تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 602 از 752 اولاول ... 102502552592598599600601602603604605606612652702 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,011 به 6,020 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    بین این هدفون ها لطف کنید بهترین رو معرفی کنید
    و اگر که ممکنه قیمت ها رو اگر دارید لطف کنید
    فیلیپس SHL-9600 Power DJ
    فیلیپس SHL9560
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Headset Creative Aurvana live

و کلا این سبک هدفون تا رنج نهایتا 90 تومن
    مرسی

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با تشکر.
    من با گلاکسی نوت گوش میدم.
    این که میگم یه صدای گوشخراشی همیشه توش هست منظورم اینکه یه صدای اغوا کننده و مثل صدای سنج تو همه اهنگ هاست.شاید بخاطر بیسیه که همیشه برا همه اهنگهای تعبیه شده.
    موسیقی الکتریکی که گوش میدم خیلی عالیه ولی آهنگ های با ریتم ملایم همون بیس الکی انگار روشه.
    وضوحش و صدتی خواننده خیلی بیکیفیت میشه.
    بله خوب بيس شديد كنترل نشده امضايه هدفون هايه بيتس هستش.بهمين خاطر هم اساتيد توصيه ميكنن قبل از خريد حتما تستش كنين.من هم اين مشكل شما رو داشتم ولي الان هدفونهايي رو استفاده ميكنم كه بيس خيلي ملايم و كم رنگ داشته باشن تا ميد و هاي كاملا مشخص و تفكيك شده رو احساس كنم .بهر حال اين هدفون هم براتون تجربه اي هست كه با توجه به دقت و كنجكاوي كه درباره صدا دارين با بكار گيري اكولايزر و تنظيمات پليرتون صداي اهنگهاتون رو نزديكتر به اون صدايي كه دوست دارين كنين تا انشا الله دفعه بعد هدفوني با صدايه حرفه اي تر انتخاب كنين.موفق باشين.

3. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من خودم هدفون در این حد نداشتم و یک مودل Razer داشتم که 140 تومان قیمتش هست الان

تو DirectX Diagnostic که دیفالت رو زده via High Definition Audio ولی تو Device manager که میرم اینا رو زده :

Amd High Definition Device
    Avnex Virtual audio Device
    Screaming Bee Audio
    via High Definition Audio
    [ با VIA High Definiton Audio پخش میکنه ]
    در ضمن الان من هم یک اسپیکر 7.1 Creative دارم مودله T7900 و یک هدفون Razer که از اسپیکر استفاده نیکنم و از هدفون استفاده میکنم همیشه

فقط الان باید حتما کارت صدا باهاش هماهنگ باشه ؟ یعنی چی خوب من مثلا اگر به مبایل وصل کنم یا mp3 player یا لپ تاپه ضعیف وصل کنم کار نمیکنه ؟!

اخه تو امازون هم نگا کردم نوشته اکثرا با این هدفون FiiO گرفتن حالا اگر FiiO مناسب نیست برای K701 کدوم مدل مناسبه

نه من مشکلی برای دردسر ندارم و اینکه اگر هم گیر نیومد فوقش از امازون سفارش میدم !! سایت های ایرانیی هستن که از امازون کالا ها رو میارن و میخواستم حتما کیفیت و سطحش در حد همین 3 هدفون که گفتم باشه
    حالا فیمت این هدفونی که نوشتید چنده در ایران ؟ و Amp بگیریم براش خوبه ؟

در کل من میخواستم هدفونی بین 300 تا 450 تومان بخرم اگر شما هدفون خوبی در این حد میشناسین که تو اون لیستم نبود و از اونا بهتره معرفی کنید !!
    بیا این ها رو بخون، خیلی بیشتر از توضیحات من مفیدن:

head-fi.org/t/562075/akg-k701-vs-denon-ah-d2000-vs-sennheiser-hd-650

head-fi.org/t/280869/akg-k701-vs-denon-d2000

head-fi.org/t/580547/denon-d2000-senn-hd650-or-akg-701

ا
      محتوای مخفی: کلیّات 
    ین هدفون ها توی ردۀ حرفه ایی حساب میشن و آدم عادی دنبال اینها نمیره؛ کسی میره که لااقل سر کلیات سوال نداشته باشه؛ و کلیات قضیه رو بدونه؛ منظور من هم از دردسر، یکچنین چیزها و چیزهای دیگه ایی بود که در ادامه کاملتر میگمشون.
    یک ستاپ صوتی، به صورت سری عمل می کنه، یعنی سیگنال از یک قسمت وارد قسمت بعدی میشه تا نهایتاً از طریق هدفون شما صدا رو بشنوین، پس کیفیت صدایی که میشنوین به اندازۀ بی کیفیت ترین قطعۀ توی این مسیره
    پس اگر شما با این ستاپی که در اختیار دارین، 10 میلیون هم خرج هدفون بکنین، چیزی بیشتر از یک هدفون فول سایز 100$ عایدتون نمیشه
    اونهایی که شما نام بردی (در اصل صحبتم k701 هست و بعدش d2000) آمپلی نیاز دارن، دک نیاز دارن (اگر بخواین با کامپیوتر و بدون کارت صدا استفاده کنین.)
    اگر با پلیر می خواین استفاده کنین، باید کابلی بگیرین که تا حد امکان بتونین سیگنال لاین اوت خوبی از پلیر بگیرین.
    کیفیت 320 برای این فول سایزها، اصلاً کیفیت خوبی نیست

شما اگر بخوایی k701 بگیرین ( در مورد اون دو تای دیگه با اطمینان نمی تونم حرف بزنم)، از اونجایی که کارت صداهای 250 هزار تومنی داخل کشور هم توان راه اندازی مناسب اون رو ندارن، باید هم دک بخری هم آمپلی فایر
    لااقل برای دک، نزدیک 100$ و برای آمپلی هم لااقل نزدیک 250$ کنار بزاری، هزینۀ تمام شدت خیلی بیشتر از بودجت میشه

ولی اگر او مدلی که من گفتم رو بگیری که توی ایران با قیمت حدود 190 تومن موجوده؛ فقط نیاز به یک کارت صدای خوب داری ( البته اگر آمپ و دک بگیری مطمئناً نتیجه بهتره) که بالای 100 هزار تومن برات هزینه بر میداره و این میشه بالای 290 هزار تومن هزینه، بقیۀ کار اینه که کیفیت همۀ آهنگ هات رو بکنی 320 ( با کیفیت 320 دوباره دانلود کنی)

5. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali-1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان لطفا چند مدل هدفون In-Ear مناسب براي گوش دادن به موزيك هاي Rock - Metal - Hip-Hop

با حداكثر قيمت 50 هزار تومان معرفي كنيد . Bass مناسب و نسبتا قوي برام مهمه . با بررسي هايي كه كردم

اين دو مدل رو مناسب ديدم :

Sony MDR-XB20EX

Creative EP-630

خواهشا قيمت مدل هايي كه معرفي ميكنيد رو هم درصورت اطلاع ذكر كنيد . با تشكر .

سبز باشيد و شاد .

