تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 602 از 1219 اولاول ... 1025025525925985996006016026036046056066126527021102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,011 به 6,020 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من پول بمونه دستم میره.عید حدود دویست تومن میاد دستم.اگه بخوام بازی اورجینال بخرم 6 7 تا بیشتر نمیشه ولی اگه 50 تومنشم بدم کپی خور کنم میمونه 150 اون موقع حدود20 تا بازی میتونم بگیرم پس از این لحاظ بیشتر میصرفه.در ضمن مگه کپی بازی کردن و اورجینال بازی کردن فرقی تو حالش داره؟
    یعنی چی بازیای جدید رو نمیخونه؟بیا اسم اینم گذاشتن --.خوب چرا نمیخونه؟بازیای جدیده که قیمتش گرونه آدم میخواد سریع بازی کنه باید کپیشو بخره.وگرنه بازیه قدیمی که خودش 15 20 تومنه.اگه بخوایم وایسیم این بازیای جدید رو دستگاه بخونه خوب چه فرقی داره با اینکه وایسیم تا قیمتش بیاد پایین؟همون میشه که خوب این دیگه چه -- کردنیه

---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------

حالا من رفتم اونجا میگم آقا اینو کپی خور کن بلاخره چند تا راه داشته باشه میگه خودش دیگه.منم میگم از بهترین راه و استاندارترین راه این کارو بکنه.وقتیم اینکارو انجام بده هر نکته ای لازم باشه بهم میگه دیگه منم خنگ نیستم که میفهمم چی میگه.دیگه هم لازم نیست بفهمم دانگل و ای سی یو و سی سی یو و گاز سی اف سی و اینا چیهمگه نه؟
    ببین عزیز دلم. شما دفعه پنجمت هست میای میگی که بکنم نکنم بکنم نکنم، به خودت مربوط هست ولی نیازی نیست بری پولاتو برا کپی خور کردن جمع کنی. یکم تو اینترنت سرچ کن میتونی آموزش ساختن CFW رو پیدا کنی و مجانی همین الان بشینی کپی خورش کنی.

2. این کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به کنسول به چشم یک Media Player نگاه نکنین؛ این دستگاه - به نظر من - برای بازی کردنه نه فیلم دیدن و موزیک گوش دادن.. همینها باعث اصطهلاک لنز و کلاً دستگاه میشه..
    در مورد افت فریم روی کنسول ایراد نرم افزاری هست نه سخت افزاری.. اما در PC هم میتونه نرم افزاری باشه هم سخت افزاری ( قدرتمند نبودن سیستم و ... ) بنابراین در کنسولها این بستگی به سازنده بازی و تجربه برنامه نویسی سازندهاش داره تا بازی رو خوب کد نویسی کنند تا افت فریم رو شاهد نباشیم..
    موفق باشید
    درسته. دقیقاً به همین دلیل هست که بازی های مولتی رو xbox فریم ریت بالاتری دارند. چون کد نویسی واسه پردازنده xbox خیلی راحت تر از ps3 هست. به نظر من همه بازی ها رو باید بدن همون تیمی که God of War III رو نوشتن بنویسن که کاملاً ترو تمیز و روان باشه.

مثلاً این AC : brotherhood تو ps3 خیلی افت فریم داره ولی میگن تو xbox اینجوری نیست و بهتر اجرا میشه.

4. این کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

ببین عزیز دلم. شما دفعه پنجمت هست میای میگی که بکنم نکنم بکنم نکنم، به خودت مربوط هست ولی نیازی نیست بری پولاتو برا کپی خور کردن جمع کنی. یکم تو اینترنت سرچ کن میتونی آموزش ساختن CFW رو پیدا کنی و مجانی همین الان بشینی کپی خورش کنی.
    ببین عزیز دلم جمله هامو با دقت بخونی میفهمی برا چی میگم بکنم نکنم.چرا تو اینترنت سرچ کنم؟اینجا نوشته هر سوالی راجع به پلی 3 دارید بپرسید برا همین منم هی این سوالم رو تکرار میکنم 100 بار دیگه هم تکرار کنم هیچ ایرادی نداره چون جواب نگرفتم فعلا. بلاخره باید بفهمم بکنم یا نکنم با دلیل
    حوصله مقاله خوندن الکی هم ندارم 100 تومن پول برا این کار میتونم بذارم کنار.حالا یکی بیاد بگه روش های -- پلی3 رو .چه با دانگل چه سی اف دبلیو.قضیه این که همه بازیا رو چرا نمیخونه هم بگه آپدیت و اینکه باید لوله کشی و سیم کشی کنی و اینارو هم بگه خلاصه یه توضیح بده تا من بفهمم بکنم یا نکنم 5 بار که چیزی نیست جواب ندن 200 بار دیگه هم مینویسم چون من آخر سر باید بدونم بکنم یا نکنم
    از لحاظ مدیرتی هم تکرار پست هام ایرادی نداره چون دارم مشکلات مربوط به پلی 3 رو بیان میکنم حالا داداش خودمونیماااا به نظرت من بکنم یا نکنم؟مگه من فقط یه بار نباید ببرم کپی خورش کنن؟پس دیگه قضیه این آپدیت و ای بوت دستکاری کردن و فر و ماکروفری که اینا میگن چیه؟

---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------

به هر حال اورجينال و كپي بازي كردن هر كدوم يه ويژگي خوب داره!!!انتخاب با خودت---
    اينم كاور بتمن جديد!!!
    داداش دمت گرماااا.خیلی باحال راهنمایی میکنی از بقیه بهتری اما مشکلت اینه فکر میکنی من میدونم.میگم من سر در نمیارم.شما میگی هر کدوم یه ویژگی داره انتخاب با خودت.خوب من چمیدونم ویژگی هاش چینیا اینکه میگن نمیدونم دانگل و اینا چیه و برا چی به کار میره من رفتم مغازه چی بگم ورژن دستگام چیه و چرا همه ی بازیا رو نمیخونه و بازیای جدید و چند روز طول میکشه تا بخونه و باید چیکارش کنی تا بخونه و اینا اون وقت شما میگی فعلا کپی خور نکن بعدا بکن.خوب راجع به اینا بگو دمت گرم

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

قضيه آپديت اينه كه ممكنه يه بازي جديد آپديت روز بخواد واسه همين ه---كرها با توجه به آپديت جديد جلو ميرن و هر بار هم بهتر عمل ميكنن---مثلا قبلا دانگل لازم بود اما الان لازم نيست---و ممكنه فردا يه آپديت بهتري بياد و قابليتش بالاتر باشه واسه همين برنامه هاي جديدتري واسه كپي خور كردن ميان----اما اگه كنسولتو ه--ك نكني هر بازي كه ميخري خودش آپديت داره و اگه لازم باشه ميتوني نصب كني---
    Last edited by BATMAN-LOVE; 07-03-2011 at 22:57.

7. 3 کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

دانگلت رو باید آپدیت کنی یا هی باید ببری توپخونه قطعه جدید برات نصب کنن؟اینی که میگن بازی میریزن تو فلش زیر 10 تومن و میری نصب میکنی راسته؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

آره راسته---بازي رو تو فلش يا هارد قابل حمل ميريزن---تو دي وي دي هم كپي بازيهارو ميفروشن ميتوني بخري و بعد بياي تو هارده كنسول بريزي و نصب كني---
    حالا چرا ميخواي با دانگل هك كني!!!برنامش موجوده---
    كمبت جديد هم تو فروردين مياد---

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

آره میدونم.پس با چی -- کنم؟خوب نمیگن که چی به چیه من چمیدونم

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

توي توپخونه هم ببري با نرم افزار ه-ك ميكنن---

12. این کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره میدونم.پس با چی -- کنم؟خوب نمیگن که چی به چیه من چمیدونم
    من عذر می خوام. احساس کردم شما اینقدر حوصله داشته باشی که بخوای خودت یچیزو یاد بگیری تا دفعه بعد که به مشکل خوردی مثل حالا نیای دست به دامن این و اون شی. خوب برو همون پولاتو جمع کن ( 100 تومن؟) بده همون توپخونه برات اینکارو کنن.
    Last edited by sony_W810i; 08-03-2011 at 14:13.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بچه ها چرا بازی های کپی رو به صورت BD نمیخیرین !!؟؟؟ من 10 تومن بابت هر بازی میدم حالا میخواد 1 روز اومده باشه یا میخواد ماله 2 سال پیش باشه !!

وقتی بازی ها BD باشه دیگه نیاز به هیچ واسطه ای برای نصب بازی نیست ! شما دیسک رو میزاری تو درایو کنسول بعد از طریق نرم افزار طراحی شده توسط آقای تکاوچ بازی رو روی هارد Imag گرفته و بعد از نصب شما به راحتی بازی میکنید !!

15. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •