تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 602 از 827 اولاول ... 102502552592598599600601602603604605606612652702 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,011 به 6,020 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned مومن خدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تطبيق آثار انگشت بازيكن عراقي سپاهان
    دوشنبه، حكم "عمادرضا" مشخص مي‌شود

با توجه به درخواست مسئولان كميته انضباطي فدراسيون فوتبال، "عماد محمدرضا" مهاجم تيم فوتبال سپاهان براي ارائه پاره‌اي توضيحات به تهران سفر كرد.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ اين مهاجم عراقي به منظور تطبيق اثر انگشت و نمونه امضا برگه قرارداد خود با باشگاه سپاهان، اواخر هفته جاري در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال حضور پيدا كرد.
    گفتني است، برطبق مستندات پرونده و اداي پاره‌اي توضيحات توسط عمادرضا، كميته انضباطي فدراسيون فوتبال راي نهايي خود را درخصوص سرنوشت فينال جام حذفي طي هفته جاري اعلام خواهد كرد. البته روز دوشنبه نتيجه تطبيق اثر انگشتها و قضيه ثبت قرارداد عمادرضا نيز مشخص مي‌شود.

Banned مومن خدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ره يس:

آراگونس بدشانسي آورد

مهاجم تازه‌وارد مادريتيستا که دچار مصدوميت جزئي شده بود و ديدار شنبه شب تيم ملي اسپانيا برابر سوئد را از دست داده بود، رفته رفته در زمين تمرين رئال حاضر شد و با حرکات سبک و دو، حضور مجدد در کنار کهکشاني‌ها را قطعيت بخشيد. خوسه آنتونيو ره‌يس که در فصل نقل و انتقالات اخير با باپتيستان به مدت يک سال قرضي تعويض شد، آرسنال را براي حضور در کشورش ترک کرد و موفق شد از همان آغاز در کنار قوهاي سپيد تاثيرگذار باشد.
    ره‌يس درکنفرانس خبري سه‌شنبه گذشته حاضر شد تا در خصوص وضعيت بحراني تيم ملي اسپانيا و همچنين ديدار آتي رئال ختافه پاسخگوي سوالات باشد.
    شرايط کنوني تيم ملي اسپانيا را چگونه مي‌‌بينيد؟
    در حال حاضر نمي‌توان نظر قطعي داد. سرمربي تمام تلاش خود را براي ماتادورها به کار گرفته است. همه ما درناکامي‌هاي اخير مقصر هستيم و موظفيم به عنوان يک تيم در خوبي‌ها و بدي‌ها يکديگر را تنها نگذاريم.
    در سوئد چه چيزي باعث عملکرد ضعيف تيم بود؟
    به نظرم ماتادورها شجاعت و اعتماد به نفس را از دست داده بودند و مثل قبل بازي نمي‌کردند اما چنين مسائلي در دنياي توپ گرد طبيعي است و تنها نکته مهم براي اسپانيا بازگشت به روزهاي موفق گذشته است.
    آيا به بازي در ال‌کلاسيکو برابر بارسا فکر کرده‌ايد؟
    پيش از مصاف با بارسلونا بايد در دو ديدار ديگر حاضر شويم. اگر از حالا بخواهيم راجع به ال‌کلاسيکو فکر کنيم، در واقع کار خود را سخت‌تر کرده‌ايم. ختافه در اولويت است، چرا که ديدار نخست با اين تيم خواهد بود.
    نظر شما در خصوص ادامه حضور يا عدم حضور لوئيس آراگونس درکنار تيم ملي اسپانياچيست؟
    تمام انتقادات نبايد متوجه اين پيرمرد باشد. همه ما تمام تلاشمان را براي پيشرفت تيم به کار خواهيم گرفت. ماتادورها هم آراگونس را تنها نخواهند گذاشت و در کنار سرمربي روزهاي خوب را براي اسپانيا تکرار مي‌کنند.
    برخي بازيکنان مثل خواکين از آراگونس حمايت نمي‌کنند.
    خواکين تيم اسپانيا را مقصر نمي‌داند شايد دچار سوءتفاهم شده باشد نمي‌خواهم از او حمايت کنم. بهتر است در خصوص خواکين صحبت نکنيم.
    اينکه آراگونس پيش از اين هم دوبار گفته بود که ماتادورها را ترک مي‌کند، اما اين کار را نکرد، جنبه چندان خوشايندي نداشت.
    سرمربي اسپانيا نظر و عقايد خودش را دارد. درست است که او گفته بود قصد رفتن دارد اما شرايط هم با او سازگار نبود. اما اين را هم از قلم نيندازم که اين سخنان او تاثير منفي در بازيکنان نداشت. او واقعا بدشانسي ‌آورد.
    آيا لوئيس از همه طرف حمايت مي‌شود؟
    خب، طبيعي است که بازيکنان خودش از او پشتيباني کنند. ما هم به او اعتماد کامل داريم. چطور کسي مي‌تواند از او حمايت نکند و خواستار رفتن او باشد.
    حدود دو ماهي است که در رئال مادريد حضور داريد. به نظر شما سيستم به کار گرفته شده توسط کاپلو واقعا دفاعي است؟
    هر سرمربي سيستم‌هاي خاص خود را دارد و شاگردانش موظفند آن را بدون چون و چرا بپذيرند و از استيل سرمربي تخطي نکنند.
    دوست داريد در گوشه راست زمين بازي کنيد؟
    برايم فرقي نمي‌کند در راست باشم يا چپ. مهم بازي کردن من است و مادامي که در زمين حاضر باشم تمام توانم را براي باشگاه و يا حتي تيم ملي به کار مي‌گيرم.
    آيا تمديد قرارداد بکام بر وضعيت شما تاثيرگذار خواهد بود؟
    قرارداد او هيچ ارتباطي به من ندارد. او واقعا خوب بازي مي‌کند و بازيکن فوق‌العاده‌اي است.
    به زودي اولين تجربه مادريد-بارسا را خواهيد داشت نظر خود شما چيست؟
    خوشحالم که اين ديدار نزديک است چرا که مصافي است که از هر لحاظ حساب شده و دقيق برگزار مي‌شود. اميدوارم در ال‌کلاسيکو حاضر باشم.
    همه ما منتظريم مادريد واقعي ساخته شده توسط کاپلو را شاهد باشيم. به نظر شما چقدر زمان صرف اين قضيه مي‌شود؟
    اميدوارم به زودي مادريد به دوران طلايي بازگردد و چه بهتر که تاريخ آن همزمان با مصاف برابر ختافه باشد که بسيار هم نزديک است.
    شما موفق شديد به سرعت خود را با بقيه کهکشاني‌ها هماهنگ کنيد.
    با جان و دل راهي مادريد شدم و از همان آغاز هدفم را بر بازي براي وايکينگ ها متمرکز کردم. به همين منظور پيش از بقيه آماده شدم. اين قضايا دقيقا به وضعيت و نظر شخصي بازيکن بستگي دارد.
    درخط حمله تيم چه کسي را ترجيح مي‌دهيد، نيستلروي يا مهره ديگري در کنار او؟
    ترجيحا دوست دارم نيستلروي در خط حمله باشد اما اگر زوجي براي او يافت شود، قطعا مشکلي براي ما پيش نمي‌آيد چرا که تيم انسجام خود را داشته و خواهد داشت.

