دقیقا منم داشتم به همین فکر میکردم!تازه 74 نفر تو احتصاصی جلوی اینن!
چه خوبه تو مجله آزمون درصدای نفرات برترو نمی زنن!وگرنه هر دفعه کی میخواس این چونه های مارو جمع کنه!![]()
دقیقا منم داشتم به همین فکر میکردم!تازه 74 نفر تو احتصاصی جلوی اینن!
چه خوبه تو مجله آزمون درصدای نفرات برترو نمی زنن!وگرنه هر دفعه کی میخواس این چونه های مارو جمع کنه!![]()
سلام دوستان
میخوام بدونم رشته هایی که همه رشته ها ( ریاضی، تجربی و انسانی) میتونم انتخاب کنن کدوم رشته هاست؟ مثلا کسی که پیش ریاضی خونده میتونه مثلا در رشته های انتخابیش، ادبیات فارسی رو انتخاب کنه؟
...
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
اینم کارنامه من .خیلی خوشحالم.البته می دونم که 5000 خوشحالی نداره.اما از پیشرفت 200 تایی که کردم خوشحالم و مطمئن شدم حتما و حتما تو دوران طلایی میتونم ترازم رو از این بیشترش کنم.
پ.ن:(تازه این آزمون وقت واسه زبان انگلیسی و شیمی کم آوردم وگر نه بیشتر از این هم میتونستم بشم)
![]()
رشته هایی مثل تربیت بدنی.حسابداری.مددکاری.مدیر ت.اقتصاد.روانشناسی جزو رشته های شناور هستن.میخوام بدونم رشته هایی که همه رشته ها ( ریاضی، تجربی و انسانی) میتونم انتخاب کنن کدوم رشته هاست؟ مثلا کسی که پیش ریاضی خونده میتونه مثلا در رشته های انتخابیش، ادبیات فارسی رو انتخاب کنه؟
ولی ادبیات فارسی مختص رشته ی انسانیه.
سلام
خیلی ممنون ولی میشه منبع موثقی برای این صحبتتون بیارید؟! من در یک سایت دیدم که ادبیات و زبان فارسی رو هم جزو این رشته ها به حساب اورده بود ولی الان لینکش رو پیدا نمی کنم!
من نمیتونم ببینم یه جا دیگه اپ میکنی؟![]()
من الان کتاب آشنایی با رشته های سازمان سنجشو نگاه کردم اینطوری نوشته بود.میشه منبع موثقی برای این صحبتتون بیارید؟!
سلام
اگه کسی یک لیسانس از دانشگاه ازاد داشته باشه میتونه دوباره لیسانس دیگه ای از دانشگاه ازاد بگیره؟
کاملا طبيعيه دوست عزيز حتما خيلي خسته اي ، بي حوصله اي ، حال ديدن کتاب رو هم نداري ، از تست بدت مياد ، مي دونم، درکت مي کنم واقعا سخته ولي مي دوني 3 ماه و نيم بيشتر نمونده ، 12 سال درس خوندي اين 3.5 ماه هم روش ، عوضش به اين فکر کن که اگه الان بکوب بخوني ، فردا که دانشگاه در اومدي ديگه راحتي و از زندگيت لذتش و مي بري. مي دونم سخته ولي ميشه ، حتما ميشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)