تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 602 از 762 اولاول ... 102502552592598599600601602603604605606612652702 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,011 به 6,020 از 7611

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] آخرین عکس هایی که گرفتیم (( حجم عکسها حداکثر 300 کیلوبایت))

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

چرا نمیتونم عکسهام را پیوست کنم؟
    انگار باید حتماً در tinypics اول آپلود کنم وبعد لینک بدم، درسته؟
    دوست گرامی شما در این لینک عکسهاتون رو آپلود کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از mInI_ClockEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام، این اولین عکسیه که اینجا میگذارم.

4. 3 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

6. 8 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohandes66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

ظاهرا دیگه از عکس ها استقبال نمیشه شایدم هم عکس های من زیاد جالب نبوده با این حساب دیگه لازم نیست بقیه عکس ها را بگذارم. امیدوارم همین ها هم مورد توجه قرار گرفته باشند.

اصلا اینطور نیست . حتما عکساتون را ارسال کنید و از دوستان بخواهید که عکس ها را نقد کنند این کار حتما باعث پیشرفت شما میشه .

8. 4 کاربر از mohandes66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض گلایه

من یکی از مخالفان سرسخت این جمله هستم: " اگر عکس ادیت شود اصالت آن از بین میرود "
    عکسی که ما میگیریم هیچ اصالتی ندارد فقط یک سری لایه های نوری توسط سنسور دوربینمان ثبت میشود و دیگر هیچ !!! حتی هنگام ثبت کردن عکس دوربین دیجیتال خودش دست به کار شده و به جان اصالت ( به گفته بعضیا ! ) عکسمان می افتد و آن را پس از ویرایش ذخیره می کند . در اصل فلسفه پیدا شدن فرمت RAW از اینجا شروع شد که دوربین عکس های گرفته شده را بدون ویرایش ذخیره کند تا ما با ویرایش خودمان زیبایی عکس را دوچندان کنیم .
    اصولا عکاسی دیجیتال دو مرحله داره : اول قبل از شات و دوم بعد از شات : در مرحله اول با تنظیمات و ترکیب بندی مناسب عکسی با کیفیت بالا ثبت کنیم ( پیشنهاد : اگر دوربینتان قابلیت ذخیره با فرمت RAW را دارد حتما از آن استفاده کنید ) و در مرحله دوم با ادیت مناسب تر زیبایی آن را افزایش دهیم

در مورد مقایسه عکسهای گرفته شده با دوربین های مختلف هم باز این قضیه صدق میکنه . چون بعد از ویرایشه که قدرت اصلی دوربین دیده میشه و هرچه کیفیت عکس ثبت شده توسط دوربین بالاتر باشه کیفیت عکس ادیت شده هم بالاتر میره .

من به عنوان مثال دو تا عکس قبل و بعد از ادیت میزارم

شاید در این مورد یه تاپیک جدید باز کنم تا به طور تخصصی روی ادیت عکس ها بحث کنیم

Last edited by mohandes66; 29-12-2011 at 09:57.

10. 8 کاربر از mohandes66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض دعوت

دوستان بیاین تو تاپیک زیر تجربیاتمون را در باره ویرایش و اصلاح رنگ عکسها به اشتراک بزاریم . مخصوصا از اساتید و عکاسای حرفه ای تو انجمن چشم داشت بیشتری داریم تا به رونق گرفتن تاپیک کمک کنند
    اینطوری از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لذت بیشتری میبریم

12. این کاربر از mohandes66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

FujiFilm S4000

14. 11 کاربر از sedr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

سلام خدمت دوستان این عکس رو یک ماه پیش نزدیک دانشگاهمون گرفتم شهرستان فیروزکوه

16. 7 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینم یه عکس الکی از من:

18. 7 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

12

من یکی از مخالفان سرسخت این جمله هستم: " اگر عکس ادیت شود اصالت آن از بین میرود "
    عکسی که ما میگیریم هیچ اصالتی ندارد فقط یک سری لایه های نوری توسط سنسور دوربینمان ثبت میشود و دیگر هیچ !!! حتی هنگام ثبت کردن عکس دوربین دیجیتال خودش دست به کار شده و به جان اصالت ( به گفته بعضیا ! ) عکسمان می افتد و آن را پس از ویرایش ذخیره می کند . در اصل فلسفه پیدا شدن فرمت RAW از اینجا شروع شد که دوربین عکس های گرفته شده را بدون ویرایش ذخیره کند تا ما با ویرایش خودمان زیبایی عکس را دوچندان کنیم .
    اصولا عکاسی دیجیتال دو مرحله داره : اول قبل از شات و دوم بعد از شات : در مرحله اول با تنظیمات و ترکیب بندی مناسب عکسی با کیفیت بالا ثبت کنیم ( پیشنهاد : اگر دوربینتان قابلیت ذخیره با فرمت RAW را دارد حتما از آن استفاده کنید ) و در مرحله دوم با ادیت مناسب تر زیبایی آن را افزایش دهیم

در مورد مقایسه عکسهای گرفته شده با دوربین های مختلف هم باز این قضیه صدق میکنه . چون بعد از ویرایشه که قدرت اصلی دوربین دیده میشه و هرچه کیفیت عکس ثبت شده توسط دوربین بالاتر باشه کیفیت عکس ادیت شده هم بالاتر میره .

من به عنوان مثال دو تا عکس قبل و بعد از ادیت میزارم

شاید در این مورد یه تاپیک جدید باز کنم تا به طور تخصصی روی ادیت عکس ها بحث کنیم

خیلی عکس ها را قشنک ادیت کردین . باریک الله

می تونم بپرسم چه طور میشه فهمید دوربین فرمت RAW ذخیره می کنه ؟

اگر بتوانید این تاپیکی که در مورد زیبا کردن عکس با ادیت آن راشروع کنین . بسیار بسیار تاپیک زیبا می شود و مطمنان با استقبال خوبی مواجه می شود . منتظریم

20. 2 کاربر از amin_pwa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •