تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 602 از 755 اولاول ... 102502552592598599600601602603604605606612652702 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,011 به 6,020 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

دستگاهت کثیف شده و سنسورهای مربوط به پیپرفید نمیتونن تشخیص بدن که کاغذ کجا قرار داره
    سنسورها رو اگه سرویس کنی درست میشه

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان تو مشهد مگنت و درام برای 1102w از کجا بخرم؟

برای شارژ کارتریج کجا رو پیشنهاد میکنید برم؟

خودم حوصله ندارم دیگه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه clp315 که اخیرا با وجودی که تونر هاشو پر کردم ولی دقت تو خروجیاش نداره و تنالیته قرمز خیلی توش غالبه.آبی رو قرمز میزنه مثلا
    مشکل از چیه و راه حلش چی میتونه باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه TousanRayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

درود بر شما دوست عزیز

این ایراد بیشتر در مورد پرینتر های سامسونگ صدق میکنه و اون هم چرخش اضافی پیکاپ و کشیدن پشت سر هم کاغذه - بررسی دقیتر به این صورت که اگه یک کاغذ توی سینی بزارید مشکلی پیش نمیداد

اگه با یک کاغذ مشکل نداشت برای حل مشکل شما باید بغل پشت و بغل دستگاه را باز کنید قسمت موتو ر و چرخ دانه های اون را جدا کرده از زیر اون یک قسمت دیگه که اونم چرخ دنده داره جدا کنید زیرش 2 تا بوبین پیکاپ هستش روی هر بوبین قسمتی اسفنج مانند قرار د اره که ضربه ای که دوتا فلز بهم میخوره را کم صدا تر میکنه او اسفنج حالت چسبنده پیدا کرده و پس از جذب بوبین مقدار زیادتری می مونه و کاغذ چند بار میکشه او اسفنج را کاملا در بیارید و با الکل تمیز کنید

عکس این قسمت ها را تا شب براتون میزارم

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام دوستان. من یه سه کاره samsung 4300 دارم که چند روز موقع پرینت برگه ها توش گیر می کنه. مجبورم درب جلو رو یه بار باز و بسته کنم تا کاغذ بده بیرون . بعد اینکه کاغذ بیرون داد یکی یا چند تا کاغذ سفید دوباره میده بیرون.( با اینکه فقط یه صفحه پرینت می فرستم) . از پشت دستگاه نگاه کردم دیدم کاغذ اول رو که واسه پرینت می فرسته کاغذ دوم هم پشت سرش میره و این باعث میشه وسط راه کاغذ اول گیر کنه. مشکل از چیه؟
    این مشکل موقع کپی گرفتن هم وجود دارد.این یعنی مشکل نرم افزاری نیست هرچند من واسه احتیاط نرم افزارشو از pc پاک کردم دو باره نصب کردم . اینکه باد به کاغذ بدم و خمش کنم هم جواب نداد. گفتم شاید رطوبت داره کاغذ، گذاشتمش رو بخاری یکم بمونه ولی همچنان مشکل داره. از یه بسته کاغذ با یه مارک دیگه هم استفاده کردم ولی فایده نداشت.
    یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که وقتی کاغذ دستی وارد میکنم از نصفه پرینت میگیره:(

درود بر شما دوست عزیز

این ایراد بیشتر در مورد پرینتر های سامسونگ صدق میکنه و اون هم چرخش اضافی پیکاپ و کشیدن پشت سر هم کاغذه - بررسی دقیتر به این صورت که اگه یک کاغذ توی سینی بزارید مشکلی پیش نمیداد

اگه با یک کاغذ مشکل نداشت برای حل مشکل شما باید بغل پشت و بغل دستگاه را باز کنید قسمت موتو ر و چرخ دانه های اون را جدا کرده

از زیر اون یک قسمت دیگه که اونم چرخ دنده داره جدا کنید

زیرش 2 تا بوبین پیکاپ هستش روی هر بوبین قسمتی اسفنج مانند قرار د اره که ضربه ای که دوتا فلز بهم میخوره را کم صدا تر میکنه او اسفنج حالت چسبنده پیدا کرده و پس از جذب بوبین مقدار زیادتری می مونه و کاغذ چند بار میکشه او اسفنج را کاملا در بیارید و با الکل تمیز کنید
    Last edited by TousanRayan; 29-04-2013 at 16:29.

6. 3 کاربر از TousanRayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان من درایور 4 کاره شارپ AM-400 برای ویندوز سون می خوام کسی سایتی سرغ داره لینک بدید لطفا !

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

سلام:

برای دستگاه من یه مشکلی پیش اومده که اول:توی عکس هایی که می گیرم یه ته رنگ سبز هستش و یه کمی هم راه راه می افته........

با رنگ مشکی هم مشکلی نداره و کامل می گیره......

یکی دوبار بار هم هد کلین کردم ولی درست نشد.

اگه یه بار کارتریج رو شارژ کنم درست می شه؟؟؟

ممنون می شم سریعتر کمکم کنید.
    Last edited by E.G_band; 29-04-2013 at 18:58.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام، من یک پرینتر ML-2160 دارم که بعد از اولین شارژ تو اکثر موارد چندتا خط مثل عکس میندازه،یکی دوبارم بردم جایی که شارژ کردم که فایده نداشت(نمیتونست درست کنه منم ول کردم) ممنون میشم اگه بگین مشکل از کجاست. عکس دوم هم از گوشه درام هست نمیدونم ازینه یا نه؟

کیفیت چاپش مشکلی نداره ولی جدیدا یک ته رنگ خیلی یک دست ستونی هم میزنه اینم نمیدونم ربط به درام داره یا نه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام، من یک پرینتر ML-2160 دارم که بعد از اولین شارژ تو اکثر موارد چندتا خط مثل عکس میندازه،یکی دوبارم بردم جایی که شارژ کردم که فایده نداشت(نمیتونست درست کنه منم ول کردم) ممنون میشم اگه بگین مشکل از کجاست. عکس دوم هم از گوشه درام هست نمیدونم ازینه یا نه؟

کیفیت چاپش مشکلی نداره ولی جدیدا یک ته رنگ خیلی یک دست ستونی هم میزنه اینم نمیدونم ربط به درام داره یا نه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

درود بر شما
    از روی این عکسی که گذاشتید مشخص نیست کل یک A4 را بزارید و بعد تا مشخص بشه این خطها طولی هستند یا عرضی
    مورد دوم که سیاهی روی درام مد نظر تون بوده اصلا اون قسمت درام روی کاغذ نمی یاد ولی باز هم میتونه درام سیاه نشه ولی کاغذ رو سیاه کنه
    در کل نظر بنده اینه که بد بسته شده توی مواردی داشتیم که فاصله بین قطعات اگه کم و زیاد بشه همچین حالتهای پیش میاد

11. این کاربر از TousanRayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون از جوابتون.

گفتید درست بسته نشده الان که نگاه کردم فنر یک سمت کارتریج با طرف دیگه فرق داره (دفعه اولی که برگردوندم به خاطر این بود که یکطرف فنر نگذاشته بود و چاپ سفید میزد فکر میکنم متفرقه گذاشته یکیو ،حالا گم کرده یا هرچی) امکان داره ازین باشه؟ اگر ازینه از کجا میتونم فنرشو پیدا کنم(ابزار فروشی یا لوازم جانبی پرینتر دارن) ؟(MLT-D101S)
    امیدوارم عکسها درست باشه اینبار.
    بازم ممنون
    Last edited by behzad988; 02-05-2013 at 11:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •