دوست گرامی شما در این لینک عکسهاتون رو آپلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامی شما در این لینک عکسهاتون رو آپلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، این اولین عکسیه که اینجا میگذارم.![]()
اصلا اینطور نیست .حتما عکساتون را ارسال کنید و از دوستان بخواهید که عکس ها را نقد کنند این کار حتما باعث پیشرفت شما میشه .
![]()
من یکی از مخالفان سرسخت این جمله هستم: " اگر عکس ادیت شود اصالت آن از بین میرود "
عکسی که ما میگیریم هیچ اصالتی ندارد فقط یک سری لایه های نوری توسط سنسور دوربینمان ثبت میشود و دیگر هیچ !!! حتی هنگام ثبت کردن عکس دوربین دیجیتال خودش دست به کار شده و به جان اصالت ( به گفته بعضیا ! ) عکسمان می افتد و آن را پس از ویرایش ذخیره می کند . در اصل فلسفه پیدا شدن فرمت RAW از اینجا شروع شد که دوربین عکس های گرفته شده را بدون ویرایش ذخیره کند تا ما با ویرایش خودمان زیبایی عکس را دوچندان کنیم .
اصولا عکاسی دیجیتال دو مرحله داره : اول قبل از شات و دوم بعد از شات : در مرحله اول با تنظیمات و ترکیب بندی مناسب عکسی با کیفیت بالا ثبت کنیم ( پیشنهاد : اگر دوربینتان قابلیت ذخیره با فرمت RAW را دارد حتما از آن استفاده کنید ) و در مرحله دوم با ادیت مناسب تر زیبایی آن را افزایش دهیم
در مورد مقایسه عکسهای گرفته شده با دوربین های مختلف هم باز این قضیه صدق میکنه . چون بعد از ویرایشه که قدرت اصلی دوربین دیده میشه و هرچه کیفیت عکس ثبت شده توسط دوربین بالاتر باشه کیفیت عکس ادیت شده هم بالاتر میره .
من به عنوان مثال دو تا عکس قبل و بعد از ادیت میزارم
شاید در این مورد یه تاپیک جدید باز کنم تا به طور تخصصی روی ادیت عکس ها بحث کنیم
Last edited by mohandes66; 29-12-2011 at 09:57.
دوستان بیاین تو تاپیک زیر تجربیاتمون را در باره ویرایش و اصلاح رنگ عکسها به اشتراک بزاریم . مخصوصا از اساتید و عکاسای حرفه ای تو انجمن چشم داشت بیشتری داریم تا به رونق گرفتن تاپیک کمک کنند
اینطوری از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لذت بیشتری میبریم
FujiFilm S4000
سلام خدمت دوستان این عکس رو یک ماه پیش نزدیک دانشگاهمون گرفتم شهرستان فیروزکوه
![]()
اینم یه عکس الکی از من:
![]()
خیلی عکس ها را قشنک ادیت کردین . باریک الله
می تونم بپرسم چه طور میشه فهمید دوربین فرمت RAW ذخیره می کنه ؟
اگر بتوانید این تاپیکی که در مورد زیبا کردن عکس با ادیت آن راشروع کنین . بسیار بسیار تاپیک زیبا می شود و مطمنان با استقبال خوبی مواجه می شود . منتظریم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)