تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 602 از 966 اولاول ... 102502552592598599600601602603604605606612652702 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,011 به 6,020 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

۲۸ کارتا رو میدن ۳۱ هم امتحانه

2. 3 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

یعنی برای من مشکلی پیش نمیاد که؟
    چون ریاضی 1 رو پاس کردم ام پیش رو نه!
    والا تو دانشگاه ما (آزاد قزوین) کلا نیاز نیست دروس پیش پاس شه، یعنی فقط باید یه بار بگیرید. حالا چه پاس کنید چه بیفتید چه حذف کنید فرقی نمی کنه. استاد نامحترم ما هم ترم اول لطف کردند همه رو جز 1 نفر 7.5 دادند!
    ........................
    ابراز همدردی می کنم با همه ی دانشجویان آزاد عزیز که این روزا نمره هاشون کم کم میاد و با نمره هایی بسی عجیب و جل الخالق روبرو می شن و دستشون به هیچ جا بند نیست. فقط براتون آرزو می کنم اگه قرار بیفتین درسای دو واحدی نظریتون رو بیفتین نه چهار واحد عملی اصلی با مواد مصرفی!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه prodoctornuke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگر کسی وسط ترم اول ول کنه و بره و بعد از 1 سال بخواد بیاد انصراف بده .چجوری میشه؟ مشکلی که براش ایجاد نمیشه؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

اگر کسی وسط ترم اول ول کنه و بره و بعد از 1 سال بخواد بیاد انصراف بده .چجوری میشه؟ مشکلی که براش ایجاد نمیشه؟
    هزینه ی ترم هایی که نبودی رو میگیرن

داره خودمونی میشه Liquid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان,
    من ورودی 85 کارشناسی پاره وقت دانشگاه آزاد هستم و الان ترم 10 رو تموم کردم.
    کلاً 3 بار مشروط شدم.
    معدل کل بالای 12 هست.
    نزدیک به 111 واحد پاس کردم.

سوال اصلی من در مورد سنوات تحصیلی بعد از پایان 12 ترم هست.
    آیا پس از اتمام ترم 12 و باقی ماندن چند واحد بهم سنوات تحصیلی میدن؟ آیا در خدمت سربازی حتماً غیبت میخورم؟
    چون شاید بخوام یک ترم رو مرخصی بگیرم و نتونم 12 ترم تموم کنم یا شاید همه درس ها رو تا پایان ترم 12 نتونم پاس کنم.

از طرفی هم اگر 1 ترم سنوات بدن و بشم 13 ترمه می توتم معافیت کفالت 59 سال پدرم رو بگیرم, کلاً خوب میشه اگه بتونم این 1 ترم رو اضافه بگیرم
    Last edited by Liquid; 18-07-2011 at 17:10.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان,
    من ورودی 85 کارشناسی پاره وقت دانشگاه آزاد هستم و الان ترم 10 رو تموم کردم.
    کلاً 3 بار مشروط شدم.
    معدل کل بالای 12 هست.
    نزدیک به 111 واحد پاس کردم.

سوال اصلی من در مورد سنوات تحصیلی بعد از پایان 12 ترم هست.
    آیا پس از اتمام ترم 12 و باقی ماندن چند واحد بهم سنوات تحصیلی میدن؟ آیا در خدمت سربازی حتماً غیبت میخورم؟
    چون شاید بخوام یک ترم رو مرخصی بگیرم و نتونم 12 ترم تموم کنم یا شاید همه درس ها رو تا پایان ترم 12 نتونم پاس کنم.

از طرفی هم اگر 1 ترم سنوات بدن و بشم 13 ترمه می توتم معافیت کفالت 59 سال پدرم رو بگیرم, کلاً خوب میشه اگه بتونم این 1 ترم رو اضافه بگیرم
    حداکثرمدت مجاز تحصيل
    ماده 28: حداکثر مدت مجاز تحصيل دانشجوي تمام وقت در دوره هاي کارداني و کارشناسي ناپيوسته 3 سال ، کارشناسي پيوسته 6 سال و کارشناسي ارشد پيوسته 5/8 سال است
    تبصره 1 - دانشجوياني که علاوه بر دروس برنامه آموزشي مصوب ملزم به گذراندن تعدادي دروس جبراني و يا پيش نياز دانشگاهي باشند ، به ازاي هر 8 واحد درسي اضافي يک نيمسال به سقف سنوات مجاز تحصيل آنان اضافه مي گردد.
    تبصره 2 - در صورتيکه دانشجو براي فراغت از تحصيل نياز به افزايش سقف سنوات داشته باشد، واحد دانشگاهي مي تواند با تصويب گروه مربوط ( در واحد هاي کوچک و مراکز دانشگاهي با تصويب شوراي آموزشي ) حداکثر مدت مجاز تحصيل دوره هاي کارشناسي و کارداني و کارشناسي ناپيوسته را يک نيمسال و دوره هاي کارشناسي ارشد پيوسته را دو نيمسال افزايش دهد. ( دوره تابستان به طول مدت نيمسال دوم افزوده مي گردد)
    ماده 29 : دروس پيش نياز دانشگاهي : آن دسته از پذيرفته شدگان آزمون سراسري دانشگاه آزاد اسلامي در دوره هاي کارداني، کارشناسي و کارشناسي ارشد پيوسته در همه رشته هاي تحصيلي که نمره خام آنها در آزمون ورودي کمتر از 33/3 درصد باشد موظفند حسب نيازرشته ( حداکثر 2 درس عمومي و 2 درس ديگر) که از (حوزه معاونت آموزشي دانشگاه تعيين و ابلاغ گرديده ) به عنوان دروس (پيش نياز دانشگاهي ) علاوه بر دروس مندرج در برنامه مصوب بگذرانند.

8. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بچه من قبلا پرسیدم اما اینبار به طور کامل میپرسم البته چون در موردش یکم اضطراب دارم
    من تحلیل 1 رو متاسفانه افتادم(به دلایلی که نشد خوب بخونم)
    الان میخوام ترم پاییز تحلیل 2 رو همراه با تحلیل یک بردارم به علاوه سازه های فولادی یک و تحلیل قابلیت اعتماد سازه ها
    که همشون پیشنیازشون درسیه که نتونستم پاسش کنم
    الان به این تبصره (تبصره/قانون/امکان و ...) میگن همنیاز .یعنی درسهارو همنیاز برداشتن همراه با پیشنیازشون که افتادیم
    خب؟ اما الان میگم آیا امکانش هست که ترم پاییز بگن نه متاسفانه این امکان برداشته شده و شما نمیتونید همنیاز بردارید؟
    این احتمال وجود داره که دبه کنن؟
    ممنون

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

بچه من قبلا پرسیدم اما اینبار به طور کامل میپرسم البته چون در موردش یکم اضطراب دارم
    من تحلیل 1 رو متاسفانه افتادم(به دلایلی که نشد خوب بخونم)
    الان میخوام ترم پاییز تحلیل 2 رو همراه با تحلیل یک بردارم به علاوه سازه های فولادی یک و تحلیل قابلیت اعتماد سازه ها
    که همشون پیشنیازشون درسیه که نتونستم پاسش کنم
    الان به این تبصره (تبصره/قانون/امکان و ...) میگن همنیاز .یعنی درسهارو همنیاز برداشتن همراه با پیشنیازشون که افتادیم
    خب؟ اما الان میگم آیا امکانش هست که ترم پاییز بگن نه متاسفانه این امکان برداشته شده و شما نمیتونید همنیاز بردارید؟
    این احتمال وجود داره که دبه کنن؟
    ممنون

نه دبه نمیکنن ، این قانون سراسریه و همه ی دانشگاه ها دارن ازش پیروی میکنن

خیالتون راحت

فقط اگه خدایی نکرده پیشنیاز رو بازم بیوفتین و بقیه رو قبول بشین ، همه ی درسا رو افتادین!

.

11. 3 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کارتای پزشکی رو سایته Azmoon.org هستش الان می تونین برین بگیرین

13. 3 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه prodoctornuke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نمیشه کاریش کرد نداد؟
    میشه با رئیس دانشگاه حرف زد؟
    راهی داره؟

---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------

نمیشه کاریش کرد نداد؟
    میشه با رئیس دانشگاه حرف زد؟
    راهی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •