تو صفحات قبل توضیح دادم..سلام.من خودم elit دارم و شنیدم که تا سه ماه می تونم از اکانت مجانی اون استفاده کنم.اینو از یکی از دوستام شنیدم که خیلی لایو بازی میکنه و الان توی ماه سوم هست.
موفق باشید.![]()
شما میتوانید سه تا گیمرتک جدا درست کنید به هرکدومشون یک ماه اکانت رایگان طلایی تعلق میگیره..
اگر داشته باشی که خیلی خوب هست ولی فکر کنم میشه اون کد رو ریکاوری کرد.. بیشتر رویه درایو ها هیتاچی و سامسونگ این کلید لازم هست..دوستان یک سوالی دارم!
آیا برای آپدیت کردن ixterem به شمار سریال DVD-Rom دستگاه نیاز هست؟
چون توی تاپیک آقای شامی همه اینو میگن:
نظر شما یکم مشکل داره..نه آرکید است در ضمن مگه چه قدر می خوای سریعتر شه پول دو ریختنه فلش هم همون کار رو میکنه عکس آهنگ فیلم ................![]()
من خودم الیت گرفتم و خدا رو صد هزار مرتبه شکر میکنم که آرکد نخریدم..
همون طور که میدونید xbox وسیله ای هست که خیلی زود داغ میکنه و مشکل های عمده ای هم که براش میاد بخاطر همین داغ شدن هست..و یکی از علل این گرما درایو دستگاه هست که خیلی رویه داغ شدن دستگاه تاثیر داره..
شما وقتی بازیها رو رویه هارد بریزید دیگه مشکلی از بابت داغ شدن سریع ندارید و خیلی راحت میتونید چند ساعت بدون مشکل بازی کنید..
نکتع دوم لنز هست: ما بخاطر اینکه از دیسک های نا مرغوب کپی استفاده میکنیم (توجه کنید که تمام دیسکهای کپی نامرغوب هستند و اصلا با دیسک اورجینال قابل مقایسه نیستن) لنز دستگاه احتمال خراب شدنش بالا هست .. اما وقتی دیسک رو روه هارد میریزیم یعنی لنز رو به طور کامل حفظ کردیم..
نکته سوم: صدای وحشتناک xbox هست که اگر فنهای اون هم 12 ولت کنیم دقیقا مثل موتور برق میمونه که اگر بازی رویه هارد باشه حداقل مغز اعضای خانوادتون منفجر نمیشه..
تو لایو که دیگه بماند.. شما با مموری آرکد حتی نمیتونید داشبورد جدید رو به طور کامل نسب کنید..در ضمن اگر احیانا قصد دانلود MAP ها DEMO ها و... رو داشته باشین احتیاج مبرم به هارد دارید..
نکته های دیگه هم هست..
در مرد الیت هم بگم که
هارد 120 گیگ: 120 دلار
HDMI کابل : 25 دلار
کابل 6 فیشی: 25 دلار
مبدل صدا: 15 دلار
قیمت اصل