تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 602 از 827 اولاول ... 102502552592598599600601602603604605606612652702 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,011 به 6,020 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. دیگه واقعا تخصصی جواب دادید جایی هیچ شبه ایی نمونه ....

پس همان هارد اکسترنال 3 ترابایت رو میگیرم که هم به مادربوردم بخوره با ویندوزه XP سازگار باشه ....

به نظر شما یک مارکی که برای وصل شدن به TV و رایت با سیستم و روشن بودن مثلا 10 ساعت در روز مناسب باشه چه چیز میتونه باشه و با چه گارانتی و سریال نامبری ؟ ببخشید آدابتور همراه هارد هست یا باید جدا تهیه شود (چه مارکی مناسبه)
    برای 3TB از برند وسترن و سیگیت چهار گزینه موجود هست .

1. WD my book
    2. WD elements
    3. Seagate Backup plus
    4. Seagate expansion

گزینه دوم یعنی WD elements چون usb2 هست بنظرم مورد مناسبی نیست . البته شاید برای شما مهم نباشه چون فکر نمیکنم سیستم شما usb3 داشته باشه . تفاوتهای سه مدل باقیمانده را در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نوشتم . در مورد سوال آخر آداپتور همراه هارد موجوده . مدل نامبر در مورد هارد اکسترنال خیلی مهم نیست . توصیه میشه نکات ایمنی و احتیاطی را رعایت کنید تا مشکلی برای هارد پیش نیاد .

2. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام .

فکر نمیکنید بهتر باشه که در مواقعی که تا چند روز به هارد اکسترنال نیازی ندارید خاموش و از سیستم جدا بشه !؟

بنظرم بهتره که طوری برنامه ریزی و زمانبندی کنید که هارد نه چندین روز بیکار ولی روشن بمونه و نه اینکه در یک روز چندین بار به سیستم متصل بشه . مثلاً میتونید آنقدر صبر کنید تا حجم فایلهایی که میخواهید به هارد اکسترنال منتقل کنید به حداکثر برسه و سپس منتقل کنید .

اگر برنامه seagate dashboard نصب شده باشه در قسمت manage میتونید مشخص کنید که پس از چند دقیقه بیکاری به حالت power saving mode دربیاد (عکس زیر) . در زمانی که هارد اکسترنال در حالت power saving mode باشه صدای موتور هارد نباید شنیده بشه .

مرسی از راهنماییتون
    نظرتون در مورد اینکه قسمت بالایی هارد رو جدا کنم و با کابل ساتا به صورت دائمی به سیستم وصلش کنم چیه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون
    نظرتون در مورد اینکه قسمت بالایی هارد رو جدا کنم و با کابل ساتا به صورت دائمی به سیستم وصلش کنم چیه ؟
    میتونید اینکار رو انجام بدید ، هارد را طوری در داخل کیس بذارید که ثابت بمونه و برق را از پاور بگیرید و با کابل sata به مادربرد متصل کنید . ولی پیشنهاد میکنم دنبال اینجور کارها نباشید . اگر میخواستید بصورت SATA به طور دائمی به سیستم متصل کنید بهتر نبود یک هارد اینترنال میخردید و داخل کیس پیچ میکردید !؟

5. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برای 3TB از برند وسترن و سیگیت چهار گزینه موجود هست .

1. WD my book
    2. WD elements
    3. Seagate Backup plus
    4. Seagate expansion

گزینه دو یعنی WD elements چون usb2 هست بنظرم مورد مناسبی نیست . البته شاید برای شما مهم نباشه چون فکر نمیکنم سیستم شما usb3 داشته باشه . تفاوتهای سه مدل باقیمانده را در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نوشتم . در مورد سوال آخر آداپتور همراه هارد موجوده . مدل نامبر در مورد هارد اکسترنال خیلی مهم نیست . توصیه میشه نکات ایمنی و احتیاطی را رعایت کنید تا مشکلی برای هارد پیش نیاد .
    از 4 مدل بالا مدل back up را انتخاب کردم ...از لحاظ سرعت ولی کمی گرم میشه که امیدوارم مشکل ساز نباشه .....

به نظر شما میشه این هارد بطور خوابیده استفاده شود برای امنیت بیشتر ؟؟؟ در صورت لازم نکات ایمنی و احتیاطی را بگید ...

یک نکته ظریف که اینجا وجود داره من که میخوام این هارد رو به tv متصل کنم (FULL HD 3D 46 ) ایا TV هارد با این ظرفیت رو میشناسه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از 4 مدل بالا مدل back up را انتخاب کردم ...از لحاظ سرعت ولی کمی گرم میشه که امیدوارم مشکل ساز نباشه .....

به نظر شما میشه این هارد بطور خوابیده استفاده شود برای امنیت بیشتر ؟؟؟ در صورت لازم نکات ایمنی و احتیاطی را بگید ...

یک نکته ظریف که اینجا وجود داره من که میخوام این هارد رو به tv متصل کنم (FULL HD 3D 46 ) ایا TV هارد با این ظرفیت رو میشناسه ؟
    وقتی سیستم شما usb3 نداره پس نمیتونید از مزایای سرعت بالای این مدل بهره مند بشید . گرم کردن این مدل یک مشکل رایجی هست که با گذاشتن فن حل شدنی هست. میتونید بصورت خوابیده هم استفاده کنید اما توصیه میشه که طرفی که لیبل هارد اینترنال روی آن چسبانیده شده رو به بالا باشه . هماطوریکه میدونید برد سبز رنگ (pcb) هارد در قسمت پشتی آن نصب میشه و در نتیجه پورتهای sata و برق به یک طرف نزدیکتر هست (منظورمو متوجه شدید؟) . در عکس زیر قسمت پشتی را مشخص کردم و این طرف باید روی میز قرار بگیره و طرف دیگر رو به بالا باشه .

محتوای مخفی: عکس 

ضمناً وقتیکه بصورت خوابیده استفاده میشه در مقایسه با حالت ایستاده تهویه بسادگی انجام نمیشه پس حتماً دمای هارد را چک کنید . چند نکته احتیاطی در صفحه 599 این تاپیک گفته شده . در مورد سوال آخر من نمیدونم ولی پیشنهاد میشه دفترچه راهنمای TV را مطالعه کنید .

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام. الان قیمت هارد پورتابل 1ترا چند هست؟ به زودی یکی باید بخرم ولی نمیدونم بازم وسترن پاسپورتی بگیرم یا نه. وسترن پاسپورتی که من دارم خیلی خوب هست ولی جنس پلاستیک کاورش خیلی خوب نیست! همینطور کلا وسترن تو کابل و اینا کمی ظرافت بیشتری به خرج میداد خوب میشد! الان هاردهای ترنستند و Adata رو آدم میبینه کیف میکنه!

ویرایش:
    الان این my pasport معمولی با Ultra فرقش فقط تو نرم افزار WD SmartWare Pro و کلود بک آپ هست. این WD SmartWare Pro با WD SmartWare که هاردهای قدیمی هم دارن چه فرقی داره؟
    مدل slim هم گیر میاد؟

مرسی.
    Last edited by noisymind; 03-11-2013 at 11:17.

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان پست 6004 رو پاسخ میدید
    ممنونم

Sent from my SGH-I317M using Tapatalk 4 Beta

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    هارد های سیگیت اکسترنال از مدل های goflex pro و back up plus دارم که اولی 2.5 اینچ و دومی 3.5 هست اما موقع رایت مثلا 500 گیگ دماش کم کم حدود 70 درجه میشه... جای تهویه اش هم خوبه و محیط باز هر دو هم در hd tune ارورقرمز رنگ دمای هارد رو گرفتن
    کلا از. هاردها هم استفاده ای نکردم
    این دما در دراز مدت ممکن به هارد صدمه بزنه حالا کسی راهکاری داره?
    من خیلی هارد های سیگیت رو دوست دارم همه نظر خوبن ولی این دما رو نمیدونم چیکار کنم
    فن و اینام نمی خوام بزارم چون سر و صدا داره

راهنمایی می فرمایید
    دوستان پست 6004 رو پاسخ میدید
    ممنونم

سلام .

فن و اینام نمی خوام بزارم چون سر و صدا داره
    به جز استفاده از فن به نظرم راه ديگري نداريد .

11. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوست عزیز این fail شدن رو که بر اثر یکبار بالا رفتن دما بوده در hd tune نمیشه پاک کرد ? خیلی رنگ قرمزش رو اعصابم هست? اونم برای هاردی که 5 ساعت استفاده نشده!!و اون دما هم یک لحظه اتفاق افتاده

بعد این هارد های سیگیت back up plus تا چه دمایی رو تحمل میتونن بکنن که خراب نشن ?
    این شرکت سیگیت چرا فکری برای هارد هاش نمیکنه ? این دمای زیاد در دراز مدت که هارد رو از بین میبره با این وضع

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز این fail شدن رو که بر اثر یکبار بالا رفتن دما بوده در hd tune نمیشه پاک کرد ? خیلی رنگ قرمزش رو اعصابم هست? اونم برای هاردی که 5 ساعت استفاده نشده!!و اون دما هم یک لحظه اتفاق افتاده

بعد این هارد های سیگیت back up plus تا چه دمایی رو تحمل میتونن بکنن که خراب نشن ?
    این شرکت سیگیت چرا فکری برای هارد هاش نمیکنه ? این دمای زیاد در دراز مدت که هارد رو از بین میبره با این وضع

سلام دوست عزیز من میخوام segate back up + 3 ترا بگیرم ...چطوره مگه ؟؟؟ خیلی دما میره بالا ؟؟؟راضی هستی کلا ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •