بیا این ها رو بخون، خیلی بیشتر از توضیحات من مفیدن:
head-fi.org/t/562075/akg-k701-vs-denon-ah-d2000-vs-sennheiser-hd-650
head-fi.org/t/280869/akg-k701-vs-denon-d2000
head-fi.org/t/580547/denon-d2000-senn-hd650-or-akg-701
ا
ین هدفون ها توی ردۀ حرفه ایی حساب میشن و آدم عادی دنبال اینها نمیره؛ کسی میره که لااقل سر کلیات سوال نداشته باشه؛ و کلیات قضیه رو بدونه؛ منظور من هم از دردسر، یکچنین چیزها و چیزهای دیگه ایی بود که در ادامه کاملتر میگمشون.
یک ستاپ صوتی، به صورت سری عمل می کنه، یعنی سیگنال از یک قسمت وارد قسمت بعدی میشه تا نهایتاً از طریق هدفون شما صدا رو بشنوین، پس کیفیت صدایی که میشنوین به اندازۀ بی کیفیت ترین قطعۀ توی این مسیره
پس اگر شما با این ستاپی که در اختیار دارین، 10 میلیون هم خرج هدفون بکنین، چیزی بیشتر از یک هدفون فول سایز 100$ عایدتون نمیشه
اونهایی که شما نام بردی (در اصل صحبتم k701 هست و بعدش d2000) آمپلی نیاز دارن، دک نیاز دارن (اگر بخواین با کامپیوتر و بدون کارت صدا استفاده کنین.)
اگر با پلیر می خواین استفاده کنین، باید کابلی بگیرین که تا حد امکان بتونین سیگنال لاین اوت خوبی از پلیر بگیرین.
کیفیت 320 برای این فول سایزها، اصلاً کیفیت خوبی نیست
شما اگر بخوایی k701 بگیرین ( در مورد اون دو تای دیگه با اطمینان نمی تونم حرف بزنم)، از اونجایی که کارت صداهای 250 هزار تومنی داخل کشور هم توان راه اندازی مناسب اون رو ندارن، باید هم دک بخری هم آمپلی فایر
لااقل برای دک، نزدیک 100$ و برای آمپلی هم لااقل نزدیک 250$ کنار بزاری، هزینۀ تمام شدت خیلی بیشتر از بودجت میشه
ولی اگر او مدلی که من گفتم رو بگیری که توی ایران با قیمت حدود 190 تومن موجوده؛ فقط نیاز به یک کارت صدای خوب داری ( البته اگر آمپ و دک بگیری مطمئناً نتیجه بهتره) که بالای 100 هزار تومن برات هزینه بر میداره و این میشه بالای 290 هزار تومن هزینه، بقیۀ کار اینه که کیفیت همۀ آهنگ هات رو بکنی 320 ( با کیفیت 320 دوباره دانلود کنی)