تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 603 از 1219 اولاول ... 1035035535935996006016026036046056066076136537031103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,021 به 6,030 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

داره خودمونی میشه Blue Stars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام

اساتید محترم لطفا راهنمایی بفرمایید

من می خوام یه PS3 بگیرم واسه تماشای فیلم 3d و Game البته از روی هاردش یا هارد اکسترنال که لنزش به زحمت نیفته.

از مجموع پستهای شما اینچنین دستگیرم شد که هکیدن این دستگاه در هر دو حالت دانگل و CFW یه سری مزایا و

معایب داره و تا جایی که متوجه شدم از firware 3.55 به بعد امکان 3D Movie & Game در این دستگاه وجود داره.

سوال من اینه که کدوم روش هکینگ پایداری بیشتری داره و ضمنا امکان پخش فیلم 3D در اون وجود داره؟ و من

این دستگاه رو در حال حاضر با کدوم ورژن بخرم بهتره؟

و یه خواهش : یک جای معتبر برا خرید PS3 درست معرفی کنید.

با سپاس

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

بچه ها چرا بازی های کپی رو به صورت BD نمیخیرین !!؟؟؟ من 10 تومن بابت هر بازی میدم حالا میخواد 1 روز اومده باشه یا میخواد ماله 2 سال پیش باشه !!

وقتی بازی ها BD باشه دیگه نیاز به هیچ واسطه ای برای نصب بازی نیست ! شما دیسک رو میزاری تو درایو کنسول بعد از طریق نرم افزار طراحی شده توسط آقای تکاوچ بازی رو روی هارد Imag گرفته و بعد از نصب شما به راحتی بازی میکنید !!
    این جناب تکاوچ که می فرماییدم خوب جو می دن بار اولشونم نیست نرم افزار طراحی خودشون اونوقت!!!!! شما چرا باور می کنید اینا این برنامه های خارجی رو می گیرن ایکونش رو عوض می کنن به اسم خودشون می دن بیرون ! خیلی از برنامه ها هم که اوپن سورسه و سورسش در دسترس مطمئن باشید یه خط کدشم ایشون ننوشتن !!!! در ضمن با برنامه Awesome FileManager v0.06 می شه اینکارو کرد !

با سلام

من می خوام یه PS3 بگیرم واسه تماشای فیلم 3d و Game البته از روی هاردش یا هارد اکسترنال که لنزش به زحمت نیفته.

از مجموع پستهای شما اینچنین دستگیرم شد که هکیدن این دستگاه در هر دو حالت دانگل و CFW یه سری مزایا و

معایب داره و تا جایی که متوجه شدم از firware 3.55 به بعد امکان 3D Movie & Game در این دستگاه وجود داره.

سوال من اینه که کدوم روش هکینگ پایداری بیشتری داره و ضمنا امکان پخش فیلم 3D در اون وجود داره؟ و من

و یه خواهش : یک جای معتبر برا خرید PS3 درست معرفی کنید.

با سپاس
    چون برای بحث تری دی می خواین از دانگل نمی تونید استفاده کنید برای -- چون دانگل روی فریم ور 3.41 عمل می کنه ... پس فقط CFW می مونه برای شما ...

در مورد اینکه کجا برید بخریدم من ترجیح می دم چیزی نگم چون خودم تو جو بازار هستم می دونم کی به کیه یه چیزی بگم مثل اون دفعه قورتم می دن دوستان .... امیدوارم دوستای دیگه راهنمایی کنند فقط موقع خرید ترجیحا دقت داشته باشید دستگاه پلمپ باشه و اگه دستگاه غیر پلمپم گرفتید زیرشو حتما نگا کنید که پیچاش واز نشده باشه !!!
    Last edited by J A V I D; 08-03-2011 at 14:39.

3. 5 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام

با سپاس
    خوب یکم قضیه پیچیده میشه.
    بهترین راه حل اینه که شما اصلاً ه ک نکنی به این دلیل که از 3.55 به بعد فقط میتونی فیلم و بازی 3D اجرا کنی و ببینی. پس با دانگل نمیتوی چون اون فقط 3.41 میشه.
    اگه از CFW بخوای استفاده کنی که 3.55 رو ه ک میکنه،دستگاه توانایی پخش فیلم رو موقتاً از دست میده (اگه فیرم ویر اصلی بریزی خوب میشه دوباره ) ولی ظاهراً راه حل هایی واسش پیدا شده که من بی اطلاع هستم.

دستگاه رو اون موقع که 3.55 تازه اومده بود من وقتی خریدم ورژنش 3.3 بود.

دستگاه های الان هم اکثرا زیر 3.41 باید باشن فکر کنم و تا وقتی دستگاه رو روشن نکنی نمیتونی ورژن FW رو متوجه بشی .
    Last edited by sony_W810i; 08-03-2011 at 14:23.

