دوست عزیز الان سرعت دانلودت حدود 140 تا هست ...
درسته مخابرات زیاد جالب نیست و نه تا این حد .... شمت از سروری که دانلود میکنی سرعت پایینی داره ...برای اطمینان یک عکس هم از صفحه مودمت بزار .....
دوست عزیز الان سرعت دانلودت حدود 140 تا هست ...
درسته مخابرات زیاد جالب نیست و نه تا این حد .... شمت از سروری که دانلود میکنی سرعت پایینی داره ...برای اطمینان یک عکس هم از صفحه مودمت بزار .....
دوست عزیز الان با اینکه شما 1 مگ گرفتید ولی سرعت دانلودتون از 1 مگ هم بیشتره. اون سرعت دانلودی که نشون دادی به خاطر سرور فایل بوده کاری به مخابرات نداره.
داشتی ما رو سکته میدادی گفتم نکنه مخابرات قراره سرعت دانلود 50 بهم بدهاخه هنوز از من وصل نشده. راستی خط شما دی ال سی هست؟؟؟
اتفاقا خودمم همین فکرو کردم و از چندتا سرور دیگه هم دانلود کردم. وضع همینطوری بود. فقط گاهی حتی سرعت تا 200 کیلوبایتم میره اما به طور میانگین بین 60 تا 80 متغیره. دی ال سی می ال سیو نمیدونم چیه. چی هست؟
چند بار تست کنید اگه 1.43 mbps نشون میده یعنی سرعت دانلودتون چیزی تو حدود 200 هست. از یه سرور داخلی و پرسرعت چک کنید مثل ----------. یه بار مراحل رزرو طرح زرین از تو پنل رو طی کن بعد اونجا که دیگه شماره تلفن رو میدیم تا چک کنه اگه خط dlc باشه مینویسه dlc. ولی خوب احتمالآ از شما dlc نیست چون مخابرات دیگه به کاربرا dlc سرعت دانلدو بالا 120 تا نمیده. البته شاید به مناطقی خاص میده. نمیدونم والا هیچکی سر از این کار مخابرات در نمیاره تا چند وقت پیش داشت به ما dlc ها سرعت دانلود 250 میداد بعد یهو نصفش کرد. بعدم که میپرسیم چرا اینجور شد میگه مخابرات به شما بیشتر از 1 مگ نمیتونه بده پس اون موقع تاحالا چجور داشتید میدادید!!! این مخابرات خیلی خر تو خره همیشه ما پشت یه ابهام و سوال می مونیم.
از من که خیر سرش 2 مگ است بیش از 160 نمی ره! 512 برای دوستم گرفتم ان هم بالای 60 نمی ره.
1 مگ فکر کنم 100 یا 110 دانلود بده!
درست میگید. تست کردم. سرعت دانلودم دیشب ساعت 4 صبح تا 180 و 190 هم میرفت. خط من میدونم که فیبر نوریه. این ربطی به دی ال سی بودن خط داره؟
شما نا محدود گرفتید؟؟؟؟ ولی باسه نامحدود این سرعت خیلی خوبه عید امسال که کمپین نامحدود میدادن کسی 2 مگ نامحدود میگرفت 32 بیشتر سرعت دانلود نداشت!!! یعنی بر میداشتن سرعت رو تقسیم 8 میکردن و بعد دوباره سرعت به دست امده رو تقسیم بر 8 میکردن. الان فقط یه بار تقسیم بر 8 میکنن. البته سرعتت دانلودتون باید بیشتر باشه ولی خوب به نظرم با توجه به قیمتش میصرفه اگه دانلودتون زیاد باشه. راستی خط شما dlc هستش؟؟؟؟
Last edited by mamad24; 29-11-2013 at 13:08.
اگه ساعت 4 صبح سرعت دانلودتون رو 180 بوده پس معلوم میشه که روزانه و شبانه این کمپین یکیه. فیبر نوری همون dlc هستش فک کنم. پس معلوم میشه این مخابرات به مناطق مختلف سرعت مختلف میده کاری به نوع خط نداره. شما رفتید باسه ثبت نام نگفتن رو خط شما 2 مگ نمیدیم؟؟؟؟
نه چیزی نگفتن. یه کاتالوگ بهم دادن منم سرعت 1 مگابیت رو انتخاب کردم. یه سوال: این درسته که میگن واسه اینکه دانلود شبانه از حجم دانلود روزانه کم نکنه و رایگکان باشه باید حتما مودم رو یک شب به بعد یک بار خاموش روشن کرد؟
طبق گفته یکی از دوستان شبانه مخابرات نه خاموش روشن کردن مودم نیاز داره و نه اضافه کردن حرف n به اخر یوزر نیم. خودش 1 به بعد اتوماتیک میره رو شبانه. حالا شما خودت تست کن ببین چجوریه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)