تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 602 از 949 اولاول ... 102502552592598599600601602603604605606612652702 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,011 به 6,020 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم امروز ثبت نام کردم فن آا احتمالا 4-5 روز دیگه وصل میشه

2. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان من از چند روز دیگه از پارس میخوام بکنم بیام فن آوا ۳ تا سوال داشتم لطفا جواب بدین:

۱ _ این طرح ۳ ماهه با حجم ترافیک ۳ گیگ رایگان که تو سایت زده واسه تهران و کرج چه جوریه شب رایگان داره و آیا هزینه نصب و رانژه رایگان هست?? ( من کرج هستم )

۲ _ طرح ۱ مگ با ترافیک ۳ گیگ ماهیانه به قیمت 18:300 تومان کلا چه جوریه سرعت دانلود روز و تایم رایگان چنده ? شبی ۲ الی ۳ گیگ میشه دانلود کرد??

۳ _ به نظر شما شبانه فن آوا تا چند ماه دیگه قابل ارائه میباشد?? آیا به ویروس پارس و صبا دچار نمیشه??

ارسال با Asus MeMOPaD با تاپاتالک
    Last edited by Arsenal2012; 09-12-2014 at 19:06.

داره خودمونی میشه darkestpalace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان من از چند روز دیگه از پارس میخوام بکنم بیام فن آوا ۳ تا سوال داشتم لطفا جواب بدین:

۱ _ این طرح ۳ ماهه با حجم ترافیک ۳ گیگ رایگان که تو سایت زده واسه تهران و کرج چه جوریه شب رایگان داره و آیا هزینه نصب و رانژه رایگان هست?? ( من کرج هستم و فن آوا )

۲ _ طرح ۱ مگ با ترافیک ۳ گیگ ماهیانه به قیمت 18:300 تومان کلا چه جوریه سرعت دانلود روز و تایم رایگان چنده ? شبی ۲ الی ۳ گیگ میشه دانلود کرد??

۳ _ به نظر شما شبانه فن آوا تا چند ماه دیگه قابل ارائه میباشد?? آیا به ویروس پارس و صبا دچار نمیشه??

سوال اول رو نمیدونم چون مشهد هستم ، ولی سوال دوم من دقیقن همین طرح رو دارم سرعت روزانه رو اگر خطتتون جواب بده تا 6 مگ یا 4 مگ باز میذارن براتون ولی مال من بیشتر از 1.5 نمی کشه حتی با تعویض سیم کشی هم فایده نداشت ، شبانه هم بله همون حدود 2 تا 3 گیگ میشه گرفت
    سوال سوم واقعن با خداست امیدوارم این اتفاق نیفته ولی خب من و شما که برای شبانه اومدیم دیگران هم دارن میان امیدوارم این اتفاق نیفته که دیگه واقعن بدبخت میشیم

5. این کاربر از darkestpalace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سوال اول رو نمیدونم چون مشهد هستم ، ولی سوال دوم من دقیقن همین طرح رو دارم سرعت روزانه رو اگر خطتتون جواب بده تا 6 مگ یا 4 مگ باز میذارن براتون ولی مال من بیشتر از 1.5 نمی کشه حتی با تعویض سیم کشی هم فایده نداشت ، شبانه هم بله همون حدود 2 تا 3 گیگ میشه گرفت
    سوال سوم واقعن با خداست امیدوارم این اتفاق نیفته ولی خب من و شما که برای شبانه اومدیم دیگران هم دارن میان امیدوارم این اتفاق نیفته که دیگه واقعن بدبخت میشیم
    شما کدوم مرکز مخابراتی فن آوا دارید؟خوب هست وضعیت،پیج باز کنی و..؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان کرجی و تهرانی که این سرویس رو گرفتن لطفا راهنمایی کنند ( من کرج هستم )

این طرح ۳ ماهه با حجم ترافیک ۳ گیگ رایگان که تو سایت زده واسه تهران و کرج چه جوریه شب رایگان داره و آیا هزینه نصب و رانژه رایگان هست?? ( من کرج هستم )

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

سلام دوستان کرجی و تهرانی که این سرویس رو گرفتن لطفا راهنمایی کنند ( من کرج هستم )

این طرح ۳ ماهه با حجم ترافیک ۳ گیگ رایگان که تو سایت زده واسه تهران و کرج چه جوریه شب رایگان داره و آیا هزینه نصب و رانژه رایگان هست?? ( من کرج هستم )

خیلی ببخشید مگه مغز خر خورد یا خره بلانصبت جمع که 3 ماه رایگان اونم با شبانه بده همه بشینن مفت مفت دانلود کنن!از همه زرنگتر هستند فقط برای جذب مشتری 3 ماه 3 گیگ بدون شبانه میدن شبانه داره ها جلوش NF نوشته اگر شبانه مفت بود الان کل کاربرهای که شبانه دیگه ندارن میومدن اینجا کلی تعریف که فن اوا شبانه رایگان میده ولی اون های دیگه شبانه رو حذف کردن جای مفت باشه ملت نریزن اونجا؟

9. این کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

پینگش از ساعت 15 تا 24 بده بازی آنلاین تعطیل

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

دوستان شما هم سایت که SSL هست دیر باز میشه مثل Gmail ؟ یا سراسری هست چون بیشتر اوقات برای من می نویسه SSL Error

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

دوستان شما هم سایت که SSL هست دیر باز میشه مثل Gmail ؟ یا سراسری هست چون بیشتر اوقات برای من می نویسه SSL Error
    نه درست باز میشه

13. این کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان مصرف دانلود شبانمون رو چطور تنظیم کنیم که محدود نشیم؟
    مثلا یه شب در میون خوبه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •