خب موجوده دیگه !!! وقتی موجود هست بگم موجود نیست؟! اینجوری دروغ میشه!! جان دوئه، من شما رو دوست دارم.من به شما علاقه دارم.من باید این جمله رو بگم.میپرسی چرا؟ بگم چرا؟ بگم؟ بگم؟
ولی اون همون 8/3 میشه !!!
خب موجوده دیگه !!! وقتی موجود هست بگم موجود نیست؟! اینجوری دروغ میشه!! جان دوئه، من شما رو دوست دارم.من به شما علاقه دارم.من باید این جمله رو بگم.میپرسی چرا؟ بگم چرا؟ بگم؟ بگم؟
ولی اون همون 8/3 میشه !!!
Last edited by pesarebaba2006; 28-06-2009 at 16:16. دليل: تکمیل
من تو این یکی دو روزه چند تا از پستا تون و خوندم فهمیدم به جای این که تو جو خود کنکور بحرفین بیشتر در مورد حواشی می حرفین یه جورایی اصلا کارایی خاصی ندارین
سلام سجاد يه في لتر شكن نداري همه سايتا رو باز كنه؟؟؟![]()
من اصلا حرفت رو قبول ندارم
به نظرت حالا که کنکور تموم شده باید چه کارایی داشته باشه ؟
باریک ا.. .از کجا فهمیدی؟
حالا سریع از این تاپیک برو بیرون تا یه وقت عمرت حروم نشه.بدو برو ...![]()
آخه کتاب شیرینی هستش.چون من خودم عاشق شیمی هستم (البته تو کنکور فکر کنم 60 زدم) با این کتاب ها خیلی حال میکنم.
منم فک میکردم چون عاشق شیمیم میتونم خوب بزنم!!!!!!!زهی خیال باطل...: دی
آخه بحثامون درمورد کنکور تموم شده...مجبوریم به حواشی بپردازیم!!!!!!!!یعنی مهم همون حواشیه...وگرنه همه میدونن کنکور چیه!!!!!!من تو این یکی دو روزه چند تا از پستا تون و خوندم فهمیدم به جای این که تو جو خود کنکور بحرفین بیشتر در مورد حواشی می حرفین یه جورایی اصلا کارایی خاصی ندارین
ماشالله!!!!! چند روز استدلال زدي به اين نتيجه رسيدي!!! راستي !!1
جدا تنهايي به اين تنيجه رسيدي!!!!!
چرا ؟؟؟!!!!!!!!
فعلا همین جوری پیش میره تا نتایج بیاد.yahoo essenger که قطعه محاورات شخصی اینجا میاد
باریک ا.. .از کجا فهمیدی؟
حالا سریع از این تاپیک برو بیرون تا یه وقت عمرت حروم نشه.بدو برو ...![]()
خیلی تند رفتی...ریحانه خیلی وقته این تاپیک نیومده!!!!!!!!مطمئناً منتظر بوده که بحثا کاملاً درمورد کنکور باشه...یعنی فقط واسه همین اومده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)