سلام دوستان من برای زندگی دارم میام شیراز میخواستم ببینم برای مرکز معالی آباد چه شرکتی خوبه؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
سلام دوستان من برای زندگی دارم میام شیراز میخواستم ببینم برای مرکز معالی آباد چه شرکتی خوبه؟
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
128 سرعت دانلودش 16 کیلوبایت هست و خوب نیست و پیشنهاد میکنم حداقل 512 بگیرید و مخابرات فارس یا همون بیسنت از همه جا ارزون تر میده.512 نامحدودش حدودا ماهی 56 تومن هست.برای اطلاعات بیشتر میتونید برید سایتشون.تلفن تماس هم 2020 هست.
سلام دوست عزیز
بهترین شرکت برای سرویس حجمی ارمنت یا همون اسیاتک هست البته اگر دانلود شبانه براتون مهم نیست و نامحدود هم بیسنت از همه جا ارزون تر هست.
با دروود فروان
ببخشید اگر ممک است فاکتور های خود را جهت برتری دادن یک شرکت ارائه دهنده به شرکت (های)دیگر بیان فرمایید تا راخت تر بتوان(یم)شرکت های برتر در این زمینه را شناسایی نماییم
مجدداً سلام به همه
دوستانی که این پست رو مشاهده میکنن هر کسی که شبانه بیشتر از یک گیگ دانلود داره میتونه اسم شرکتش و سرویسش رو به ما هم بگه.![]()
ممنون داداش که جواب دادی.
من رفتم تو سایتش ولی 512 نامحدود زده 33.900 درسته؟
تو این ادرس زده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه :بعد درخواست چقدر رانژه کردنش طول میکشه ؟ سه شماره اول من 626 هست.
دمت گرم.
اين كابل برگردون ديگه چه صيغه ايه؟
حتي شماره هم عوض كردن و به آسيا تك كه زنگ زدم گفتن فعلاً تجهيزات نداريم . شايد تا يكماه ديگه هم تجهيزات نرسه.
مملكته داريم....
دیشب سرعت شبانه بهتر شده بود تونستم 1.1 گیگ دان کنم(ارم نت مرکز مدرس).بقیه دوستان ارم نتی سرعتشون بهتر شده؟
اسیاتک که افتضاح شده/پینگ بالا/پکت لاست زیاد/قطعی زیاد و ....
اره دو شبه خوب شده
منم مدرسم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)