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون از شما mm 80i وزنش 18 گرمه بخاطره همینه که اینقدر این ها راحتن حتما mm 70i هم همین حدوداست,
    هدفون از جمله ابزارهایی هست که با بدن کاربر ارتباط مستقیم داره یعنی در تماس هست و هر چه اون تماس محکم تر و قوی تر یا با فشار بیشتری باشه مطمئنن به خاطر فشار به پوست کاربر رو دچار ناراحتی میکنه هر چند که در کاربرد ما هدفون جزوء لوازمی به حساب میاد که استفاده اون معمولآ کمتر از چند ساعت هست و به همین خاطر پوست زیاد زیر فشار نا خوشایند نیست اگر چه کلآ حس لامسه یک کاربر به طور ذاتی از هر گونه فشار حتی خفیف احساس ناراحتی برای کاربر به وجود میاره و این دلیل علمی داره که جای بحثش اینجا نیست ولی این بخشی از مسئله ناراحتی از استفاده هدفون هست چون بخش دیگه اون برمیگرده به نوع جایگذاری یا نصب یک هدفون در گوش کاربر که این مسئله خودش یکی از بزرگترین مشکلات استفاده از هدفون هست چون سوای اینکه هدفونها با تنوع ظاهر خودشون سعی در این دارند که هرچه بهتر با انواع گوشهای مثلآ کوچیک و متوسط و بزرگ و . . . سازگاری داشته باشند و به این خاطر گاه ظاهر خودشون رو فدای ارگونومی نه چندان زیبا و یا گاهی بسیار زشت میکنند ولی گوشهای یک کاربر حتی شبیه هم نیست و چه برسه به چندین کاربر مثلآ خیلی ساده شما اگه با دقت به گوش خودتون نگاه کنید متوجه اختلاف بسیار مشخص بین هر دو خواهید شد
    در آخر سبکی یک هدفون خاص ممکنه یک عامل مهم برای راحتی باشه اما این چه فایده ای داره که سبکی اون هدفون باعث بشه خیلی راحت از توی گوش به خاطر فشار کششی کابل هدفون درومده و چیزی جزء اعصاب خوردی برای یک استفاده کننده که فقط چند دقیقه از حس گرفتن اون از صدای موسیقی لذت بخش و رویایی که از هدفونش داره به گوش میرسه گذشته

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------

این نمایندگی audio technica ایرکاپ و هولدر و (accessories ) چیزی نمیفروشه کسی اطلاعی نداره ؟ به خصوص همون کاپ .
    تا جایی که اطلاع دارم لوازم جانبی هدفون در اینجا موجود نیست و تنها راه خرید یک هدفون جدید هست هر چند که همینکار کمی گرون تموم میشه اما خیلی بهتر از استفاده و یا به زور نصب کردن قطعات جانبی از سایر هدفونهاست

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------

دوروبر 100 تومن حالا یکم بالا پایین بهترین هدفون بلوتوثی میخوام سبک باشه راحت باشه و با کیفیت
    چه استایلی مورد نظر شماست چون هدفونهای بلوتوث تنوع خیلی زیادی دارند و اغلب پرتابل هستند و غیر حرفه ای و اگه استفاده شما یا کاربرد شما بعدآ قراره حرفه ای بشه پیشنهاد میکنم از نمونه های با سیم انتخاب کنید

شما هم موفق باشید.

8. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به هر حال، از هر چیزی که خوشت میاد، به شدت توصیه می کنم که به طور جدی در مورد vsonic gr07 و earsonic sm3 فکر کنی؛ مخصوصاً مخصوصاً gr07
    همینطور hifiman re262 رو یادت نره.
    اولی دور و بر 170 دلاره و فوق العاده ازش تعریف شنیدم ( من این رو به se315 ترجیح می دم واقعاً ) دومی 370 دلار
    در کیفیت به قیمت 07 شکی نیست اما مشکل اینه که معمولآ برندهای غیر مطرح معمولآ محصولاتشون مشکلات کوچیک ، کوچیک زیادی داره نه مثل برندهای بزرگ که میدونیم فقط با یکی دو مشکل اون مدل خاص باید کنار بیایم

به هر حال این هدفون با اینکه از نظر کیفیت خیلی خوب به نظر میرسه اما کیفیا ساخت و اشکالات کوچیک صوتی چندان خرید بهینه ای به نظرم نیست البته این نظر شخصی هست و ممکنه با نظر کسی که به شخصه استفاده کرده بسیار تفاوت داشته باشه

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------

سلام در مورد خریدن mp3 & mp4 player که بهترین هندزفری رو داشته باشه و درکل کیفیت صدای خروجیش عالی باشه منو راهنمایی کنید ممنون میشم
    معمولآ هندزفری های خوب یا اینکه خیلی گران قیمت هستند که خرید اونها رو زیر سوال می بره و یا اینکه اینقدر کیفیت پایینی دارند که خریدشون به صرفه نیست ولی پیشنهاد میکنم به جای هندزفری اگر کاربردتون اجازه میده یک هدفون خوب و یک میکروفون جداگانه تهیه کنید

شما هم موفق باشید.

10. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Omidelf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بیا این ها رو بخون، خیلی بیشتر از توضیحات من مفیدن:

head-fi.org/t/562075/akg-k701-vs-denon-ah-d2000-vs-sennheiser-hd-650

head-fi.org/t/280869/akg-k701-vs-denon-d2000

head-fi.org/t/580547/denon-d2000-senn-hd650-or-akg-701

ا
      محتوای مخفی: کلیّات 
    ین هدفون ها توی ردۀ حرفه ایی حساب میشن و آدم عادی دنبال اینها نمیره؛ کسی میره که لااقل سر کلیات سوال نداشته باشه؛ و کلیات قضیه رو بدونه؛ منظور من هم از دردسر، یکچنین چیزها و چیزهای دیگه ایی بود که در ادامه کاملتر میگمشون.
    یک ستاپ صوتی، به صورت سری عمل می کنه، یعنی سیگنال از یک قسمت وارد قسمت بعدی میشه تا نهایتاً از طریق هدفون شما صدا رو بشنوین، پس کیفیت صدایی که میشنوین به اندازۀ بی کیفیت ترین قطعۀ توی این مسیره
    پس اگر شما با این ستاپی که در اختیار دارین، 10 میلیون هم خرج هدفون بکنین، چیزی بیشتر از یک هدفون فول سایز 100$ عایدتون نمیشه
    اونهایی که شما نام بردی (در اصل صحبتم k701 هست و بعدش d2000) آمپلی نیاز دارن، دک نیاز دارن (اگر بخواین با کامپیوتر و بدون کارت صدا استفاده کنین.)
    اگر با پلیر می خواین استفاده کنین، باید کابلی بگیرین که تا حد امکان بتونین سیگنال لاین اوت خوبی از پلیر بگیرین.
    کیفیت 320 برای این فول سایزها، اصلاً کیفیت خوبی نیست

شما اگر بخوایی k701 بگیرین ( در مورد اون دو تای دیگه با اطمینان نمی تونم حرف بزنم)، از اونجایی که کارت صداهای 250 هزار تومنی داخل کشور هم توان راه اندازی مناسب اون رو ندارن، باید هم دک بخری هم آمپلی فایر
    لااقل برای دک، نزدیک 100$ و برای آمپلی هم لااقل نزدیک 250$ کنار بزاری، هزینۀ تمام شدت خیلی بیشتر از بودجت میشه

ولی اگر او مدلی که من گفتم رو بگیری که توی ایران با قیمت حدود 190 تومن موجوده؛ فقط نیاز به یک کارت صدای خوب داری ( البته اگر آمپ و دک بگیری مطمئناً نتیجه بهتره) که بالای 100 هزار تومن برات هزینه بر میداره و این میشه بالای 290 هزار تومن هزینه، بقیۀ کار اینه که کیفیت همۀ آهنگ هات رو بکنی 320 ( با کیفیت 320 دوباره دانلود کنی)

واسه من خیلی مهم نیست که k701 بهرته یا Sony MDR XB1000 یا Denon AHD2000

فعلا میخوام ببینم کدومشون رو میشه تو تهران گیر اورد و حالا اگر هم پیدا نکردم فوقش از امازون میگیرم به وسیله سایت های ایرانی
    امپ های FiiO هم اینطور که گفتید نیست کلا تو ایران پس مجبور هستم اونم از سایت امازون به وسیله سایت های ایرانی مثل خریدگر بگیرم

فقط شما لیست این چیز های که نیاز دارم برای اینکه AKG 701 یا MDR XD1000 یا Denon رو بتونم استفاده کنم بگید
    راجب کیفیت سیستم هم من که قطعات کامپیوترم رو کامل نوشتم کارت صدا هم که نوشتم تو اینا کدومشون ضعیف بود ؟

راجب اینکه میگید کیفیت 320 هم برای این هدفون کافی نیست من درست نفهمیدم یعنی چی ! اخه از این بالاتر که دیگه کیفیتی تو اینترنت پیدا نمیشه پس دیگه به چه دردی میخوره ؟ یعنی کیفیت این هدفون هایی که من نوشتم از نظر پخش صدا و از نظر کلی با هدفونی که شما نوشته بودین فرفی نداره ؟!
    Last edited by Omidelf; 13-02-2012 at 17:30.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام به همه
    من نیاز به راهنمایی دارم برای خرید یک نوع هدست که از لحاظ کارآیی خوب باشه و شکل ظاهری اش نیز برای استفاده خانمها خوب باشه
    مرسی
    سلام به شما
    پیشنهاد میکنم به این موارد قبل از خرید یک هدفون برای خانم دقت کنید:
    1. رنگ مورد علاقه اون البته یک یا چند درجه تیره تر چون اینطور پوست اونها رو روشن تر نشون میده و یک عمر ازتون با یک لبخند تشکر آمیز استقبال خواهند کرد

2. بلندی کابل اون بیشتر از 120 سانت نباشه چون خانمها جیب شلوار ندارند و دوست دارند همیشه پلیرشون توی دستشون باشه چون خیلی حرفه ای گوش نمی کنند و همیشه در حال مرور و حرکات موزون هستند حتی خوابیده

3. صدای هدفون به هیچ عنوان نباید سرد باشه چون به هیچ عنوان دوست ندارند به یک صدای تیز گوش کنند و معمولآ صدای گرم رو هم دوست ندارند پس مواظب باشید از اونور بوم نیوفتید

4. کیفیت کابل فراموش نشه که زودتر از اونچه که تصور کنید کابل یک هدفون بسیار خوب دست یک خانم به باد فنا میره

5. از هرچی گذشتین از یک جعبه شیک و دیزاین زیبای جعبه اون نگذرید به خصوص اینکه چاپ روی اون جعبه از رنگ های طلایی یا نقره ای استفاده شده باشه و خصوصآ که نوع بسته بندی اون جدید باشه

6. به هیچ عنوان اسمی از قیمت هدفون نیارید حتی اگه به شما بگن 10 تا دیگه از این هدفون برای دوستاشون به عنوان هدیه باید بخرید (ناراحت نباشید خانمها هیچ وقت از اینجور هدایای سخاوتمندانه برای هیچ کسی انجام نمیدن)

7. خاص بودن هدفون یک امتیاز بزرگ برای هدیه شماست پس فراموش نکنید که چقدر ممکنه اون هدفونه که ته میترین خاک خورده یک فروشگاه بزرگ باشه ممکنه خاص تر از گرانترین هدفون های دنیا برای خانم شما باشه

8. از سالم بودن هدفون کاملآ مطمئن باشید ولی با دقت تمام وسائل رو سرجای اولشون بزارید تا خانم شما احساس کنه که اولین کسی هست که هدیه خودش رو باز میکنه هر چند که مردها خیلی توی این مورد دقت ندارند ولی خوب دیگه سعی خودتون رو بکنید

9. دنبال هدفون گران قیمت نباشید اتفاقآ هر چه ارزانتر بهتر چون هم اینکه هدفونهای ارزان زیباتر هستند و هم اینکه تنوع زیادتری دارند و فشار زیادی هم به جیب نه چندان پر شما نمیاد

10. هر کاری خواستید بکنید ولی اگه یکی از این موارد رو فراموش کنید همه چیز رو خراب کردید

پیشنهاد می کنم یه نگاهی به Sony MDR-E10 بکنید و یه مقایسه ای با موارد بالا بکنید چون این هدفون مورد علاقه خیلی از خانمهاست البته این تجربه شخصی هست و ممکنه همیشه نتیجه خوب نداشته باشه

شما هم موفق باشید.

13. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان این عکس از audio - technica ATH-M50 هست -
    فیک هست دیگه ؟! چون من تمام مدل هایی که دیده بودم در قسمت بالا ATH - M50 نوشته شده که تو این عکس نیست ! ...

احتمال خیلی زیاد تقلبی هست ولی تا جایی که اطلاع دارم این مدل اگر از اینجا قصد خرید داشته باشید احتمالآ اصلیش رو می تونید از نمایندگی تهیه کنید

شما هم موفق باشید

---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------

سلام
    بین این هدفون ها لطف کنید بهترین رو معرفی کنید
    و اگر که ممکنه قیمت ها رو اگر دارید لطف کنید
    فیلیپس SHL-9600 Power DJ
    فیلیپس SHL9560

Headset Creative Aurvana live

و کلا این سبک هدفون تا رنج نهایتا 90 تومن
    مرسی
    سلام به شما
    از بین این سه مدل پیشنهاد میکنم یا کریتیو یا هیچ چون فلیپس کیفیت به قیمت خوبی نداره و بیشتر جنبه تنوع براش مهمه تا کیفیت صدا و احتمالآ شما دوست ندارید برای هدفونی هزینه کنید که صدای خوبی نداشته باشه ولی ظاهر اون خوب باشه

شما هم موفق باشید.

15. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

واسه من خیلی مهم نیست که k701 بهرته یا Sony MDR XB1000 یا Denon AHD2000

فعلا میخوام ببینم کدومشون رو میشه تو تهران گیر اورد و حالا اگر هم پیدا نکردم فوقش از امازون میگیرم به وسیله سایت های ایرانی
    امپ های FiiO هم اینطور که گفتید نیست کلا تو ایران پس مجبور هستم اونم از سایت امازون به وسیله سایت های ایرانی مثل خریدگر بگیرم

فقط شما لیست این چیز های که نیاز دارم برای اینکه AKG 701 یا MDR XD1000 یا Denon رو بتونم استفاده کنم بگید
    راجب کیفیت سیستم هم من که قطعات کامپیوترم رو کامل نوشتم کارت صدا هم که نوشتم تو اینا کدومشون ضعیف بود ؟

راجب اینکه میگید کیفیت 320 هم برای این هدفون کافی نیست من درست نفهمیدم یعنی چی ! اخه از این بالاتر که دیگه کیفیتی تو اینترنت پیدا نمیشه پس دیگه به چه دردی میخوره ؟ یعنی کیفیت این هدفون هایی که من نوشتم از نظر پخش صدا و از نظر کلی با هدفونی که شما نوشته بودین فرفی نداره ؟!
    اشکالی نداره من هم با شما وارد بحث بشم؟

701 و Xb1000 اینجا قابل تهیه هستند هر دو مدل رو نمایندگی هاشون موجود دارند ولی خرید 701 از اینجا اصلآ به صرفه نیست چون قیمت اون خیلی خیلی بالا هست ولی Xb1000 مناسب تر و با قیمت بهتری موجود هست هر چند که ممکنه بیس بیش از اندازه بوومی اون برای شما خوشایند نباشه چون قبلآ عنوان کرده بودید که الکترونیک گوش می کنید و اینکه الکترونیک ارزش خرید هدفون بیش از 500 تومن نداره دیگه چه برسه به هدفون بیش از 800 تومنی مثل AKG K701

تراکهای MP3 موجود در سایتهای فارسی نهایتآ می شن MP3 320K ولی توی نت میشه تراکهای با کیفیت تر با فرمت FLAC رو پیدا کرد که خودشون چندین زیر فرمت دارند که اگه بخایم مقایسه ضمنی کرده باشیم یک تراک MP3 320K حجمش میشه 5 مگابایت ولی یک تراک با کیفیت متوسط FLAC حجمش نردیک 100 مگابایته و با کیفیت ترین اونها حجم یک تراکش به حدود نیم گیگابایت میرسه حالا خودتون سرانگشتی حجم یک البوم 10 تراکه رو حساب کنید

شما هم موفق باشید.

17. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •