يعني شما قبلا از اينترنت سكيوريتي كاسپر استفاده ميكرديد و مشكلي نداشتيد و بعد از نصب آنتي ويروس كاسپر دچار مشكل اتصال به اينترنت شديد؟
قبلا از كدام نسخه كاسپر استفاده ميكرديد و الان از چه نسخه از آنتي ويروس كاسپر استفاده ميكنيد؟
يعني شما قبلا از اينترنت سكيوريتي كاسپر استفاده ميكرديد و مشكلي نداشتيد و بعد از نصب آنتي ويروس كاسپر دچار مشكل اتصال به اينترنت شديد؟
قبلا از كدام نسخه كاسپر استفاده ميكرديد و الان از چه نسخه از آنتي ويروس كاسپر استفاده ميكنيد؟
سلام
در این باره باید بگم که قبلا از نسخه 7 اسفاده میکردم و مشکلی نداشتم و چند روز پیش آخرین نسخه اینترنت سکیوریتی را دانلود و اینستال کردم ولی جلوی اینترنت را میگرفت و هیچ بروزر و هیچ برنامه ای به اینترنت وصل نمیشود و پاکش کردم و از سایتش فقط آنتی ویروس را دانلود و اینستال کردم که گفتم شاید این مشکل حل بشود ولی باز هم جلوی اینترنت را میگیرد از شما خواهش میکنم بگید چگونه میشود این مشکل را برطرف کرد
خداحافظ
سلام
میدونید که وقتی بخوایم اپدیت کسپر رو به کسی به صورت افلاین بدیم حجم اولیه اپدیت حدود 30 مگ هست که در اپدیت های بعدی این حجم تقریبا به حدود 300 کیلو بایت میرسه
من به دوستم یه بار حجم سنگین اپدیت رو دادم و حالا میخوام از اپدیت خود کسپر که توی دستگاهم میریزه استفاده کنم و دوباره اون حجم 30 مگی رو دانلود نکنم
کسی میدونه چطوری باید اپدیت های جدید رو که کسپر توی دستگاه من میریزه کجا پیدا کنم و چه فایلاییش رو به دوستم بدم که اونم جدیدترین اپدیت رو داشته باشه؟
یعنی نسخه v9.0.0.736 رو نصب کردید و باهاش مشکل دارید؟
کل آپدیت ها رو بدید.
جدیدها روی قدیمی ها میاد.
کلا اپدیت هارو از کجا پیدا کنم در سیستمم
کسی که این اپدیت ها رو میخواد چطوری اپدیت کنه؟
اپدیتش مثه اپدیت کردن افلاین معمولی هست؟
ُسلام ... کسی میدونه توی این ورژن چینی چجوری باید زبان رو به انگلیسی تغییر بدیم ؟
بطور دیفلالت تو آدرس زیر ذخیره میشه:
بله. آپدیت آفلاین کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا اونجایی که من میدونم باید از ورژن En استفاده کنید.
فکر نکنم تغییر زبان داشته باشه.
لطفا نرم افزاری برای جمع آوری آپدیتها درکاسپر معرفی کنید .
باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)