دوستان دیگه نظری ندارن،از دانشجوهای پیام نور؟!
امین جان دستت درد نکنه جواب دادی،همشهری عزیزمونی دیگه چه کار کنیم...............
دوستان دیگه نظری ندارن،از دانشجوهای پیام نور؟!
امین جان دستت درد نکنه جواب دادی،همشهری عزیزمونی دیگه چه کار کنیم...............
مدرکش معتبره چون مدارکش از طرف وزارت علوم تحقیقات و فناوری تایید میشهدوستان سلام،ببخشید اگه سوالم تکراریه،میخواستم بپرسم ارزش مدرک پیام نور چقدره؟!
آزاد بهتره یا پیام نور؟!
چون شاغلم به نظرم پیام نور کمتر وقت میگیره،مگه نه؟!
چون باید سرکارم باشم،اما میتونم صبح تا شب اونجا درس بخونم....................
در ضمن،من دانشجوی انصرافی رشته داروسازی هستم،امسال دوباره کنکور دادم............
تفاوت ازاد با پیام نور بیشتر مربوط به کلاسا و درساس . تو پیام نور امتحانا خیلی سختن که باید در طول ترم درسا بخونی و در کل درساش شب امتحانی نیس
کلاس رفتنم بستگی به استاد داره یکی با حضور غیاب نمره میده یکی هم حضور غیاب واسش مهم نیست و امتحان میان ترم میگیره
واسه شاغل بودن هم بازم بستگی به خودت داره اگه میدونی از پسش بر میای روزی حداقل 3 ساعت درس بخونی چه خوب , اگه نه به نظرم ازاد بری بهتره
مهلت انتخاب رشته هم گذشته فکر کنم مگه فراگیرش شرکت کنی
نه انتخاب رشته که کردم،بیشتر هم شاخه مدیریت انتخاب کردم.......................
در کل ممنون................
سلام دوست عزیز اینطوراهم که میگید پیام نور سخت نیست مخصوصا الان هم که نمره منفی را ورداشتن روزی سه ساعت هم درس خوندن نمیخواد حالا اگه تنستید بخونید که چه بهتر اما من قول میدم اگه درسها برای شب امتحان نمونه و در کل ترم روزی نیمساعت و اگه رشته خیلی سخت باشه نهایتا روزی یک ساعت درس بخونی با معدل حدودا 15 یا بیشتر قبول میشن مگر اینکه خیلی کند ذهن و ...باشن.( مشکل ما اینه که درس نمیخونیم و دنبال ایراد گرفتن از دانشگاه و ... هستیم بله درسته پیام نور سخت تر از آزاد هست و لی نه اینقدر که میگن. برای کسی که واقعا دانشجو
هست و دنبال کسب علم هست حتی درس خوندن تو پیام نور هم مثل آب خوردن هست نهایتا معدل 20 نمیشه و همون 15 یا 16 میشه...!
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : لیست ارائه دروس و منابع درسی رشته های پیام نور در سال تحصیلی 92-1391 برای دانلود قرار داده شده است/ این لیست به صورت خودکار آپدیت می شود.
توجه : منابع امتحانات ترم تابستان ۹۱ بر اساس منابع نیمسال دوم ۹۱-۹۰ می باشد که باید از لینک زیر دریافت نمایید:
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : منابعی که اکنون برای شما گذاشته شده به صورت رسمی اعلام شده و قابل اطمینان است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : جهت شرکت در امتحانات پایان ترم تابستان 91 دانشگاه پیام نور ، به همراه داشتن کارت آزمون ( گزارش 428 ) و کارت دانشجویی الزامی می باشد .
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : با توجه به نزدیک شدن امتحانات ترم تابستان ۹۱ دانشگاه پیام نور , برای شرکت در امتحانات پایان ترم دانشگاه پیام نور داشتن کارت ورود به جلسه (گزارش ۴۲۸) و کارت دانشجویی الزامی می باشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در همین رابطه گزارش ۴۲۸ (کارت آزمون) دانشجویانی که در ترم تابستان ۹۱ دانشگاه پیام نور ثبت نام و انتخاب واحد نموده اند فعال شده است.
برای ورود به سایت گلستان از لینک زیر استفاده نمایید:
برای آم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زش دریافت گزارش ۴۲۸ ( کارت آزمون ) از لینک زیر اقدام نمایید:
امتحانات ترم تابستان ۹۱ دانشگاه پیام نور از ۱۲ شهریور ماه الی ۱۹ شهریور ماه ۱۳۹۱ برگزار خواهد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منابع آزمون دروس ترم تابستان ۹۱ بر اساس جدول وضعیت منابع نیمسال دوم ۹۱-۱۳۹۰ می باشد که می توانید از لینک زیر به روز ترین منابع را دریافت نمایید:
نکات زیر برای دانشجویانی که نتوانستد کارت آزمون خود را دریافت کنند ، ضروری می باشد.۱- دانشجویان بدهکار که شهریه ترم تابستان خود را واریز نکرده اند ، پس از مراجعه به گزارش ۴۲۸ به خطای “به دلیل/دلایل زیر دروس نمایش نیافته است : دانشجو بدهکار است” روبه رو خواهند شد.۲ – شایان ذکر است دانشجویان بدهکار بین ۴۸ الی ۷۲ ساعت بعد از پرداخت در بانک قادر به اخذ گزارش خواه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] د بود (تعطیلات به این زمان اضافه می گردد)۳- دانشجویان عزیز دقت داشته باشید پس از ورود به قسمت گزارش ۴۲۸ در قسمت ” ترم دانشجو “ باید حتما” مقدار آن ” ۳۹۰۳ ” باشد تا بتوانید کارت آزمون را مشاهده نمایید.
۴ – دانشجویانی که کد ملی آنها در سیستم ثبت نگردیده است نیز قادر به دریافت کارت آزمون نخواهند بود. این دسته از دانشجویان باید از طریق مسیر زیر نسبت به ورود کد ملی خود اقدام نمایند.
منوی کاربر ==> آموزش ==> دانشجو ==> مشخصات دانشجو ==> تغییر شماره ملی
در همین رابطه بخوانید:
Last edited by PNUNA.COM; 24-08-2012 at 20:06.
هنوزم میشه شهریه رو ریخت دیگه ؟
نه ؟
دیر نشده که ؟
سلام...
نه دیر نشده به نظر من !
من شهریه ی ترم قبلیم رو نریختم هنوزنمره هام رو هم به راحتی دیدم هیچ مشکلی نبود..
اگه کارت دانشجویی داری هیچ مشکلی نیست.
کسی میدونه تاریخ امتحان تنظيم خانواده و مباني فناوري اطلاعات کی هست؟
میدونم که یکیش 16امه و اون یکی 19ام! ولی این که کدوم 16امه و کدوم 19ام رو نمیدونم! (درکل کاری به این جمله نداشته باشید، سوال بالا رو بجوابید)
راستی بی زحمت ساعتشون رو هم بگید![]()
Last edited by I-Tech; 24-08-2012 at 23:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)