تبریک به خاطرانتخاب سایت P30world
درقسمت Run فرمول msconfig رابنویس وبه قسمت Startup برو بعدهرچیزی که لازم نیست روازحالت انتخاب شده خارج کن فقط توجه کن که تیک فایل های مهم رابرنداری![]()
تبریک به خاطرانتخاب سایت P30world
درقسمت Run فرمول msconfig رابنویس وبه قسمت Startup برو بعدهرچیزی که لازم نیست روازحالت انتخاب شده خارج کن فقط توجه کن که تیک فایل های مهم رابرنداری![]()
تشکرمیکنم دوست من.این کارروانجام دادم.هاردروهم دفرگ کردم.هیچ چیزاضافی روهم نصب نکردم وسعی کردم ازنرم افزارهای هماهنگ وسبک استفاده کنم.بااین سیستم من ویندوز بایدچقدرطول بکشه تالود بشه؟
تشکر میکنم.
هادی.
با سلام
خوب برنامه ي خاصي حتما نصب كرديد؛ يا اينكه حجم برنامه هايي كه ميخوان در استارت آپ اجرا شن خيلي زياد هست
منم سیستم بالایی دارم ولی همین مشکلو دارم.کاریش نمیشه کرد.مشکل از xp هستش.
معمولاً یه جایی توی اسم فایلهای مربوط اون 64 بیتیه اشاره میکنه (مثلاً x64)
.................................................. .......................................
ببینید به هر حال این ویندوزها هیچ کدوم تضمینی نیستند! همه شون دستکاری شدند
بنابراین:
شاید گاهی اوقات لازم باشه از یه سی دی ویندوز دیگه استفاده کرد. شاید جواب داد!
پیروز باشید
برای سیستمهایی که از لحاظ سخت افزاری بالا هستند بایستی از ویندوزهای بالاتر استفاده کرد.
من هم روی سیستمم ویندوز XP داشتم ولی کند بود.
ویندوزم رو به 7 ارتقاء دادم مشکلم حل شده و کندی در سیستم وجود نداره.
شما هم یه بار ویندوز 7 رو امتحان کنید.
شاد باشید![]()
Last edited by mjzaret; 27-07-2010 at 09:56.
اینی که مینویسن x86 یعنی چی ؟ مال 32 بیتی هست ؟معمولاً یه جایی توی اسم فایلهای مربوط اون 64 بیتیه اشاره میکنه (مثلاً x64)
آره X86 32 بیت و X64 64 بیت.
من الان سون دارم دوست عزیز
ممنون از توجهت
این بستگي به CPU شما دارد كه از ويندوز 64 بيتي پشتيباني مي كند يا خير. براي تشخيص اينكه ويندوز تان 32 بيتي است يا 64 بيتي به تر تيب زير عمل كنيد:
1- از قسمت start به run رفته و عبارت : dxdiag را نوشته و ok را كليك نماييد.
2- در باسخ به پيغامي كه نمايش داده مي شود دكمه No را كليك نماييد.
3- اگر ويندوز شما 64 بيتي باشد ؛ در كنار عبارت Operating System جمله 64 بيتي بودن ذكر مي شوند . مثلا: Microsoft Windows XP 64-bit Edition
4- و یک نکته دیگر اگر ويندوز شما 64 بيتي باشد ؛ در كنار عبارت Processor جمله : Itanium يا Itanium2 ذكر مي گردد.
در غير اين صورت ويندوز شما 32 بيتي است.لازم به ذکر این نکته هم هست که ۳۲ بیتی گاهی با x86 هم نمایش داده می شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)