باطریشو داری؟
اگر داری سلولاشو بخر عوض کن
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
core i5 520 این مدلها نسل قدیم است
core i5 2410 این مدلها جدید است.
Core i7-2630QM
Core i7-720QM
باطریشو داری؟
اگر داری سلولاشو بخر عوض کن
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
core i5 520 این مدلها نسل قدیم است
core i5 2410 این مدلها جدید است.
Core i7-2630QM
Core i7-720QM
دوستان من os لپ تاپم رو عوض کردم و همونطور که انتظار داشتم،فانکشن کی ها از کار افتادن.درایورهای مدل لپ تاپم رو پیدا کردم اما نتونستم دقیق بفهمم کدوم رو باید دانلود کنم.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچکی نیست جواب ما رو بده؟ آگه ویندوزمو آپدیت کنم درست میشه؟اخه خیلی وقته آپدیت نکردمش
مال من هم وایو است.ویندوزش هم اورجینال بود آپدیت هم بود.بعد از تقریبا 3 سال ویندوزش همینطور شده بود.در نهایت مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم.
مدتی است که نور ال سی دی ام کم یا زیاد نمیشه انگار فایلش پاک شده کسی میتونه کنه -----دل 1310 ----
با سلام و خسته نباشد خدمت دوستان
توربو مد CPU لپتابم فعال نمی شه.
من یه لپتاپ HP 2300 دارم که ویندوز Ultimate SP1 7 روش نصبه . cpu هم Core i7 720 هست. ولی هنگام نصب درایور توربو مد این پیغام نمایش داده میشه:
درایور رو هم از سایت HP دانلود کردم.
با برنامه اورست مشخصات CPU رو نگاه کردم نوشته بود که حالت توربو داره و فعال هست. اما فرکانس CPU از 1.6 بیشتر نمیشه.(باید تا 2.7 بره!)
برای نصبش باید چیکار کنم؟
مشکل از سلول نیست باید برد عوض شه , حالا کسی از عزیزان جایی رو سراغ ندارند که بتونند باتری رو گیر بیارند
Last edited by mmousavi5; 29-06-2011 at 12:22.
سلام دوستان
مشکل من حل نشد و USB هام همه از کار می افتند و not recognized اونم بدون وصل بودن هیچ چیزی میاد
خواهشا کمک کنید
ممنون
کسی نیست جواب ما رو بده
سلام دوستان
یه لپ تاپ مدل 3150 HP Pavilion DV6 دارم !
صفحه کلید لپ تاپم نور نداره !
تو تاریکی اصلا نمی تونم تایپ کنم !
کلا این مدل کیبوردش نور نداره با فقط مال من اینجوریه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)