5. این کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

توي توپخونه هم ببري با نرم افزار ه-ك ميكنن---
    آره میبرم همونجایی که پلی 3 رو خریدم ازش آشناس بهش میگم ایراد نداره اگه ضرر هم داره برام هکش کن بلاخره خودش هر نکته ای قرار باشه من بدونم میگه دیگه همینجوری -- نمیکنه بعد بگه برو خودت یاد بگیر که

---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------

من عذر می خوام. احساس کردم شما اینقدر حوصله داشته باشی که بخوای خودت یچیزو یاد بگیری تا دفعه بعد که به مشکل خوردی مثل حالا نیای دست به دامن این و اون شی. خوب برو همون پولاتو جمع کن ( 100 تومن؟) بده همون توپخونه برات اینکارو کنن.
    عیدیای من و داداشم رو هم دیگه300 اینطورا میشه خوب اگه اونم بتیغم 100 تومن بابت این کار میتونم بذارم کنار بیشتر از این باشه باید از بازیام کم کنمآخه بقیشو میخوام بازی بخرم راستی من عید میخوام این بازیا رو بخرم به نظرتون چطوره؟یا اگه بازی قشنگتری هست بگید بهش اضافه کنم.این بازیا چون توی کنسول پلی 2 موفق بودن میخوام برا پلی 3 هم بخرمشون:
    Spider Man
    Harry Potter 7
    God Of War 3
    Assassins crate
    Mortal Kombat 9
    Smack down Vs Raw 2011
    Resident Evil 5
    Sims 3
    Gta 4
    Mafia 2
    Heavy Rain
    بعدشم رفتم دنبالش تو گوگل سرچ کردن دانگل ماهواره رو هی توضیح دادناین کار هم دست به دامن این و اون شدن نیست خوب سوال دارم.دارم میپرسم دیگه گدایی که نمیکنم
    Last edited by MohammadT15; 08-03-2011 at 14:37.

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره میبرم همونجایی که پلی 3 رو خریدم ازش آشناس بهش میگم ایراد نداره اگه ضرر هم داره برام هکش کن بلاخره خودش هر نکته ای قرار باشه من بدونم میگه دیگه همینجوری -- نمیکنه بعد بگه برو خودت یاد بگیر که

---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------

عیدیای من و داداشم رو هم دیگه300 اینطورا میشه خوب اگه اونم بتیغم 100 تومن بابت این کار میتونم بذارم کنار بیشتر از این باشه باید از بازیام کم کنمآخه بقیشو میخوام بازی بخرم راستی من عید میخوام این بازیا رو بخرم به نظرتون چطوره؟یا اگه بازی قشنگتری هست بگید بهش اضافه کنم.این بازیا چون توی کنسول پلی 2 موفق بودن میخوام برا پلی 3 هم بخرمشون:
    Spider Man
    Harry Potter 7
    God Of War 3
    Assassins crate
    Mortal Kombat 9
    Smack down Vs Raw 2011
    Resident Evil 5
    Sims 3
    Gta 4
    Mafia 2
    Heavy Rain
    بعدشم رفتم دنبالش تو گوگل سرچ کردن دانگل ماهواره رو هی توضیح دادناین کار هم دست به دامن این و اون شدن نیست خوب سوال دارم.دارم میپرسم دیگه گدایی که نمیکنم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یکم از دیکشنری استفاده کنی حله.
    تا step 2 انجام بده.
    از step 3 به بعد نرم افزار های جدید ترش اومده.
    کد:
    Last edited by sony_W810i; 08-03-2011 at 14:48.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

کد:
    یکم از دیکشنری استفاده کنی حله.
    تا step 2 انجام بده.
    از step 3 به بعد نرم افزار های جدید ترش اومده.
    کد:
    با منی داداش؟برا چی از دیکشنری استفاده کنم؟

داره خودمونی میشه Blue Stars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون از پاسخهای مفیدتون

پس نتیجه این می شه که یه PS3 3.55 می گیرم و تا مشخص نشدن تکلیف سازگاری پخش 3d با هکینگ دست بهش نمی زنم.

در ضمن بی زحمت به صورت پیام خصوصی یک جای معتبر برا خرید PS3 برام معرفی کنید.

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

Spider Man
    Harry Potter 7
    God Of War 3
    Assassins crate
    Mortal Kombat 9
    Smack down Vs Raw 2011
    Resident Evil 5
    Sims 3
    Gta 4
    Mafia 2
    Heavy Rain
    حالا بالاخره ه-ك ميكني يا نه؟؟؟
    اگه ميكني پس ديگه اين همه بازي واسه چي ميخري!!!

راستي كسي جوابه اين سوالو ميدونه؟؟؟ هر فايلي رو غير از برنامه خوده كنسول وقتي دانلود ميكنم احتياج به فلش داره---نميشه مستقيم تو هارد كنسول دانلود كرد؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by BATMAN-LOVE; 08-03-2011 at 18:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    راهی برای downgrade از ورژژن 3.56 به 3.55 هست؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام
    راهی برای downgrade از ورژژن 3.56 به 3.55 هست؟
    کد:

13. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •