ممکنه سخت افزاری عیب داشته باشه که اگه سخت افزاری باشه نمیشه کاریش کرد. اگه نرم افزاری بود صددرصد ویندوز نصب میشد ! اگه با لینوکس آشنایی دارین با لینوکس لایو بالا بیاین ببینید میاد یا نه . در کل اگه نشد ببرین بیرون نشون بدین !
ممکنه سخت افزاری عیب داشته باشه که اگه سخت افزاری باشه نمیشه کاریش کرد. اگه نرم افزاری بود صددرصد ویندوز نصب میشد ! اگه با لینوکس آشنایی دارین با لینوکس لایو بالا بیاین ببینید میاد یا نه . در کل اگه نشد ببرین بیرون نشون بدین !
تو بایوس میرم میشناسه و میگه سالمه....ب نظرتون احتمال داره مایکروسافت فهمیده باشه لپتاپو ب این وضع دراورده باشه....؟
چون تو خود بایوس مینویسه ویندوز فیک هستش.....با توجه به اینکه من خارج از ایران هستم و احتمال میدم ببرم گارانتی بخاطر اینکه ویندوز غیر اورجینال روش نصب هستش ازم قبول نکنن...
تو بایوس میرم میشناسه و میگه سالمه....ب نظرتون احتمال داره مایکروسافت فهمیده باشه و لپتاپو ب این وضع دراورده باشه....؟
چون تو خود بایوس مینویسه ویندوز فیک هستش.....با توجه به اینکه من خارج از ایران هستم و احتمال میدم ببرم گارانتی بخاطر اینکه ویندوز غیر اورجینال روش نصب هستش ازم قبول نکنن...
نه دوست عزیزاون که می نویسه invalid یعنی لپ تاپ شما از روز اول ویندوز اورجینال نداشته . هیچ کدوم از Z500 های ایران ویندوز اورجینال ندارند . کلا از فکر اون موضوع invalid بیاین بیرون
( واسه دوستانی که کنجکاو شدند جریان invalid چیه توضیح می دم : قدیما شرکت ها وقتی یه ویندوز اورجینال روی لپ تاپ می زدند ، رمز ویندوز رو کف لپ تاپ می چسبوندند . لذا به راحتی می شد رمز رو ورداشت . مایکروسافت اومد سیستم SLP رو طراحی کرد . به این صورت که سازنده زحمت می کشه رمز ویندوز رو به صورت کد شده وارد بایوس می کنه و ویندوز اگر SLP Support باشه رمز کد شده رو از توی بایوس می خونه و خودشو فعال می کنه . چون کد شدست دیگه غیر قابل برداشت می شه . همچنین فقط در کارخانه این کد قابل وارد کردن هستش و بعدش قابل تغییر نیست. لذا اگر شما توی لپ تاپتون اون کد رو دیدین ، یعنی لپ تاپ شما روش ویندوز اورجینال هست . اگر نبود یا نوشته بود invalid یعنی لپ تاپ شما ویندوز اورجینال نداشته )
معمولا این گونه مشکلات بر میگرده به خود DVD ویندوز . توصیه می کنم از یه نسخه دیگه ( ترجیجا کمتر دستکاری شده باشه ! ) استفاده کنین .
کلید ریکاوری هم زمانی کار می کنه که شما نرم افزار ریکاوری رو نصب کرده باشین که تو ایران جز خودم ندیدم کسی این کارو کرده باشه( نیازمند فرمت کلی هارد و پارتیشن بندی مجدد برای نصب ریکاوری هستش )
نه ! میکروسافت نهایت بتونه ویندوز رو غیرفعال کنه . تو بایوس من هم میزنه ویندوز invalid هست .
Sent from my LG-D802
چه خبر خوبی.....ممنونم از توضیحاتتون....بچه ها کسی دیگه چیزی به ذهنش نمیرسه؟؟؟ببرمش گارانتی یعنی......![]()
سی دی لینوکس یا همون ویندوز Xp رو بزار درایو ویندوزتو فرمت کن،دوباره ویندوز 8 رو نصب کن
نکته:از دکمه ریکاوری کنار درگاه شارژ برای بوت لینوکس یا ویندوز از روی سی دی یا فلش استفاده کن
Last edited by shik; 07-01-2015 at 01:14.
سلام دوستان یه مشکلی برام پیش اومده
به تازگی z500 از دوستم خریدم و ویندوز 8.1 روش نصبه و وقتی میخوام با استفاده از مودم همراه به اینترنت وصل بشم نمیتونم و کلا آنتن نداره و هر کاری هم کردم نشد ..لطفا راهنمایی کنید که مشکل از کجاست .. درضمن فقط رو همین لب تاپ وصل نمیشه
خوش اومدی دوست من
اول به این مسیر برو Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center بعد گزینه Chane adapter setting بعد روی کارت شبکه( intel(R) centrino n2230) راست کلیک و enable رو بزن اگه مشکل برطرف نشد
ببین درایور وای فای نصب هست یانه،اگه نبود برو توی سی دی درایور پوشه wifi بعد پوشه intel و نصبش اگه نصبه هم پاکش کن و دوباره نصبش کن.
Last edited by shik; 09-01-2015 at 08:21.
مشکل من به دست خودم حل شدنوشته شده توسط shik
دوستان اگه کسی Call of duty :Advanced Warfare و The Evil Within رو روی لپ تاپ نصب و بازی کرده یه راهنمایی کنه چون کارت گرافیک اصلی بازی COD رو نمیشناسه و The Evil Within سنگین اجرا میشه
دوستان اگه کسی میخاد گیم بازی کنه به شدت توصیه میشه از ویندوز 8.1 استفاده کنه،بازی COD و EvilWithin توی ویندوز 8.1 برای من اجراشد و الان هم دارم بازی میکنم درصورتی که همین دو بازی در ویندوز 7 با تاخیر و لگ همراه بود،اینو گفتم تا کسایی که مثل من ویندوز هفت رو سیستمشونه و گیم هم میزنند به 8.1 مهاجرت کنند،البته من هم 7 و 8 رو روی سیستم دارم ولی توی 7 بازی میکردم ولی انگار بازیهای 2014 به بعد با 8.1 بهتر اجرا میشن![]()
Last edited by shik; 09-01-2015 at 08:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)