هر گونه دانلود و حتی بازدید از صفحات وب از حجم شما کم میکنه.
هر گونه دانلود و حتی بازدید از صفحات وب از حجم شما کم میکنه.
آخه چرااااااااا؟؟؟؟
کسی که بیشتر وبگردی می کنه و فقط عکس سیو میکنه با محدودیت دانلود فقط 2 گیگایت، آخر ماه هم جریمه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وبگردی دیگه چرا و چقد از حجم گیگابایت من کم میکنه!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
1- رایگان شبانش هم بین 2 تا 7 صبحه که متاسفانه نمیتونم!
2- تهران بزرگ میگه همچین سرویسی adsl-- به گوش ما نرسیده اگه به گوش شما رسید ما رو هم خبر کنید!!!
البته من به مرکز مخابراتی منطقه 8 تهران رفتم و اینو بهم گفتن!!!!!
آخه چرااااااااا؟؟؟؟
کسی که بیشتر وبگردی می کنه و فقط عکس سیو میکنه با محدودیت دانلود فقط 2 گیگایت، آخر
ماه هم جریمه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1- رایگان شبانش هم بین 2 تا 7 صبحه که متاسفانه نمیتونم!
2- تهران بزرگ میگه همچین سرویسی adsl-- به گوش ما نرسیده اگه به گوش شما رسید ما رو هم خبر کنید!!!
البته من به مرکز مخابراتی منطقه 8 تهران رفتم و اینو بهم گفتن!!!!!
به قول شاعر kb kb جمع شود وانگهي يه گيگ شودآخه چرااااااااا؟؟؟؟
کسی که بیشتر وبگردی می کنه و فقط عکس سیو میکنه با محدودیت دانلود فقط 2 گیگایت، آخر
ماه هم جریمه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما خودت حساب كن اگه هر عسي ميانگين 350 kb باشه كه بيشتره معمولا اگه شما صبح بشيني شب بلند شي آخرشم بگي فقط عكس سيو كردم كه نميشه همين عكسيم كه ميگي حجم داره كه نه فقط با سيو كردنش بلكه حتي با باز كردنش رو صفحه وب از حجمت كم ميشه همين 4 دونه فونتي كه رو صفحه وب هستش و باز ميشه از حجمتون كم ميكنه
البته چيز هاي ديگه هم ميتونه باشه مثلا كسي از يوز شما استفاده كنه كه اگه به شركت خودتون مراجعه كنيد ميشه پيگيري كرد و فهمي
راستي وقتي به اينترنت وصل ميشي برنامه هايي كه آپديت اتومات دارن رو حتما ببيند چون هم سرعتو كم ميكنن هم حجمو
نوشته شده توسط siminrazaghi
برنامه اي بنام DU Meter بهترين نرم افزار در اين مورد هست. به محض اينكه به اينترنت وصل مي شين ميزان دانلود و آپلود رو اندازه گيري مي كنه و در نتيجه ميزان حجم مصرفي ( ترافيك ) رو به صورت روزانه هفتگي و ماهانه به شما نشون مي ده. حتي اگر از Dial Up استفاده مي كنين علاوه بر اندازه گيري حجم مصرف شده مدت زماني كه تو اينترنت بودين رو نشون مي ده اون وقت مي تونين بعد از يه ماه ببينيد چقدر از اينترنت استفاده كردين:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehrdad38; 31-01-2010 at 16:28.
مرسی از برنامه و توصیه هاتون
برنامه du رو نصب کردم فعلا که چیزی ازش نفهمیدم چون فقط رد و بدلهای همون لحظه رو نمشونم میده ولی کمی باهاش کار میکنم تا ببینم چی چیه این!
باید از خود شرکت ارائه دهنده سرویس هم بپرسم که حسابم تا حالا چقد شده!
عجب دوره زمونه ای شده ها!
فردا پس فردا هوا و مولکولهای اکسیژن هوا هم جیره بنده میکنن و می فروشن!
بنظر شما یک نفر یک ماه فقط وبگردی کنه تقریبا چقد گیگابایت مصرف میکنه؟
برنامه های آبدیت اتوماتیک(بجز آنتی ویروس) رو چجوری و از کجا پیدا کنم و ببینم؟
راههای دیگه در کاهش مصرف بایت چی ها هستن؟![]()
50 كيلوبايت بر ثانيه واسه دانلود رايگان شبانه خوبه يا كمه ؟ (سرويسم 128 هست )
اساتید اگه می دونید و می تونید لطف کنید بگید سرعت داتلود شبانه با 128 و 256 داتک و شاتل چه قدره؟
خوبه؟؟؟؟عالیه...فوق العلاده است.
خوش به حالت.یعنی سرعتت نزدیک 512 کیلوبیته.از کجا سرویس میگیری؟
کسی مشکل قطی adsl داشت ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)