سلام.کدوم پرنس رو میگی؟1 یا 2 یا 3 ؟
خوب به غیر از POP که فیلم هاش حذف شده بود چه بازی هایی دیگری را اجرا کردی که سیستمت ریست می کنه؟چون دوست عزیزم سیستمت برای بازی های جدید و حتی یک سال پیش خیلی ضعیفه.
سلام
اصلا موقعی که کرک رو وصل می کنم به اینترنت وصل نیستم
دوستان تو رو خدا کمک کنید
مشکلم در کرک بازی mass effect هست 2 تا کرک دارم که هر دو کار نمیکنه یکی 46 و خوردی مگ هست یکی 4و خورده ای ویندوزم هم ویستا هست
سلام به خدمت کاربرای گرامی، من تازگیا csll of duty4 رو گرفتم. در هنگام ورود به بازی اخطار مربوط به ساپور نشدنه درایور یا کارت گرافیک رو میده. حالا من چیکار کنم!!!
کارت گرافیک fx 5200 256mb-128bit
با این کارت غیر ممکنه بتونید بازی کنید ...کارت گرافیک fx 5200 256mb-128bit
پ خ : مردم چه توقعاتی دارند ... :-؟
سلام...
من کلی گشتم و تاپیکی برای این سوالم پیدا نکردم...
اگه جاش اشتباهی بود به بزرگی خودتون ببخشید.
............................
من بازی Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 v, رو خریدم..
همه چیز خوب داره پیش میره ولی توی یه مرجله گیر کردم...
...........
یجا هست که یه هلکوپتر میاد همش بهت تیر اندازی میکنی و من فقط میتونم یه جایی خف ( مخفی ) بشم تا تیرا بهم نخوره..
بعدش یخ پیغام صوتی میکه از رادیو کمک بگیر....پیغام متنیش هم اینه::
OBJECTIVE UPDATED:
FORECE THE HELICOPTER TO CALL FOR HELP.
.............
خواهشا هر کی میدونه جچوری و چیکار کنم بگه...خسته شدم دیگه...
...........
باز ببخشید..منتظرم..
سلام
تو رو خدا کمک کنین !!
من یه بازی Made Man دارم که وقتی کرکشو کپی می کنم و بازی رو اجرا می کنم سیستم ری استارت میشه.
اگه کسی کرک دیگه ای رو سراغ داره کمکم کنه لطفا. فکر نمیکنم این مشکل فقط مال باشه چون تو چن جای دیگه هم این مشکلو خونده بودم
سلام دوست عزیز شما باید در این تاپیک مطرح می کردید:
ولی جواب سوالتونو می دم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما باید از تیر رس هلی کوپتر خارج بشین و بهش شلیک کنین تا مسیرشو عوض کنه قبل از این که مسیرشو عوض کنه با موشک میزنتتون و شما باید فوری جاتونو عوض کنین همینطور ادامه بدین تا به ساختمون روبرویی برین (یه ساختمان کوچیک که شبیه نگهبانی هست) اگه به اونجا برسین هلیکوپترو دوستاتون میزنن میارن پایین و بعد ادامه مرحله.در ضمن این اخرین مرحله این بازی هست اگه بازم سوالی داشتین در تاپیک بالا مطرح کنین.
بچه ها مشکل من با کرک mass effect هنوز حل نشده
ببخشيد اگه ميشه آموزش نصب شگفت انگيزان 2 {The Incredibles ROTU} رو بزاريد لينک کرک اين بازي رو هم بزاريد
Last edited by hayejan; 06-07-2008 at 20:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)