Banned مومن خدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ناصر ابراهيمي:
    انتقاد يعني سازندگي

بازيكنان در زمان تمرين، خواب بودند!

تيم ملي فوتبال كشورمان چه در زمان حضورش در تورنمنت اردن و چه در بازي مقابل چين تايپه با انتقادات زيادي روبرو شد. ناصر ابراهيمي يكي از مربيان تيم ملي براي نوع بازي ملي‌پوشان دلايل خاص خودش را دارد هر چند كه معتقد است بايد انتقاد وجود داشته باشد.

ناصر ابراهيمي در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا) ، پاسخگوي سوالات شد :

آقاي ابراهيمي از نوع بازي تيم ملي انتقادات زيادي مي‌شود.
    به عقيده من انتقاد يعني سازندگي، من شخصا در سالهاي گذشته از تيم ملي انتقاداتي داشتم و الان هم با كمال ميل آنها را مي‌شنوم. من گفته بودم كه تيم ب بايد تشكيل شود و مسائل ديگر.
    پس انتقادات را قبول داريد؟
    انتقادات صحيح و سازنده را صددرصد اما شما نگاه كنيد بعد از چند سال كه تيم ملي با نفرات مشخص به زمين مي‌رفت حال اين موضوع كم‌كم از ميان مي‌رود. به طوريكه ما يك تيم متفاوت را با گذشته در اردن به زمين فرستاديم كه اگر تقويت شود پشتوانه بسيار خوبي براي تيم ملي خواهد بود.
    بيشتر توضيح مي‌دهيد.
    يازده بازيكني كه در اردن به ميدان رفتند، يك جلسه با هم تمرين نداشتند ما زماني‌كه به امان رسيديم، فرداي آن روز بازي كرديم، در واقع اختلاف ساعت لطمه زيادي به ما زد. من فكر مي‌كنم به همين دليل نمي‌توان در آسيا هم مثل اروپا اين مسابقات را به صورت رفت و برگشت انجام داد. ما از آنها كه در اردن به ميدان رفتند راضي هستيم و در آينده نيز مد نظر خواهند بود. فكر مي‌كنم استفاده از نفراتي مثل اظهري دل شير مي‌خواهد.
    اما لژيونرهاي ما به هيچ وجه در حد انتظار ظاهر نشدند...
    لژيونرها از كشورهاي مختلف مي‌آيند، مثلا نكونام تا رسيدن به تايوان 4ـ3 تا هواپيما عوض كرده بود، شايد باور نكنيد اما اختلاف ساعت خيلي به ما لطمه زد به طوريكه در زمان تمرين بازيكنان خواب بودند و شبها خوابشان نمي‌برد. به همين دليل مي‌گويند كه تيم سنگين بود كه به نظرم بدنهاي بازيكنان خراب شده بود.
    شما از چين تايپه چقدر شناخت داشتيد؟
    الان ديگر تيمهاي درجه سوم آسيا مثل همين تايوان يا بنگلادش و پاكستان هم راهش را ياد گرفته‌اند، قبل از بازي ماركا آقاجانيان گفته بود كه آنها روي ضد حملات برنامه دارند و پاسهاي كوتاه زياد مي‌دهند. با اين حال بعد از بازي يكي از روزنامه‌هاي تايواني نوشت: "ايران مي‌توانست در نيمه دوم بدون دروازه‌بان بازي كند."
    به نظر شما بردن تمام لژيونرها لازم بود؟
    اگر از آنها دعوت نمي‌كرديم و اتفاقي رخ مي‌داد مي‌گفتند چرا آنها را با خودتان نبرديد، همين الان كه وحيد هاشميان با هماهنگي كادر فني و به خاطر تعويض مربي‌اش در هانوفر نيامد، مي‌ پرسنداتفاقي افتاده است؟
    پس كي بايد به بازيكنان ليگ هم اعتماد كرد، در بازي با چين تايپه فقط سه بازيكن از ليگ داخلي در زمين بودند.
    ما ريسك نمي‌كنيم اما كم‌كم نفرات آماده ليگ مثل پژمان نوري را به تركيب اصلي تيم ملي اضافه مي‌كنيم.
    اما كره جنوبي مدعي شده كه با تيم اميدش به تهران مي‌آيد.
    آنها در كشورشان بدون لژيونرهاي خود به زمين آمدند اما در ايران اين ريسك را نمي‌كنند، به هر حال صدرنشيني براي ما اهميت دارد و به نظرم سرمربي تيم ملي هم اعتقاد دارد كه با تمامي نفرات به ميدان برويم.
    و دليل بي انگيزه بودن علي كريمي چه بود؟
    بازيكنان ما هماهنگ نبودند و من اين مسئله را قبول دارم اما در مورد كريمي او مشكلي نداشت، گاهي اوقات تكروي لازم است، در جريان بازي هر زمانيكه او پا به توپ مي‌شد، كاپيتان چين تايپه از 3،2 بازيكنش مي‌خواست كه به سمتش بروند.
    اصلا بهتر نبود كه تيم ملي اميد به تايوان مي‌رفت؟
    امير قلعه‌نوعي هم مي‌خواست كه تيم ملي اميد برود اما نشد، به هر حال ما كه فرصتي براي تمرين نداشتيم، آن دو بازي در اردن تدارك خوبي بود.
    اردوي بعدي چه وقت برگزار مي شود؟
    احتمالا 4،3 روز قبل از بازي با كره جنوبي اردوي تيم ملي تشكيل مي‌شود البته بايد ديد سرمربي تيم ملي چه برنامه‌اي دارد.

Banned مومن خدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هاشميان در رتبه پنجم مشترك بازيكنان موثر بوندس ليگا

وحيد هاشميان با 5 امتياز در ميان10 بازيكن موثر بوندس ليگا آلمان قرار دارد.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ وحيد هاشميان مهاجم ملي‌پوش و ايراني تيم هانوفر با گلي كه روز گذشته در هفته هفتم بوندس ليگا مقابل اينتراخت فرانكفورت به ثمر رساند، جمع گلهاي زده‌اش را در اين فصل به عدد 3 رساند.
    هاشميان همچنين در اين فصل 2 پاس گل داده است و با 5 امتياز به همراه سانوگو از هامبورگ و پانتليچ از هرتابرلين در رتبه پنجم مشترك جدول بازيكنان موثر بوندس ليگا قرار دارد.
    گفتني است، 3 گل هاشميان در فصل جاري مقابل تيمهاي وردربرمن (هفته اول)، بوروسيا دورتموند (هفته ششم) و اينتراخت فرانكفورت(هفته هفتم) به ثمر رسيده است . هاشميان در جدول گلزنان به همراه 9 گلزن ديگر در رده ششم ايستاده است.

Banned مومن خدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اسامي داوران بازي هاي هفته ششم ليگ برتر اعلام شد

فدراسيون فوتبال ايران با ارايه برنامه هفته ششم مسابقات ليگ حرفه اي (جام خليج فارس) اعلام کرد: اين هفته از رقابت هاي ليگ برتر فوتبال کشور با نام «شهداي راه قدس و روز قدس» روز سه شنبه 25 مهر با انجام هفت ديدار در شهرهاي مختلف برگزار خواهد شد.
    تنها ديدار باقيمانده از اين هفته در انزلي بين دو تيم ملوان انزلي و استقلال تهران در روز چهارشنبه 26 مهر برگزار خواهد شد.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) و به نقل از سايت فدراسيون ؛ كليه ديدارهاي اين هفته ساعت 20 آ‎غاز خواهد شد. برنامه كامل اين رقابتها به همراه اسامي داوران به اين شرح است:
    سه شنبه 25/7/85 (ساعت 20)
    پرسپوليس تهران ـ سايپا (ورزشگاه آزادي تهران)
    سعيد مظفري (داور)، نوشه ور (كمك اول)، نوري (كمك دوم)، ساعدي (داور چهار) و جلال مرادي (ناظر)
    سپاهان اصفهان ـ ذوب آهن اصفهان (ورزشگاه فولاد شهر اصفهان)
    رفيعي (داور)، يزداني (كمك اول)، عرفانيان (كمك دوم)، صالحي (داور چهارم) و يدا… سليماني (ناظر)
    برق شيراز ـ استقلال اهواز (ورزشگاه حافظيه شيراز)
    فغاني (داور)، خانبان (كمك اول)، ويشگاهي (كمك دوم)، مهرپيشه (داور چهارم) و محمد علي فروغي (ناظر)
    راه آهن تهران ـ پاس تهران (ورزشگاه اكباتان تهران)
    حاجي پور (داور)، معتمدي (كمك اول)، سنجري (كمك دوم)، جباري (داور چهارم) و منوچهر نظري (ناظر)
    صبا باتري تهران ـ مس كرمان (ورزشگاه درخشان رباط كريم تهران)
    افشاريان (داور)، احمدي (كمك اول)، علي نژاديان (كمك دوم)، فتاحي (داور چهارم) و عبود سنگاشكن (ناظر)
    فولاد خوزستان ـ فجر شهيد سپاسي شيراز (ورزشگاه تختي اهواز)
    نويد مظفري (داور)، كامراني فر (كمك اول)، شمس (كمك دوم)، بيات (داور چهارم)، عبدا… باعزم (ناظر)
    ابومسلم خراسان ـ پيكان تهران (ورزشگاه ثامن الائمه مشهد)
    حاج بابايي (داور)، سلامي (كمك اول)، شاهين (كمك دوم)، نيكوزاده (داور چهارم) و محمد روحي (ناظر)
    چهارشنبه 26/7/85 (ساعت 20)
    ملوان انزلي ـ استقلال تهران (ورزشگاه تختي انزلي)
    ممبيني (داور)، شكور (كمك اول)، فروغي (كمك دوم)، حاج عباسي (داور چهارم) و داود حيدري (ناظر)

Banned مومن خدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رونالدو بازي با بارسلونا را از دست داد

رونالدو مهاجم برزيلي رئال مادريد به علت دريافت کارت قرمز در بازي مقابل ختافه بازي هفته آينده مقابل بارسلونا را از دست داد.
    به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، رونالدو در دقايق پاياني بازي با دريافت کارت زرد از بازي اخراج شد تا ديدار مهم و حساس ال کلاسکو دربي که هفته آينده برگزار خواهد شد را از دست بدهد.
    ستاره برزيلي برنابئو که به تازگي دوران نقاهت پس از عمل جراحي را پشت سر گذارده به تشخيص کاپلو در نيمه دوم بازي مقابل ختافه به ميدان آمد و تنها کارش در اين دقايق دريافت 2 کارت زرد بود تا از بازي مقابل بارسلونا محروم شود.

Banned مومن خدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كافو: به كمي شانس نيازمنديم

كافو بازيكن برزيلي ميلان پس از تساوي تيمش برابر سمپدوريا در چارچوب رقابت‌هاي ليگ فوتبال اين كشور اظهار داشت: "براي رسيدن به پيروزي به كيم شانس نيار داشتيم."
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ كافو در ادامه اظهاراتش تاكيد كرد: "موقعيت‌هاي خوبي را در ديدار برابر سمپدوريا به دست آورديم، اما متاسفانه با از دست دادن اين فرصت‌ها شانس پيروزي را از خود سلب كرديم.
    براي رسيدن به موفقيت‌هاي بيشتر و دستيابي هدف مورد نظر لازم است تلاش بيشتري كنيم."
    لازم به ذكر است؛ تيم فوتبال ميلان پس از دستيابي به نتيجه يك بر يك در بازي اخيرش برابر سمپدوريا در جايگاه چهارم جدول رده‌بندي ليگ ايتاليا قرار دارد.

Banned مومن خدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاك:
    پول قهرماني نمي‌آورد

ميشائيل بالاك ملي پوش آلماني چلسي معتقد است علت موفقيت تيمش در صورت كسب قهرماني مسابقات ليگ قهرمانان اروپا، سرمايه‌گذاري عظيم مقامات چلسي براي خريد ستارگان بزرگ نخواهد بود.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ بالاك در مصاحبه‌اي در ادامه مطلب فوق اظهار داشت: "چلسي تنها باشگاهي نيست كه براي در اختيار گرفتن بهترين‌هاي فوتبال جهان منابع هنگفتي را هزينه مي‌كند، بلكه تيم‌هاي ديگري همچون رئال مادريد، برخي ‌تيم‌هاي ايتاليايي و باشگاه‌هاي آلماني نيز مبالغ زيادي را صرف اين كار كرده‌اند."
    مهم ترين هدف چلسي دستيابي به پيروزي‌هاي بزرگ و با ارزش است، اما اين موفقيت‌ها خريدني نيستند.
    به كسب پيروزي در مسابقات ليگ قهرمانان اروپا خيلي اميدوارم و دوست دارم قبل از كناره گيري‌ام از فوتبال قهرماني در اين مسابقات را تجربه كنم . ليگ اروپا هدف اصلي من است و تا رسيدن به اين افتخار بزرگ همچنان منتظر خواهم ماند.
    اكثر هواداران چلسي معتقدند ما مهم ترين نامزد قهرماني اين دوره از مسابقات اروپايي هستيم. به عقيده من اين طرز فكر صحيح است، اما بعضي اتفاقات در فوتبال غير قابل پيش‌بيني هستند."

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

والا مديريت اين انجمن خبر اگه ظعيف نبود جلوي اين اسپمرها رو مي گرفت طرف در عرض يكماه1037 پست اسپم داده خوب ميدون دادين به اسپمرها
    اگه تو اسپمر نيستي پس به كي ميگن اسپمر؟؟؟؟

Banned مومن خدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Hektor
    والا مديريت اين انجمن خبر اگه ظعيف نبود جلوي اين اسپمرها رو مي گرفت طرف در عرض يكماه1037 پست اسپم داده خوب ميدون دادين به اسپمرها
    اگه تو اسپمر نيستي پس به كي ميگن اسپمر؟؟؟؟
    بچه خوب اووقتی که من عضو سایت بودم شما کجا بودی؟
    من کل پستی که اینجا دادم 40 پست هستش
    جهت اطلاع من نزدیک به سه هفته کامل هستش از مدیریت میخوام من رو بن کنن...
    نمیخواستم جواب ترو بدم...فعلا زود هستش بخوای به دیگران بگی چی بد هستش چی خوب...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •