ظهر عازم مخابرات هستم
ظهر عازم مخابرات هستم
مبارک باشه
خود من اگه نامحدود میخواستم میرفتم اسیاتک یا پارس، یا 16 تومن کمتر میدادم و همون 512 رو میگرفتم، یا بازم 2 تومن کمتر میدادم و یک مگ میگرفتم...
امروز رفتم همه دفتر های مخابراتی تعطیل بود!!!رفت تا یکشنبه.
بعد پارس انلاین سرویس 1 به 10 تو استان ما نداره خودش گفت برا همین رفتم مخابرات ،اساتک هم پینگشو دیدم افتضاح بود
حتی دیگه با قطع و وصل کردن مودم هم پینگ فیکس نمیشه![]()
این دیگه چه جوابیه بهت داده شما وقتی مشترک پارس آنلاین بشی دیگه با نمایندگی سروکار نداری، وقتی میخواهی شارژ کنی مستقیما از طریق پنل کاربریت شارژ 1 به 10 را انتخاب میکنی و شارژت را انجام میدی و این شارز خودکار برات وصل میشه
فراموش نکن که شما وقتی دستی پول را به نمایندگی میدی اونا وارد پنل کاربریت میشن و همین کار را برایت میکنن.
انلاین ثبت نام کن!
حدود 60 مگ از حجمم مونده نم یخواستم تا یه 10 روزی شارژ کنم گفتم هم امتحانا رو بگذرونم و هم وضعیت نت درست بشه
ولی با درست شدن نت اینترنتی شارژ کردم
سرعتم که حدود 120 هست 1 مگ محدود
دوستان الان این 60 مگ مصرف بشه اتوماتیک شارز جدید فعال می شه یه باید تاریخ انقضا رد بشه بعد؟؟ 25 ام منقضی می شه
بزنگ 2020 شارژتو فعال میکنن
اما خبر بده اگه حجم تموم شه، چی میشه
واسه اون باگ که گفتم انقدر امتحان کردم حجمم تموم شد الان 4 روز از اشتراکم مونده 2 مگ نامحدود الان انلاین 1 مگ نامحدود 2 گیگ گرفتم ولی هنوز زده مشخصات 2 مگ زده و تاریخ انقضا همون 2 مگ بعداز اون تاریخ اتوماتیک اشتراک جدید اضافه میشه؟
سرعت خوب شده؟
الان ای پی 2 سرعتم 180 تاست
Last edited by aligool21; 11-01-2013 at 02:08.
سلام
سرعت خوب شده
اینطور که فهمیدم بعد تاریخ انقضا اتوماتیک شارز ذخیره فعال می شه
ولی می تونی به 2020 بگی برات زودتر فعال کنن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)