سافایر چی؟!670؟!
کلا" یه سری تحولاتی پیش اومده که منم شاخ در آوردم!
دیروز یه موس بی سیم رفتم بخرم(مال خودم ورم کرده) قیمت همکاری ای داد که چشم ترکید!
اصلا" برند محسوب میشه؟!
من که تا حالا هیچی ندیدم ازش!(البته اینترنت داره ها!)![]()
سافایر چی؟!670؟!
کلا" یه سری تحولاتی پیش اومده که منم شاخ در آوردم!
دیروز یه موس بی سیم رفتم بخرم(مال خودم ورم کرده) قیمت همکاری ای داد که چشم ترکید!
اصلا" برند محسوب میشه؟!
من که تا حالا هیچی ندیدم ازش!(البته اینترنت داره ها!)![]()
منظورتون از این حرف چیه؟ من که ازش راضیم به نسبت قیمت 240 تومانی کیفیت خوبی داره البته گارانتی شرکت میلاد افزار رو داره؟
برندی که گفتید، یکی از بی اعتبار ترین های بازار هست!
از کیفتش راضی هستید؟
چند تا گرافیک مشابه از برند های دیگه رو تست کردید؟ اگه نکردید، نمیتونید مقایسه کنید!
حالا بماند که گارانتی چندان معتبری هم نداره...
مگه کارتهای دیگه با اسمهای مثل palit zotac power color و غیره مارکهای معروفی هستند اونها هم اسمهای نام اشنایی ندارند ولی شرکت شاتل تک انگلستان علاوه بر تولید کارت گرافیک انواع کارت tv مودم adsl گیرنده دیجیتال وغیره تولید میکنه پس شرکت اسم داری هست نسبت به برند هایی که گفتم!!!
بین این هایی که گفتی، Zotac رو جدا کن!
بقیه ، مفتشون گرونه!
البته Power Color تو کارتای AMD بعد سافایر بهترینه.
palit هم خوبه ولی دیگه گرونتر از بقیه وارد میشه.
Zotac هم خوبه ولی تنوع محصول خیلی داره!(برا هر کارت 3 کارت داده بیرون!زیاد دست کاری میکنه!)
بیخیال داداش!
اسم "سافایر" رو با "پاور کالر" یک جا نیار! براش افت داره...
بنظر منم در گرافیک های AMD ، سافایر بهترین هست! ولی پاور کالر حداقل در رده های 7 8 و شایدم پایینتر هست.
آره داداش. چند؟
نه انصافا" اگه استفاده کرده باشی اونوقت حرفتو پس میگیری!(جدیدا" کارتایی ادیت میکنه که دهن آدم باز میمونه!)
من از همین تریبون به شما برادر عزیز پیشنهاد میکنم یه دور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو کلا" مطالعه کنی!
![]()
با عرض سلام به همه دوستان لطفا نظرتون رو راجع به کارت گرافیک shuttle geforce 550 ti بفرمایید؟ضمن اینکه این کارت محصول شرکت شاتل تک انگلستان و ساخت چین هست کیفیتش رو چطور ارزیابی میکنید؟قیمتش هم 240 هزار تومان هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)