به نظرتون lx3 پاناسونيك مي تونه سرتر از hx1 باشه؟؟ dpreview مي گه كه lx3 سرتره.نظر دوستان چيه؟؟ جديدترين قيمت رو كسي داره؟ كدومشون ساخت ژاپنه؟؟ hx1 كه به نظرم چين باشه.اساتيد جواب بدين ديگه چشمون به فروم خشك شد...
بله هست (Sensor size) که مهم ترینشون هست اما نه کاملا .برتری های hx1 :
Sensor type , Flash range ,Movie Clips,Continuous Drive ,Battery,Zoom tele
همشون هم ساخت ژاپن هستند و شاید منتاژ چین باشند.gif)
انتخاب من قبل از FZ35 همین HX1 بود به این خاطر خیلی یاهاش تو نمایشگاه و مغازه های sony تو جمهوری کار کردم انقدر سمج بودم که یاپرتم میکردند بیرون
یا شارژ دوربین تموم میشد
برای این خوب میشناسمش و میتونم بگم فقط توی فیلم خیلی بهتره (بهترین رده) و Sweep Panorama که یه نو اوری عالی هست
اما؟؟؟
شما هنوز رنج دوربین رو انتخاب نکردید که این, کار راهنمای رو سخت میکنه .gif)
اگر شما یه Compact Ultrazoom میخواهید این ها تنها چیزهای هستند که میتونید بهشون فکر کنید
معیارها ,1 زرم+18 2 فیلم برداری hd و full hd با زوم(فکر کنم همشون دارند) ,3 با لرزش گیر ,4 با فوگوس دستی 5, ساخت 09 و10 .gif)
دوربین ها
Samsung HZ50W - Pentax X90 - Nikon Coolpix P100 - Fujifilm FinePix HS10 - Olympus SP-800 UZ - Kodak EasyShare Z981 - Samsung HZ25W - Canon PowerShot SX20 IS - Panasonic Lumix DMC-FZ35 - Sony Cyber-shot DSC-HX1 - Pentax X70 - Kodak EasyShare Z980
بهترین ها
SX20 ,HX1 ,FZ35
واگر Compact Advanced دوربین های این رده(به نقل ازdpreview)
Canon PowerShot G11 - Panasonic DMC-LX3 - Canon PowerShot G10
که G11 جدید ترین هست اما LX3 فیلم HD با زوم داره , 4mm واید تره , زومش نصفه , فلش بهتر , عکاسی پیاپی بهتری داره , صفحه بزرگ تری داره , وزن کم تری داره بیشتر از 100 گرم , فقط ساخت اخر 08 هست
من با g9 زیاد کار کردم بسیار دوربین مزخرفی بود ,نمی دونم برای چی اصلا این رده ایجاد شده نشونه مسخره بودن این رده هم تعداد بسیار کم دوبین هاش هست.gif)
موفق باشید