دوستان من خطم رانژه شده الان مودم رو میزنم چراغ adsl چند ثانیه روشن میشه و بعدش چشمک میزنه همش زنگ زدم میگن پارازیت داری جالبه بدون نویزگر چراغ وایمیسه بدون نویزگر چراغ اصلا وای نمیسه ! به نظرتون مشکل از کجاست از سیم های داخلیه ؟
دوستان من خطم رانژه شده الان مودم رو میزنم چراغ adsl چند ثانیه روشن میشه و بعدش چشمک میزنه همش زنگ زدم میگن پارازیت داری جالبه بدون نویزگر چراغ وایمیسه بدون نویزگر چراغ اصلا وای نمیسه ! به نظرتون مشکل از کجاست از سیم های داخلیه ؟
صفحه ی ۶۰۰ پست منو بخون!
منم همین مشکلو داشتم که متوجه شدم مشکل از پریز تلفن اتاقم بود!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
واقعا که.......
محتوای مخفی: اینترنت 8 مگ
تایید میشه
به معنای واقعی گند زدن یک سایت و نمی تونم راحت باز کنم
نت 8 مگ دارم سرعت دانلودم الان رو 12 هستش یعنی کمتر از سرویس 128 نا محدود. پینگ هم که عکس شما گواه این موضوعه ترکیده
لعنت به این دزدا که فقط بلدن پول بگیرن مسافرت خارجی و سرمایه گذاری و بزینس و ویلای کجا و اینا دریغ از یک ذره عمل به تعهداتشون
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان شعار دادن فایده نداره مثه من از های وب برید
به امید بهتر شدن های وب نباشید
اره این عید تموم بشه جمش کنیم بریم
درست بشو نیست داره بدترم میشه هر روز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپینگ خیلی افتضاحه - سرعت دانلود هم با داخلی خوبه ( حدودای 900) ولی با سرور خارجی 50 کیلو بیشتر نمیره.تایید میشه
به معنای واقعی گند زدن یک سایت و نمی تونم راحت باز کنم
نت 8 مگ دارم سرعت دانلودم الان رو 12 هستش یعنی کمتر از سرویس 128 نا محدود. پینگ هم که عکس شما گواه این موضوعه ترکیده
لعنت به این دزدا که فقط بلدن پول بگیرن مسافرت خارجی و سرمایه گذاری و بزینس و ویلای کجا و اینا دریغ از یک ذره عمل به تعهداتشون
-
-
یکی منو تفهیم کنه آخرش های وب 8 مگ ساعات رایگان داره یا نه؟
Last edited by troy3; 21-03-2014 at 01:53.
اره دیگه منم همه کارام با خارجیه که مشکل همینه. چون اینا هزینه برای خرید پهنای باند نمی کنن و کلا همه چیزشون اشتراکیه بخاطر همین زود داغون میشه
یه نرم افزار 40 مگی نیم ساعت طول کشید دانلود کنه
بدجور بخوربخوره دارن فقط کاربر میگیرن اما هزینه ای نمی کنن
شما هم فکر کنم تازه اومدی های وب اون موقع گفتیم داغونه اما اومدین. اشکال نداره دیگه شده.
داغون از سرورهای خارجی. مهم هم خارجیه بخاطر همین تست داخلی نمیزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)