چجوری تا 7:45 دانلود می کنین ؟
چجوری نداره صبانته دیگه یکی 5 گیگ دانلود میکنه یکیم مثل من دو ساعت میشینه برای 300 مگابایت
آقا البته همیشه هم تقصیر صبانت نیست ها.شما وقتی داری دانلود میکنی سرعتت به سرعته اون سایتی که ازش داری دانلود میکنی هم بستگی داره
من از یه سایت دانلود میکنم سرعتم حداکثر 10KB/S میرسه از یه سایت دیگه هم که دانلود میکنم میشه حداقل 60KB/s !!
عزیز از سرور اختصاصی دانلود می کنم تا ساعت 6 سرعت 40 کیلو بایت 6:1 سرعت 230 کیلو بایت ! بستگی به حال و احوال صبانت و کاربرای شبانه داره
منم با سرور اختصاصی تست میکنم.بنظرم اولاش خوبه!! حالا بر چه اساسی میتونه اینجوری باشه نمیدونم.آخه معمولا اون ساعت کاربرای بیشتری بیدارن...
در کل منم زور بزنم 1 گیگ اینا دانلود دارم.در صورتی که چند ماه قبل 2،3 گیگ بود...
بگیر نگیره در کل ... torrent بدترین سرعت رو داره ... اما لینک های مستقیم به نسبت سرعتشون بهتره ...
هرکی زورش برسست دیگه، اونیکه از سرور بهتری دان میکنه بقیه رو مچل می کنه =))
ای بابا!!!عجب داستانی داریم با صبا!!الان 4 شب هست افت شدید سرغت!!به زور 500 مگ دان میکنم!!شما ها هم همینطورید؟!!!
منم همون 1 گیگ رو بیشتر هر شب نمیتونم دانلود کنم اگه دیگه خیلی زیاد شه میشه 1.5 گیگ.
سرعتم روی 60 هستش تقریبا ولی بالا پایین هم میره دیگه!
دوستان شبانه که ساعتش شده 1 تا 6 مشکل داره. امشب ساعت 1 وصل شدم ولی 45 دقیقه یعد قطع شد. دو شبه شبانه نمی تونم دانلود کنم.
مشکلات شرکت صبانت:
1- اطلاع رسانی ضعیف در سایت این شرکت(البته تازگی ها بهتر شده)
2- گران بودن خریدن حجم اضافی
3- قطع اینترنت هر 1 ساعت در مدت دانلود شبانه
4- نداشتن اینترنت نامحدود با نسبت و سرعت و قیمت مناسب
5- استفاده از دانلود رایگان تنها از طریق استفاده از یوزر و پسورد مخصوص
شاید بگید همش از معایب گفتی ولی باید بدونید مزایای یک شرکت هر چقدر بیشتر باشه شما را به ادامه همکاری و خرید از آن شرکت ترغیب می کنه.
چجوریش رو که نمیدونم خودش تا اون ساعت رفت ولی امروز تا همون ساعت 6 بود و یک گیگ هم نتونستم بگیرم
کلا قاطیه این صبا
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)