تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 602 از 1298 اولاول ... 1025025525925985996006016026036046056066126527021102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,011 به 6,020 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز الان سرعت دانلودت حدود 140 تا هست ...

درسته مخابرات زیاد جالب نیست و نه تا این حد .... شمت از سروری که دانلود میکنی سرعت پایینی داره ...برای اطمینان یک عکس هم از صفحه مودمت بزار .....

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوست عزیز الان با اینکه شما 1 مگ گرفتید ولی سرعت دانلودتون از 1 مگ هم بیشتره. اون سرعت دانلودی که نشون دادی به خاطر سرور فایل بوده کاری به مخابرات نداره.
    داشتی ما رو سکته میدادی گفتم نکنه مخابرات قراره سرعت دانلود 50 بهم بده اخه هنوز از من وصل نشده. راستی خط شما دی ال سی هست؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز الان با اینکه شما 1 مگ گرفتید ولی سرعت دانلودتون از 1 مگ هم بیشتره. اون سرعت دانلودی که نشون دادی به خاطر سرور فایل بوده کاری به مخابرات نداره.
    داشتی ما رو سکته میدادی گفتم نکنه مخابرات قراره سرعت دانلود 50 بهم بده اخه هنوز از من وصل نشده. راستی خط شما دی ال سی هست؟؟؟
    اتفاقا خودمم همین فکرو کردم و از چندتا سرور دیگه هم دانلود کردم. وضع همینطوری بود. فقط گاهی حتی سرعت تا 200 کیلوبایتم میره اما به طور میانگین بین 60 تا 80 متغیره. دی ال سی می ال سیو نمیدونم چیه. چی هست؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

اتفاقا خودمم همین فکرو کردم و از چندتا سرور دیگه هم دانلود کردم. وضع همینطوری بود. فقط گاهی حتی سرعت تا 200 کیلوبایتم میره اما به طور میانگین بین 60 تا 80 متغیره. دی ال سی می ال سیو نمیدونم چیه. چی هست؟
    چند بار تست کنید اگه 1.43 mbps نشون میده یعنی سرعت دانلودتون چیزی تو حدود 200 هست. از یه سرور داخلی و پرسرعت چک کنید مثل ----------. یه بار مراحل رزرو طرح زرین از تو پنل رو طی کن بعد اونجا که دیگه شماره تلفن رو میدیم تا چک کنه اگه خط dlc باشه مینویسه dlc. ولی خوب احتمالآ از شما dlc نیست چون مخابرات دیگه به کاربرا dlc سرعت دانلدو بالا 120 تا نمیده. البته شاید به مناطقی خاص میده. نمیدونم والا هیچکی سر از این کار مخابرات در نمیاره تا چند وقت پیش داشت به ما dlc ها سرعت دانلود 250 میداد بعد یهو نصفش کرد. بعدم که میپرسیم چرا اینجور شد میگه مخابرات به شما بیشتر از 1 مگ نمیتونه بده پس اون موقع تاحالا چجور داشتید میدادید!!! این مخابرات خیلی خر تو خره همیشه ما پشت یه ابهام و سوال می مونیم.

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

چند بار تست کنید اگه 1.43 mbps نشون میده یعنی سرعت دانلودتون چیزی تو حدود 200 هست. از یه سرور داخلی و پرسرعت چک کنید مثل ----------. یه بار مراحل رزرو طرح زرین از تو پنل رو طی کن بعد اونجا که دیگه شماره تلفن رو میدیم تا چک کنه اگه خط dlc باشه مینویسه dlc. ولی خوب احتمالآ از شما dlc نیست چون مخابرات دیگه به کاربرا dlc سرعت دانلدو بالا 120 تا نمیده. البته شاید به مناطقی خاص میده. نمیدونم والا هیچکی سر از این کار مخابرات در نمیاره تا چند وقت پیش داشت به ما dlc ها سرعت دانلود 250 میداد بعد یهو نصفش کرد. بعدم که میپرسیم چرا اینجور شد میگه مخابرات به شما بیشتر از 1 مگ نمیتونه بده پس اون موقع تاحالا چجور داشتید میدادید!!! این مخابرات خیلی خر تو خره همیشه ما پشت یه ابهام و سوال می مونیم.
    از من که خیر سرش 2 مگ است بیش از 160 نمی ره! 512 برای دوستم گرفتم ان هم بالای 60 نمی ره.
    1 مگ فکر کنم 100 یا 110 دانلود بده!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

درست میگید. تست کردم. سرعت دانلودم دیشب ساعت 4 صبح تا 180 و 190 هم میرفت. خط من میدونم که فیبر نوریه. این ربطی به دی ال سی بودن خط داره؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

از من که خیر سرش 2 مگ است بیش از 160 نمی ره! 512 برای دوستم گرفتم ان هم بالای 60 نمی ره.
    1 مگ فکر کنم 100 یا 110 دانلود بده!
    شما نا محدود گرفتید؟؟؟؟ ولی باسه نامحدود این سرعت خیلی خوبه عید امسال که کمپین نامحدود میدادن کسی 2 مگ نامحدود میگرفت 32 بیشتر سرعت دانلود نداشت!!! یعنی بر میداشتن سرعت رو تقسیم 8 میکردن و بعد دوباره سرعت به دست امده رو تقسیم بر 8 میکردن. الان فقط یه بار تقسیم بر 8 میکنن. البته سرعتت دانلودتون باید بیشتر باشه ولی خوب به نظرم با توجه به قیمتش میصرفه اگه دانلودتون زیاد باشه. راستی خط شما dlc هستش؟؟؟؟
    Last edited by mamad24; 29-11-2013 at 13:08.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

درست میگید. تست کردم. سرعت دانلودم دیشب ساعت 4 صبح تا 180 و 190 هم میرفت. خط من میدونم که فیبر نوریه. این ربطی به دی ال سی بودن خط داره؟
    اگه ساعت 4 صبح سرعت دانلودتون رو 180 بوده پس معلوم میشه که روزانه و شبانه این کمپین یکیه. فیبر نوری همون dlc هستش فک کنم. پس معلوم میشه این مخابرات به مناطق مختلف سرعت مختلف میده کاری به نوع خط نداره. شما رفتید باسه ثبت نام نگفتن رو خط شما 2 مگ نمیدیم؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگه ساعت 4 صبح سرعت دانلودتون رو 180 بوده پس معلوم میشه که روزانه و شبانه این کمپین یکیه. فیبر نوری همون dlc هستش فک کنم. پس معلوم میشه این مخابرات به مناطق مختلف سرعت مختلف میده کاری به نوع خط نداره. شما رفتید باسه ثبت نام نگفتن رو خط شما 2 مگ نمیدیم؟؟؟؟
    نه چیزی نگفتن. یه کاتالوگ بهم دادن منم سرعت 1 مگابیت رو انتخاب کردم. یه سوال: این درسته که میگن واسه اینکه دانلود شبانه از حجم دانلود روزانه کم نکنه و رایگکان باشه باید حتما مودم رو یک شب به بعد یک بار خاموش روشن کرد؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

نه چیزی نگفتن. یه کاتالوگ بهم دادن منم سرعت 1 مگابیت رو انتخاب کردم. یه سوال: این درسته که میگن واسه اینکه دانلود شبانه از حجم دانلود روزانه کم نکنه و رایگکان باشه باید حتما مودم رو یک شب به بعد یک بار خاموش روشن کرد؟
    طبق گفته یکی از دوستان شبانه مخابرات نه خاموش روشن کردن مودم نیاز داره و نه اضافه کردن حرف n به اخر یوزر نیم. خودش 1 به بعد اتوماتیک میره رو شبانه. حالا شما خودت تست کن ببین چجوریه.

11. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •