تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 602 از 942 اولاول ... 102502552592598599600601602603604605606612652702 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,011 به 6,020 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_milad_milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

11

شاهین جان بابت اتفاقی که برات افتاده خیلی ناراحت شدم,از صمیم قلب برات دعا میکنم که مشکلت حل بشه و دندون طمع طرف مقابلتو موش بخوره!!!!و از شكايتش صرف نظر كنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض سعه صدر داشته باشید و با نگاه کلان قضاوت کنید

!

یه چیز جالب براتون بگم از محبوبیت ایرانسل تو شیراز...
    الان که داشتم میومدم خونه توی اوتوبوس نشسته بودم یه پیرمرد با احتمالا نوش که 12 -13 سالش بود پشت سرم نشسته بودن....پیرمرده گفت:حالا شما که میخوای گوشی به این خوبی بخری سیم کارتم خریدی؟ایرانسل نخریا...میگن اصلا بدرد نمیخوره... بچه هه گفت:آره میدونم سیم کارت از قبل دارم.................
    به جان خودم عین حرفاشون بود....چشم ایرانسل روشن.
    دوستان عزیز ... من که همیشه از ایرانسل راضی بودم و تعریف کردم برای jackhammer هم چند بار پست دادم ... ولی یه کمی خودتون رو جای اون بذارین فرض کنین تو محله شما آنتن ایرانسل قطه بشه و یه آنتن ضعیف و نصفه نیمه از یه دکل دور داشته باشین که نتونین درست با موبایلتون صحبت کنین ... حالا چی؟ .. عصبانی نمی شین ... اگه یه روز طول بکشه! یا بشه 2 روز ... زنگ بزنین به ایرانسل بگن انشاا... درست میشه ... ولی بشه 3 ... 4 ... 5 روز یک هفته ... 2 هفته .... بگن درست میشه ..... بشه یک ماه .... دو ماه ..... خوب قطعا شاکی میشین و می زنین زیر همه چیز و می گین من اونموقع که آنتن داشتم راضی بودم حالا متنفرم ( تا پول داری رفیقتم! ) ... پس حق بدین jackhammer ناراحت باشه ... اینقدر هم کسی رو به سن کوچیکش محکوم نکنید ... اگر اینطور هم باشه بخشش از بزرگتره ....

اما jackhammer و دوستان دیگر ...
    این جای خوشحالی که هنوز ایرانسل به سال نرسیده اینقدر توقع ازش بالاست که همه شهرها منتظرند بزودی آنتن دار بشن یعنی در ظرف یکسال همه مردم و شهرهای ایران در انتظار ایرانسلند این نشون میده که توقع مردم از ایرانسل بالاست و این چیزی نیست جز توسعه پرشتاب شبکه ایرانسل .... قطعا در جام جهانی فوتبال شما از برزیل انتظار قهرمانی دارید نه از چین!...

اما کسانی که میگن توسعه پرشتاب نبوده یا اصلا توسعه ای نبوده سخت در اشتباهند(خصوصا jackhammer ) ... بابا کلاه خودتون رو قاضی کنید یعنی این 200 و خورده ای شهر یکبار زیر آنتن رفته ... نه .... اول تهران بود و تبریز و مشهد .... بعد ساری و کرج .... و بعد قم و بعد ... و بعد .... jackhammer اگه بگی این 200 و خورده ای شهر ماله 3 ماهه اول حرف شما درست ... توسعه متوقف بوده ... اگه بگی ماله 6 ماه اوله حرفه شما درست ... اگه بگی ماله 9 ماله اوله ... نه دوست عزیز ... اینطور نیست بلکه توسعه بطور پیوسته انجام شده است و اگه بگی پرشتاب نبوده باز حرفت درست نیست ... با این همه مشکلات 200 و اندی شهر تو یکسال توسعه پرشتاب نیست؟؟! ... و اگه بگی نیست خیلی بی انصافی ... کافیه یه نگاه به سال اول اپراتور اول بندازی ببینی تو یک سال چند تا شهر رو راه انداخته ... خواهش میکنم یک سال اول که هیچی دو سال اولش رو هم با ایرانسل مقایسه نکنی چون خیلی خنده داره ... یک نگاه سر انگشتی نشون میده که توسعه تو شبکه ایرانسل همواره بوده و پرشتاب هم بوده ... اگه خیلی جاها ناراضی هستند به دلیل توقعی است که نسبت به ایرانسل ایجاد شده ... همه از ایرانسل انتظار قهرمانی دارند ... دوستانی که اهل تحقیق و آمارند برن ببیند که تو یکسال اول اپراتور اول چند شهر و چند تا مشترک داشته است... خواهش می کنم از دوستانی مثل jackhammer که قضاوت صحیح کنند و نگاه کلان داشته باشند نه جز ...

باز هم اگه همه ما دو روز آنتنمون قطع بشه صدامون در میاد ... و البته باید اینطور هم باشه چون مشترک انتظار خدمان خوب داره ...
    در ضمن برخی ناراحتی ها از کم ( و شاید زیاد) شدن اعتبار در سیم کارتهای اعتباری و هزینه های ناجور در قبوض دائمی ها به خاطر این طرح ها و جوایز و اینطور مسائل بوده ... البته باید اشتباه در اینطور موارد به صفر برسه ولی اگه همین اپراتور اول یه همچین کاری می کرد و طرح ارائه می داد اونوقت می دیدن که چه افتضاحی در صورتحساب ها و اعتبار به وجود می اومد و چقدر شاکی پیدا می کرد از این بگذریم که با این مدیریت ها و این سیستم های وصله پینه شده عملا امکان ارائه و پیاده سازی چنین طرح هایی روی همراه اول امکان پذیر نیست ...

همین همراه اول برای اینکه جلوی رشد سریع ایرانسل رو بگیره ( حالا کاری به قطع کردن mms ایرانسل نداریم) شروع کرد به تبلغ که تو بهار mms و gprs راه اندازی میشه بعد شد اول تابستون و بعد شد آخر تابستون ... دیروز ( دوشنبه ) تو اخبار 20:30 گفت امکان ارائه gprs برای همراه اول بدلیل مشکلات تا پایان سال امکان پذیر نیست .. خوب اول با یه توپ پر اومدن که ماهم gprs میدیم و الکی وعده های زود دادن تا جلوی سرعت ایرانسل رو بگیرن ....

حالا بذارین mms همراه اول راه بیفته انوقت می بینین که چقدر مشکلات داره و صدای همه رو در میاره ... احتمالا در ابتدای کار نیز محدودیت ارائه سرویس دارند خلاصه جوجه رو آخر پاییز میشمرن ... اگه همراه اول به تقلید از ایرانسل خودشو قاطی این بازی ها بکنه ( یعنی mms و gprs و طرح های تشویقی و ... ) اونموقع معملوم میشه که یه من ماست چقدر کره داره .... و درصد رضایتمندی و نارضایتی واقعی اونموقع آمار بهتری رو نشون میده

من احتمالا 5 شنبه یه سفر از تهران به همدان برم اگه برم گزارشی از آنتن دهی تو این سفر رو بهتون ارائه خواهم داد..

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_milad_milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

11

[QUOTE]دوستان عزیز ... من که همیشه از ایرانسل راضی بودم و تعریف کردم برای jackhammer هم چند بار پست دادم ... ولی یه کمی خودتون رو جای اون بذارین فرض کنین تو محله شما آنتن ایرانسل قطه بشه و یه آنتن ضعیف و نصفه نیمه از یه دکل دور داشته باشین که نتونین درست با موبایلتون صحبت کنین ... حالا چی؟ .. عصبانی نمی شین ... اگه یه روز طول بکشه! یا بشه 2 روز ... زنگ بزنین به ایرانسل بگن انشاا... درست میشه ... ولی بشه 3 ... 4 ... 5 روز یک هفته ... 2 هفته .... بگن درست میشه ..... بشه یک ماه .... دو ماه ..... خوب قطعا شاکی میشین و می زنین زیر همه چیز و می گین من اونموقع که آنتن داشتم راضی بودم حالا متنفرم ( تا پول داری رفیقتم! ) ... پس حق بدین jackhammer ناراحت باشه ... اینقدر هم کسی رو به سن کوچیکش محکوم نکنید ... اگر اینطور هم باشه بخشش از بزرگتره ....
    [QUOTE]
    دوست عزيز,حق با شما و jackhammer هست ولي ديكه نه به اين شدت!!!!!!!!!!
    اخه jackhammerجان با دوستاشون رفتن يه تاپيك زدن كه اونجا جمع بشن و نارضايتشونو اعمال كنن!!!!!
    بعد هم اونجا اعمال نارضايتي ميكنه هم اينجا!!
    اخه بياد اينجا هي به ايرانسل جونم بد و بيراه بكه و اعصاب بقيه بجه ها رو به هم بريزه جيزي درست ميشه!!!!
    اخه بابا نه ما ايرانسليم نه اين فروم نه اين تاپيك!!!! كه بتونيم بريم پوشش شبكه تو شيراز و جاهاي ديكه رو درست كنيم!!!
    اكه به من بود پوشش شبكه تو شيراز رو درست ميكردم!يه bts هم كناره خونشون و يه دونه هم تو اتاقش ميزاشتم كه ديكه غرغر نكنه!!!!!!!!!!!!جون واقعا بچه ها رو خسته كرده!!!!!!!!!!
    Last edited by milad_milad_milad; 04-09-2007 at 15:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه نمایندگی ایرانسل هم تو ساری دیدم که سرش حسابی شلوغ بود و داشت مثل چی سیم کارت میفروخت.
    آره. رضا پلنگ افکن رو می گی.
    از اون (ببخشید) حروم زاده هاست.
    جز هیئت مدیره صنف موبایل فروش هاست.
    زمانی که توی S&D (فروش و پشتیبانی توزیع کنندگان) بودم ، با یکی از از بچه های دیگه 4 روز رفتیم ساری برای بازرسی و نظارت از فروش.
    مردک احمق از فروشنده های تحت پوشش خودش چک تظمینی گرفته بود و نه بهشون Printer داده بود و نه Computer.
    اون ها هم بد بخت ها تمام فرم های ثبت نام رو می دادن به خودش تا ثبت نام کنه.
    طبقه بالای فروشگاه 10 تا منشی دختر داره و این ثبت نام هارو انجام می ده.
    وچون این ثبت نام هارو با User & Pass خودش انجام می ده به ازای هر ثبت نام 500 تومان گیرش میاد.

این هم یه روش کلاهبرداری و خوردن حق مردمه.

سلام
    بچه ها نمیدونم چکار کردم ایران سلم قاطی کرده
    امروز عصر به بعد اینطوری شد که به هر کی که زنگ میزنم تلفن طرف زنگ میخوره ولی وقتی گوشی رو بر میداره نه من صدایی میشنوم و نه اون
    مطمعن نیستم ولی من امروز یه کد وارد کردم حدس میزنم به خاطر همون باشه
    کدش این بود: البته بر عکس باید بخونید!
    *130*3*1*3#
    برای فعال کردن سرویس ذخیره سازی شماره تماس گیرندگان.
    حالا باید چکار کنم که درست بشه؟
    خداییش کلی اعصابم خورد شده
    زنگ زدم پشتی بانی جواب درست و حسابی ندادند
    نمیشه کاری کرد که تنظیمات خط همشون به حالت پیشفرض تبدیل بشند؟
    ممنون از لطف شما
    این مشکل به خاطر عملیات تغییر Server و گسترش شبکه هست.
    معمولاً 3 - 4 روزی اینجوریه.
    شاید هم کمی بیشتر.

من که هر بار به خانمم که توی بانک پارسیان مبدان صادقیه هست زنگ می زنم اعصابم خورد میشه.
    آخر سر هم چند تا فحش آب دار به ایرانسل میدم و زنگ می زنم به TCI.
    ولی باز هم از ایرانسل زاضی هستم.

می دونی چرا.؟
    چون 10 سال پیش برادرم یه TCI گرفت. همان زمانی که برای تهران 0911 بود.
    یادمه که هیچ وقت در دسترس نبود.گالکی رفته بود 1 میلیون و 700 پول داده بود.

آقا يكي به ما جواب نميده؟
    اولاآقا من يه ماهيه از ecare نمتونم صورتحساب بگيرم. چيكار بايد بكنم.
    ضمنا اين سرويس who called يا voice هيچكدوم عملا كار نميكنه.چرا؟
    مشکل همگانیه.
    حالا چی می خوای.
    شمارت رو میل کن و درخواستت رو هم بده تا کارت رو فعلا راه باندازم.

من نمیدونستم آقا MTNIrancell تو اپراتور ایرانسل هستن
    از همین جا بهشون ارض ارادت میکنیییییم
    اگه خدا قبول کنه.
    متشکر و ممنون

من احتمالا 5 شنبه یه سفر از تهران به همدان برم اگه برم گزارشی از آنتن دهی تو این سفر رو بهتون ارائه خواهم داد..
    بابا هر کی میره مسافرت میاد تجربه هاش رو میگه.

این هم تجربه باحال و نشاط آوره من:

از تهران رفتم به سمت کلاردشت.
    تا اول جاده چالوس آنتن نداشتم تا روزیدوباره برگشتم به همان نقطه.

توی این مدت هم شرمنده خط برادرام و خواهرم بددم.

خیلی جالب بود نه؟

از همه باحال تر ساعت 11:30 رسیدم تهران دیدم یک SmS برام اومده بود که نوشته بود برای مصاحبه (اگه خدا بخواهد - ارتقای پست) ساعت 8 صبح بیا کال سنتر.
    با خودمگفتم خوب شد امشب جور شد بیام و گرنه بدبخت می شدم.

چون قرار بود فردا صبح راه بیافتیم.

