطبى تمرين مى كنند. كاروان تيم فوتبال پرسپوليس بعد از پيروزى مقابل پيام، بامداد امروز ساعت ۳ به تهران برگشت و به همين خاطر با تصميم كادر فنى تمرينات ديروز تعطيل شد تا بازيكنان اين تيم يك روز به استراحت بپردازند اما تمرينات پرسپوليس در شرايطى از صبح امروز پنجشنبه شروع مى شود كه افشين قطبى سرمربى اين تيم نيز به دوبى سفر كرده و بامداد شنبه به ايران برمى گردد.
نبى الله باقرى ها: از عملكرد پيام غافلگير شديم
نيمكت نشينان پرسپوليس بايد صبور باشند
نبى الله باقرى ها مدافع تيم پرسپوليس تهران در خصوص ديدار اين تيم مقابل پيام مشهد گفت: تيم پيام فراتر از انتظار ما ظاهر شد و ما مقابل بازى زيباى آنها غافلگير شديم. وى هچنين خاطر نشان كرد: بازيكنان پيام از انگيزه بسيار بالايى مقابل ما برخوردار بودند و مطمئنم كه اگر اين تيم همين بازى را مقابل هر تيم ديگرى انجام دهد به پيروزى مى رسد. وى تصريح كرد: از اين پيروزى بسيار خوشحال شديم و به نوعى اعتماد به نفس گذشته بر تيم حاكم شد ضمن اينكه در اين بازى همه قدرت پرسپوليس را ديدند. وى در خصوص نيمكت نشينى خود اظهار داشت: از اين كه فرصت پيدا كردم تا در نيمه دوم بسيار خوشحالم و مطمئن باشيد در آينده نزديك با اثبات توانايى هايم به كادر فنى دوباره به تركيب اصلى تيم باز خواهم گشت.
يكى از بهترين ليگ هاى آسيا را داريم
قطبى: ديگر به پشت سر خود نگاه نمى كنيم
پرسپوليس بعد از ۳ هفته ناكامى موفق شد پيام را در مشهد شكست دهد تا در رده دوم رقابت ها قرار بگيرد. شاگردان افشين قطبى بر خلاف آنچه پيش بينى مى شد شب بسيار سختى را در ورزشگاه ثامن پشت سر گذاشتند و تا حدود زيادى هم خوش شانس بودند كه بيشتر از يك بار دروازه تيمشان باز نشد. قطبى در خصوص اين مسابقه به سؤالات ما پاسخ داد:
• بازى با پيام چطور بود؟
- يك بازى زيبا و پرهيجان از سوى يك تيم بالاى جدول و تيم ته جدول كه واقعاً سطح بالاى فوتبال ايران را نشان داد. اين بازى ثابت كرد ليگ ايران يكى از بهترين ليگ هاى آسياست چون ديدند تيم ته جدولى پيام چه فوتبال زيبا و رو به جلويى ارائه داد و ما را حسابى غافلگير كرد. به تماشاگران حريف به خاطر بازى خوب تيمشان تبريك مى گويم و يك تبريك هم براى هواداران خودمان دارم كه از اول تا پايان مسابقه با قلبشان را مورد تشويق قرار مى دادند.
• قبول داريد تا حد زيادى در اين مسابقه خوش شانسى آورديد كه بيشتر از يك گل نخورديد؟
- فكر مى كنم منظور شما ۱۰ دقيقه ابتدايى نيمه دوم است. در اين ۱۰ دقيقه بازيكنان ما تمركز خود را از دست داده بودند و حريف فشار زيادى روى دروازه ما ايجاد كرد. با اين حال خط دفاع و دروازه بانمان خيلى خوب فشار حملات پيام را كنترل كردند و در ادامه اين ما بوديم كه به خوبى كنترل بازى را در دست گرفتيم.
• باز هم در استفاده از موقعيت ها مشكل داشتيد. فكر نمى كنيد اين مشكل بايد هرچه زودتر حل شود؟
- ما در كل مسابقه غير از آن ۱۰ دقيقه اى كه گفتم با تمركز و سازماندهى بالا بازى كرديم و موقعيت هاى خيلى خوبى براى بيشتر گل زدن داشتيم. نيكبخت يك گل قشنگ زد و باقرى هم باز ثابت كرد چه بازيكن بزرگى براى پرسپوليس است. انشاءالله در ديدارهاى آينده ۲ بازيكن بزرگ مثل على كريمى و ديكارمو با حل شدن مشكل ITC به جمع ما اضافه خواهند شد و آن وقت خيلى راحت تر مى توانيم گل بزنيم.
• فكر مى كرديد پيام آنقدر خوب بازى كند؟
- همان طور كه گفتم آنها ما را غافلگير كردند. خيلى خوب است كه يك تيم ته جدولى اينقدر با شهامت و با انگيزه فوتبال بازى مى كند. اين مسأله قدرت فوتبال ايران و سطح بالاى ليگ كشورمان را نشان مى دهد و بايد خوشحال باشيم كه چنين ليگى داريم.
• دليل اينكه هادى نوروزى را در اين بازى سخت براى اولين بار بازى داديد چه بود؟
- نوروزى بازيكن خوب و آينده دارى است اما در اين مسابقه تحت تأثير جو قرار گرفته بود و نتوانست آن بازى كه ما انتظارش را داشتيم ارائه دهد. او مثل جوان هاى ديگرى مثل حميد على عسگرى در آينده حرف هاى زيادى براى گفتن خواهند داشت.
• غيبت توره چقدر در بازى تيمتان تأثير داشت؟
- توره بازيكن بزرگى است اما هنوز نتوانسته در پرسپوليس مهاجمى كه من مى خواهم باشد. البته او در بازى آخر خيلى بهتر از قبل بازى كرد. خوبى تيم ما اين است كه بازيكنان جانشين باانگيزه بالا به ميدان مى آيند و وظايفشان را عالى انجام مى دهند. براى همين زياد نگران بازيكنان مصدوم تيمم نيستم.
• راستى چرا پرسپوليس برخلاف فصل گذشته اينقدر بازيكن مصدوم در اردوى خود دارد؟
- آنهايى كه فكر مى كنند اين مصدوميت ما به خاطر تمرينات آماده سازى قبل از شروع فصل يا تمرينات روزانه تيم است سخت در اشتباه هستند. همه مصدوميت هاى ما در زمين مسابقه اتفاق افتاده است و ربطى به تمرينات ندارد. توره، معمارزاده و عبدى همه در جريان بازى مصدوم شدند و اين يك چيز عادى است و در همه جاى دنيا اتفاق مى افتد.
• از حالا قصد نداريد در خصوص دربى صحبت كنيد؟
-به دربى فكر مى كنيم اما قبل از آن يك بازى سخت مقابل پگاه داريم. حالا كه در بالاى جدول قرار گرفته ايم ديگر نبايد پشت سر خود را نگاه كنيم و فقط بايد امتياز جمع كرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)