امروز به پارس آنلاین زنگ می زنم میگه مشکل از مرکز مخابراتی هست و ما هیچ مشکلی نداریم
می رم نمایندگی میگه مرکز مخابراتی مشکل نداره
جالبه ها
امروز به پارس آنلاین زنگ می زنم میگه مشکل از مرکز مخابراتی هست و ما هیچ مشکلی نداریم
می رم نمایندگی میگه مرکز مخابراتی مشکل نداره
جالبه ها
دوست من احتمالا برگه درخواست شما در مخابرات گم شده.این یک چیز طبیعی در مخابرات هست که دیگه عادی شده من خودم برای اسیاتک فرم پرکردم دادن مخابرات بعد 1 هفته خبری نشد رفتم پیش رایس مخابرات بهش گفتم من 1 هفته از درخواستم گزشته کسی رسیدگی نکره ازم معذرت خواهی کرد گفت شماره تلفن خطی ADSL رو بدیت من هم دادم بعد در کمتر از 3 ساعت وصل شد
.البته خدا پدرش رو بیامرزه از این ادم ها کم گیر میاد تو این مملکت
.
مدت زمان شما خیلی خوب بوده
برای من هم 4 روزه فکر میکنم رانژه شد اما حواسم نبود و بعد از گذشت 10 روز تازه فهمیدم رانژه شده بوده خط![]()
من که مثل این معتاد ها میشینم تا لینک امد سریع بدون درنگ زنگ میزنم یوزر رو تعریف کنه.شما خوب یادت رفته
![]()
نه آخه من قبلا شاتل داشم و السپلیتر رو وصل نمیکردم به مودم و چراغ status روشن میشد بدون هیچ مشکلی اما پارس انلاین اینطوری نبود من هم فکر کردم مل شاتله و اسپلیتر رو وصل نکرده بودم و به خاطر همین فکر میکردم خط رانژه نشده
دوروزه که هی چراغ لینکم صبحا میپره
اعصاب مصاب نزاشته
بهشون میگن جرا اینطوریه میگگه تقصیره مخابراته
میرم مخابرات میگم این وضعشه میگه زیر سر پارس آنلاین
من موندم توش چرا یه نفر اینو گردن نمیگیره
من موندم چرا يهو time outميشه.! هرچي دانلود و گيم و ... كه باز هست به .... ميره. بعد ميگن مشكل از خودته !
سرویس 256 ساعت 6:50 صبح
![]()
من 256 داشتم و به 512 ارتقا دادم ، سرعتش تغییر نکرد ! (حتی احساس می کنم بدتر هم شده)
دوستانی که 512 دارن ، سرعتشون چنده ؟ میخوام سرویسم رو به 256 برگردونم.
و یه سوال دیگه : پینگ به چه دردی میخوره ؟!
دستوری هست که مشخص میکنه که آيا يک کامپيوتر خاص که ما ip يا domain اون رو میدونيم روشن و فعال (Active) هست يا نه. و اينکه اگه فعال باشه مدت زمان رسيدن بستههای tcp/ip از اون کامپيوتر به کامپيوتر ما چقدره
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)