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

1

اون كد سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده بود كه زدي و هيچ ربطي به مشكلت نداره، بازم اين روزا خط ها قاطي كرده، ممكنه به زودي همون مشكلات من كه كاملاً مسخره بود برات پيش بياد كه تو پست هاي قبلي گفته بودم.
    ماله منم يه بار صدا نميومد، بار دوم و چندم صداي يكي ديگه!! مسئله عاديه
    بله حق با شماست هیچ ربطی به قضیه نداشت
    ممنون از راهنماییتون

کد #002## رو بزن بعد دکمه تماس .... سرویس ذخیره سازی شماره تماس گیرنده یا صندوق صوتی غیر فعال میشه و احتمالا مشکلت حل میشه بعدا دوباره می تونی اونارو فعال کنی ... بعضی وقتا از این قاطا میزنه
    ... کدی که گفتم از سمت چپ بخون و بزن
    ممنون از لطفتون غیر فعالش کردم ولی اصلا به کده ربطی نداشت

این مشکل به خاطر عملیات تغییر Server و گسترش شبکه هست.
    معمولاً 3 - 4 روزی اینجوریه.
    شاید هم کمی بیشتر.

من که هر بار به خانمم که توی بانک پارسیان مبدان صادقیه هست زنگ می زنم اعصابم خورد میشه.
    آخر سر هم چند تا فحش آب دار به ایرانسل میدم و زنگ می زنم به TCI.
    ولی باز هم از ایرانسل زاضی هستم.

می دونی چرا.؟
    چون 10 سال پیش برادرم یه TCI گرفت. همان زمانی که برای تهران 0911 بود.
    یادمه که هیچ وقت در دسترس نبود.گالکی رفته بود 1 میلیون و 700 پول داده بود.
    سلام خدمت جناب MTNIrancell خیلی چاکریم
    من تو اصفهان هستم امروز فهمیدم نه تنها من بلکه همه کسایی که ایران سل دارند این مشکل رو دارند
    ما فقط میتونیم با کسانی که خط ایران سل دارند تماس بگیریم حتی شماره 130 رو هم نمیتونیم بگیریم.
    آیا تو اصفهان دارند تغیراتی ایجاد میکنند که این مشکل پیش اومده؟

من یه سوال دیگه هم داشتم که با پیغام خصوصی برایتون میفرستم
    ممنون از لطف شما

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آیا تو اصفهان دارند تغیراتی ایجاد میکنند که این مشکل پیش اومده؟

ایرانسل چون از صاایران تشکیل شده
    پس
    هر روز بهتر از دیروزه.

پس هر روز در هر شهر مشکل بیشتر از دیروزه

این مشکل هم تمام میشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام

تمدید جشنواره سراسری

مهلت شرکت در قرعه کشی بزرگ شهریور از 20 به 26 شهریور تمدید شد. به این ترتیب، مشترکین تا 26 شهریور فرصت دارند تا با برقراری اولین تماس و تکمیل ثبت نام، در قرعه کشی بزرگ 31 شهریور شرکت کنند. علاوه بر شرکت در قرعه کشی بزرگ، مشترکین سیم کارت دائمی با خرید هر سیم کارت، می توانند تا مبلغ 500 هزار ريال از تمامی خدمات شبکه (بدون محدودیت در مقصد تماس) استفاده نمایند و مشترکین سیم کارت اعتباری نیز به ازای خریداری هر سیم کارت، یک سیم کارت اعتباری (بدون اعتبار مکالمه اولیه) هدیه می گیرند.

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

1

سلام
    ممنون امروز ظهر مشکلش حل شد
    خدا کنه واقعا هر روز بهتر از دیروز بشه

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض همراه اول تا پایان سال اینترنت می دهد

طبق اعلام شركت مخابرات ايران تا پايان هفته جاري پاكتهاي فني مناقصه ارائه سرويس Gprs باز خواهد شد و تا پايان ماه جاري برنده اين مناقصه اعلام مي شود.
    به گزارش فارس، قرار بود پاكتهاي فني مناقصه ارائه سرويس Gprs براي سيم كارتهاي شركت مخابرات ايران هفته گذشته بازگشايي شود.
    طبق گفته وفا غفاريان معاون وزير ارتباطات تا پايان سال جاري سرويس Gprs در مرحله اول براي مشتركان سيم كارت دولتي در سطح استان تهران ارائه و سپس به ديگر استانها گسترش خواهد يافت.
    پيش از اين وحيد صدوقي مدير عامل شركت ارتباطات سيار از ارائه اين سرويس در آبان ماه امسال خبر داده بود.
    اين گزارش حاكي است: Gprs سرويسي است كه از طريق آن مي توانيد از اينترنت استفاده كنيد. شما مي توانيد از طريق لپ تاپ، رايانه دستي (pda) يا مرورگر Wap روي گوشي خود به اينترنت متصل شويد.

کو تا اخر سال تازه فقط تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه sedeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام به همه ی شما بچه های مهربون
    سوال :
    این سیم کارت اعتباری جایزه ای که با خرید یک سیم کارت اعتباری میدادند تا چه تاریخی ادامه داره؟؟
    و اون شماره ای که برای اگاهی از وضعیت سیم کارت جایزه بود چیست؟

مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •