سیمز مدیوال اگه منظورتونه، خیلی وقته اومده ولی سیمز 4 نیست،خیلی هم با سیمز معمولی فرق داره.
سیمز مدیوال اگه منظورتونه، خیلی وقته اومده ولی سیمز 4 نیست،خیلی هم با سیمز معمولی فرق داره.
سلام
ببخشید من اون کد تقلبی رو که 1000 تا اضافه میکرد رو میخوام کسی داره؟
10000 تا هم اگه هست بگید.
CTRL + SHIFT + C Kaching =1000
CTRL + SHIFT + C Motherlode = 50000
مي شود بگوييد مد هايي كه دانلود مي كنيم كجا بايد بريزيم؟
من قدیما این رو بازی می کردم. یه قابلیت رو اعصاب داشت که لباسها رو باید می شستی. الآن که پتز اومده دوباره همرو نصب کردم ولی این توش نیست! مشکل از کجاست؟
این قابلیت توی پک abition هست بعدشم باید توی خونه ماشین لباسشویی داشته باشید اگه نباشه لباساشون روی زمین نمیمونه
توی این ادرس C:\Users\Ali\Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages اگر فولدر mods و package نبود باید بسازیدش یه فایل هم هست باید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دان کنید بعد توی فولدر mods کپی کنید
ambition رو نصب کردم. الآن چون لباسشویی ندارم، لباسها رو نمی زاره رو زمین؟ پس لباسها چی می شه؟ قدیم لباسها رو پرت می کرد رو زمین. یعنی الآن همون لباس کثیف ها رو می پوشه یا مشکل دیگه ای هست؟
مشکلی وجود نداره الانم شما اگه لباس شویی بخری لباسارو پرت میکنه رو زمین بعد باید بشوریدشون
ولی فرض کنید ماشین لباسشویی ندارید لباسارو میخوای چیکار کنی؟!خوب در این حالت اصلا لباس چرک وجود نخواهد داشت
کسی لینک دانلود مستقیمش رو داره؟
سلام من از مرحله 2 آپدیت سیمز3 برای نصب پکبج ها هیچی نفهمیدم میشه واضح تر بگید؟
Last edited by iliya19; 23-02-2012 at 08:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)