بفرما . خوب اینا که خودشون میخوان 8 روز اینترنت رایگان بدنشاید این دو روز از اون 8 روز بوده
بفرما . خوب اینا که خودشون میخوان 8 روز اینترنت رایگان بدنشاید این دو روز از اون 8 روز بوده
هیچ کدوم از کاراشون درست نیست , اگه میخواین دلجویی کنید خب همون اول بیاین تو سایت اعلام کنید که از امروز تا فلان روز رایگان هست ,نه اینکه بعد از چند روز این خبر و اومدن گذاشتن تو سایت
این داره میگه 8 روز اینترنت رایگان بعد میگه 150 مگ ترافیک رایگان یعنی چی ؟
یعنی 8 روز رایگانه 150 مگ هم بعد از این 8 روز به حجم قبلیمون اضافه میکنن ؟
جریان چیه ؟
جون خودم اون 150 مگ مجانیش منو کشته!شما هم هشت روز رو بدید، 150 مگ پیشکش!
![]()
هر جای دیگه از دنیا چنین مشکلی پیش بیاد کمترین و اولین کاری که انجام می شد مدیر مسئول مخابرات خراسان رضوی خودش اگر اندک شرف و وجدانی داشت عذرخواهی می کرد و استعفاء می داد، تازه بعدش میومدن مسائل و مشکلات رو بررسی می کردن و متخلفین رو مجازات و از خسارت دیدگان دلجویی و خسارتشان را جبران می کردن! این ویران کده رو با هیج جا نمیشه مقایسه کرد هیچ جا!
.......................
Last edited by tbi_cst; 19-10-2013 at 16:44.
دوستان چ خبر الان از دانشگاه رسیدم چک ک کردم دیدم مثل این ک نامحدود شدیمولی بازم میگم به نظرم سامانه رو ول کنین همین 2020رو بچسبین سامانه درو پیکر نداره .دی
راستی پشتیبانی چی گفت ؟کدوم درسته از این مقدار حجم ها؟؟
اره .. حجم منم مشخص نیست ............ باز جریان چیه ؟
با سلام خدمت دوستان.آقا خوشبحال اونای که تو این دو روز حسابی دلی از این پارتی در اوردن.ما که بی نصیب موندیم از این ضیافت بزرگ ما که تو انپاس شدید به سر بردیم.آقا اگر این چند روز مفتکی که ما هم یک دلی از این ضیافت ببریم.خواهشن یکی به جواب بده تا کی مجانی؟خدایش صواب داره ها.
حالا من یه چیزی گفتم شما ها هم طرز تفکر منو پیش گرفتید ؟
اینا منظورشون از 8 روز + 150 مگ رایگان اینه که به حجمهامون 150 مگ میدن و 8 روز مفتی اون تاریخ انقضا رو تمدید میکنن . دیوونه که نیستن 8 رو بخوان اینترنت رایگان بدن . توی همین 2 روز دهنشون سرویس شد چی برسه به 8 روز![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)