تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 602 از 3195 اولاول ... 10250255259259859960060160260360460560661265270211021602 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,011 به 6,020 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام.من خودم elit دارم و شنیدم که تا سه ماه می تونم از اکانت مجانی اون استفاده کنم.اینو از یکی از دوستام شنیدم که خیلی لایو بازی میکنه و الان توی ماه سوم هست.

موفق باشید.
    تو صفحات قبل توضیح دادم..

شما میتوانید سه تا گیمرتک جدا درست کنید به هرکدومشون یک ماه اکانت رایگان طلایی تعلق میگیره..

دوستان یک سوالی دارم!
    آیا برای آپدیت کردن ixterem به شمار سریال DVD-Rom دستگاه نیاز هست؟
    چون توی تاپیک آقای شامی همه اینو میگن:
    اگر داشته باشی که خیلی خوب هست ولی فکر کنم میشه اون کد رو ریکاوری کرد.. بیشتر رویه درایو ها هیتاچی و سامسونگ این کلید لازم هست..

نه آرکید است در ضمن مگه چه قدر می خوای سریعتر شه پول دو ریختنه فلش هم همون کار رو میکنه عکس آهنگ فیلم ................
    نظر شما یکم مشکل داره..

من خودم الیت گرفتم و خدا رو صد هزار مرتبه شکر میکنم که آرکد نخریدم..

همون طور که میدونید xbox وسیله ای هست که خیلی زود داغ میکنه و مشکل های عمده ای هم که براش میاد بخاطر همین داغ شدن هست..و یکی از علل این گرما درایو دستگاه هست که خیلی رویه داغ شدن دستگاه تاثیر داره..

شما وقتی بازیها رو رویه هارد بریزید دیگه مشکلی از بابت داغ شدن سریع ندارید و خیلی راحت میتونید چند ساعت بدون مشکل بازی کنید..

نکتع دوم لنز هست: ما بخاطر اینکه از دیسک های نا مرغوب کپی استفاده میکنیم (توجه کنید که تمام دیسکهای کپی نامرغوب هستند و اصلا با دیسک اورجینال قابل مقایسه نیستن) لنز دستگاه احتمال خراب شدنش بالا هست .. اما وقتی دیسک رو روه هارد میریزیم یعنی لنز رو به طور کامل حفظ کردیم..

نکته سوم: صدای وحشتناک xbox هست که اگر فنهای اون هم 12 ولت کنیم دقیقا مثل موتور برق میمونه که اگر بازی رویه هارد باشه حداقل مغز اعضای خانوادتون منفجر نمیشه..

تو لایو که دیگه بماند.. شما با مموری آرکد حتی نمیتونید داشبورد جدید رو به طور کامل نسب کنید..در ضمن اگر احیانا قصد دانلود MAP ها DEMO ها و... رو داشته باشین احتیاج مبرم به هارد دارید..

نکته های دیگه هم هست..

در مرد الیت هم بگم که

هارد 120 گیگ: 120 دلار
    HDMI کابل : 25 دلار
    کابل 6 فیشی: 25 دلار
    مبدل صدا: 15 دلار

قیمت اصل
    Last edited by Terova; 05-05-2009 at 21:53.

2. 6 کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بچه ها من میخوام یه کنسول بازی بخرم. واسه خونه میخوام. گرافیک برام واقعا مهمه و بشه ساعت های طولانی باهاش بدون مشکل بازی کرد بازی هاشم گرون نباشه زیاد که بشه زیاد بازی خرید. بیشتر هم فوتبال بازی میکنم یعنی 90% حالا نظر شما چیه کدوم یکی رو بخرم؟
    ps3 یا xbox360 ?????

تو ایران کدوم بهتره ؟

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ای بابا نمیدونی کجاست؟
    میری توپخونه
    لباف رو میری پایین دست چپ پله ها
    موقتا هم رفته تو فروشگاه تقی زاده میشه روبرو پله ها
    داره مغازرو تعمیر میکنه
    اگه دقیق میدونم چون دیروز اونجا بومدم هه هه
    لباف بودی کسی اونجا پریموم جاسپر اورده بود ؟؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بچه ها من میخوام یه کنسول بازی بخرم. واسه خونه میخوام. گرافیک برام واقعا مهمه و بشه ساعت های طولانی باهاش بدون مشکل بازی کرد بازی هاشم گرون نباشه زیاد که بشه زیاد بازی خرید. بیشتر هم فوتبال بازی میکنم یعنی 90% حالا نظر شما چیه کدوم یکی رو بخرم؟
    ps3 یا xbox360 ?????

تو ایران کدوم بهتره ؟
    والا اگه این 2 کنسول رو با هم آمیزش بدیم فکر کنم خواسته ی شما برآورده بشه !!!
    اگه جزو افرادی هستید که بیشتر بازی های خاصی رو انجام میدین که بهتر هست ps3 بگیرید ولی اگه جزو افرادی هستید که هفته ای 2 تا بازی تموم میکنید بهتره که xbox360 بگیرید.

6. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

البته ببخشید که این حروفو میزنم دور از جون همه ی شما ولی بعضی از دوستان یه موقع یه چیزایی میگن که موخه آدم صوت بلبلی میزنه !!!!
    از کسانی که تازه وارد انجمن میشن و هنوز اطلاعات کافی ندارن خواهش میکنم نظر خاصی ندن .

8. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه moozmar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

خوب خیلی ممنون از نظرات دوستان

تا اینجا فهمیدم که بهتره که برد جاسپر بگیرم و اینکه هارد هم حتما لازمه! خروجی HD رو هم که همه مدلا دارن..فقط کابلش رو واسه بعضی مدلا باید جدا تهیه کرد که قیمتش 10،12 تومنه!

فقط همچنان یه سوالم باقی مونده...امکان داره یه فروشگاه مطمئن که پریمیوم جاسپر داشته باشه، معرفی کنین؟؟؟
    (یه فروشگاه هست تو پاساژ لباف که گفته تا 2 هفته دیگه میاره)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

اینایی که گفتین فروشگاه مجازین؟
    نه دوست من.اینا از معتبر ترین فروشگاه های فروش ایکس باکس هستن.مخصوصا نکست جن.یه کمکی گرونتر میده ولی واقعا یه محصول عالی رو با بهترین کیفیت به دست شما می رسونه.
    اون آقای مجید شامی توی فروشگاه های مجازی bc فعالیت داره که این اواخر خیلی بد قول شده

11. 3 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم
    وقتی کل قاب دستگاه رو باز کردم یه چیزه مربع شکل بالای دکمه ی Power دستگاه بود.حالت یه شیشه هست
    کسی میدونه این چیه و چه کاری انجام میده ؟
    Last edited by SamGun; 06-05-2009 at 12:59.

داره خودمونی میشه rama0000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    هر جایی منو یاد مادر بندازه

پيش فرض

البته ببخشید که این حروفو میزنم دور از جون همه ی شما ولی بعضی از دوستان یه موقع یه چیزایی میگن که موخه آدم صوت بلبلی میزنه !!!!
    از کسانی که تازه وارد انجمن میشن و هنوز اطلاعات کافی ندارن خواهش میکنم نظر خاصی ندن .
    دوست عزیز اولا" که خودت هم یه زمانی تازه وارد بودی.دوما" همه عضو این انجمن ها و فروم ها میشن که چیز یاد بگیرن و با دوستاشون تو این زمینه بحث کنن .سوما"میزان دانش هیچ کاربری به تاریخ عضو شدنش نیست شاید یک نفر خیلی هم در زمینه ای معلومات داشته باشه ولی تازه دو روز باشه عضو این سایت شده باشه چهارما" تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد تا یه نفر راجع به چیزی صحبت نکنه چه جوری میتونه معلوماتش رو سنجش کنه .پنجما" امیدوارم دوستان این پست خارج از محدوه رو ببخشن ولی گفتنشون واجب بود..در پناه حق..

14. 8 کاربر از rama0000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوست عزیز اولا" که خودت هم یه زمانی تازه وارد بودی.دوما" همه عضو این انجمن ها و فروم ها میشن که چیز یاد بگیرن و با دوستاشون تو این زمینه بحث کنن .سوما"میزان دانش هیچ کاربری به تاریخ عضو شدنش نیست شاید یک نفر خیلی هم در زمینه ای معلومات داشته باشه ولی تازه دو روز باشه عضو این سایت شده باشه چهارما" تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد تا یه نفر راجع به چیزی صحبت نکنه چه جوری میتونه معلوماتش رو سنجش کنه .پنجما" امیدوارم دوستان این پست خارج از محدوه رو ببخشن ولی گفتنشون واجب بود..در پناه حق..
    آره پسره خوب من همه ی حرفاتو قبول دارم ولی اگه مطلب منو درست میخوندی این حرفارو نمیزدی!!
    من نگفتم کسی تو بحثی شرکت نکنه و اگه اطلاعاتی نداره حرفی نزنه من فقط گفتم اگه در مورد چیزی نمیدونید نظر الکی ندید.
    این بحث هم همینجا خاتمه پیدا میکنه .خواهشا کسی ادامه نده.

16. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •