واسه من تازه بیرونم میاد!!!گیر می کنه از جاش می پره بیرون....
در ضمن من نمی خوام اس ام اس هام پاک بشه.چند وقتیه گوشیم مثل پیکان های مدل 57 شده......
واسه من تازه بیرونم میاد!!!گیر می کنه از جاش می پره بیرون....
در ضمن من نمی خوام اس ام اس هام پاک بشه.چند وقتیه گوشیم مثل پیکان های مدل 57 شده......
نمي دونم... اصلا شايد اشتباه كنم.... ولي تا اونجا كه من مي دونم...بالا يا پايين بودن سطح گرافيكي گوشي هاي نوكيا به خاطر فلش لايته...(شايد اشتباه كنم)... اگه اين طور باشه فلش لايت 5700 و ان95 8گيگ هر دو ورژن 2 مي باشد... ولي ان95 بازي هاي انگيج رو ساپورت مي كنه ولي 5700 خير...
شما نمي دونين دليلش چيه؟
بكاپ بگيري اس ام اسات هم پاك نميشه....
5700 پسر عموم مدتیه یه مشکلی پیدا کرده....
وقت میخاد چیزی از طریق بلوتوث براش بیاد،گوشیش ارور میده و بلوتوث قبول نمیکنه (البته فقط از بعضی گوشیها)
اروری که میده هم مبنی بر نداشتن فضا هست و میگه مموریت جا نداره.... اما تا دلتون بخاد جا داره....
من بهش گفتم رم گوشیتو فرمت کن،درست میشه.
خوب راه حلی بهش پیشنهاد کردم ؟؟؟
روش دیگه ای هم هست ؟؟
كسي تم نخواست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
این هزار بار!5700 چیپ گرافیکی نداره و سخت افزارش ضعیف تر از ان95 هست!!!!!
بهش بگو بره تو ستينگ مسيج بعد other بعد هم memory in use رو از phone memory به memory card تغيير بده
در ضمن خطاب به بعضي از دوستان امروز من رم 4 گيگ رو 3.5 گيگ روش ريختم سرعتش اصلا كم نشد كم هم نياورد![]()
از اون لحاظ که رو memory card هست....
بعضی بارا قبول میکنه و بعضی بارا قبول نمیکنه.....
حالا چیکار کنم ؟؟؟
یه بار که گوشی رو فرمت کنی همه چیزش درست میشه.مثل سرعت واین جور چیزا.
وقتی گوشی خاموشه سه دکمهی (* 3 سبز) رو میگیری بعد گوشی رو روشن میکنی. واینقد میگیری که ارم دستهای نوکیا بیاد. خیلی خوب میشه. ولی در کل رم 5700 کمه. وبعد از روشن شدن گوشی 20 مگ بیشتر قابل دسترسی نیست.
ببخشيد، دعوا داري؟؟؟ خوبه گفتم شايد اشتباه كنم.... شما با من مشكل دارين نه من با شما!!!!این هزار بار!5700 چیپ گرافیکی نداره و سخت افزارش ضعیف تر از ان95 هست!!!!!
چه ميدونم... حتما درست مي گي ديگه...در ضمن خطاب به بعضي از دوستان امروز من رم 4 گيگ رو 3.5 گيگ روش ريختم سرعتش اصلا كم نشد كم هم نياورد![]()
در اين صورت بايد يه مستر ريست كنه....(به نظر من....) تازه اگه مموريشو فرمت هم كنه بهتره.... چون ممكنه فايلاي حجم بالارو قبول نمي كنه و حجم پايينو قبول مي كنه... فرمت كنه بهتره...از اون لحاظ که رو memory card هست....
بعضی بارا قبول میکنه و بعضی بارا قبول نمیکنه.....
حالا چیکار کنم ؟؟؟
با احتمال زياد اين پسر عموت گوشيشو تاحالا فرمت نكرده... اگه اينطوره كه حتما اين كارو بكنه درست ميشه...
تاييد ميشه شديدا...یه بار که گوشی رو فرمت کنی همه چیزش درست میشه.مثل سرعت واین جور چیزا.
ولی در کل رم 5700 کمه. وبعد از روشن شدن گوشی 20 مگ بیشتر قابل دسترسی نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)