برای آنلاین بازی کردن کانتر همون کانتر 1.6 WCG خوبه؟!
راستی به غیر از این چه برنامه های دیگه ایی لازم هستش؟!
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
برای آنلاین بازی کردن کانتر همون کانتر 1.6 WCG خوبه؟!
راستی به غیر از این چه برنامه های دیگه ایی لازم هستش؟!
sxe injected ver 8.5 و پچ ورژن 23 یا 26 یا 21 یا 31 یا 33!! البته 23 اتز همه بهتره
سلام
دوستان اگر ممکنه یه راهنمایی کنید منو. ببینید من میخوام کانتر و تنهایی بازی کنم رفتم ورژن 1.6 رو دانلود گرفتم bot ها روهم محل نصب ریختم ولی بازم وارد بازی که میشم هیچ دشمنی نیست که بخوام بزنمش. واسه همین بازی و فایل دانلود و ... همه رو پاک کردم
شما یه لطفی کنید. لینک دانلود هر نسخه از بازی + bot ها که میدونید جواب میده بزارید که من از اول دانلود کنم ، یه راهنمایی هم بکنید ممنون میشم. لینکم از rapidshare مشکلی نداره.
ممنون
برای بوت که باید g یا mسلام
دوستان اگر ممکنه یه راهنمایی کنید منو. ببینید من میخوام کانتر و تنهایی بازی کنم رفتم ورژن 1.6 رو دانلود گرفتم bot ها روهم محل نصب ریختم ولی بازم وارد بازی که میشم هیچ دشمنی نیست که بخوام بزنمش. واسه همین بازی و فایل دانلود و ... همه رو پاک کردم
شما یه لطفی کنید. لینک دانلود هر نسخه از بازی + bot ها که میدونید جواب میده بزارید که من از اول دانلود کنم ، یه راهنمایی هم بکنید ممنون میشم. لینکم از rapidshare مشکلی نداره.
ممنون
رو توی بازی بزنی بعد تعدد بوت ها رو انتخاب کنی و بعد بازی کنی
درست شد. دستت درد نکنه. البته برای اضافه کردن bot ها باید H بزنیم.
Last edited by ramin 69; 11-01-2010 at 17:25.
سلام دوستان
یه سایت هست که در مورد بازی آنلاین هست!
دو تا سرور آنلاین کانتر هم داره!!
که البته سرور دومش فقط مخصوص کل ایرانه!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم آی پی سرور :
95.38.60.109:27015
سلام دوستان
من وقتی که میرم داخل بازی و سرور رو لود میکنم جایی که باید OK رو بزنم و بعد گروه رو انتخاب کنم ( CT یا Terror ) هنگ میکنه و دیگه جلوتر نمیره.
مشکل از کجاست .... ؟؟؟
دو حالت داره با 2 درمان!!!
1_ برنامه IDM رو نصب کردید که درمانش هم آن اینستال کردنشه!!
2_اینو خودم دقیق نمیدونم چیه ولی انگار که ویروسه درمانش هم عوض کردن ویندوزه!!!
سلام شما هنوز هم دارین کانتر بازی می کنین یادش بخیر چندسال پیش بود که تو گیم نت بازی می کردیم الان دیگه بازیهای باحالی مثل ایروپابلیک ترکونده خیلی حال میده من الان توی اون درجه نظامی بالایی گرفتم خیلی حال میده به همتون پیشنهاد می کنم
sXe نداریم رو ویندوز 7 نصب بشه؟؟
یعنی مشکل نداشته باش
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)