!!!تعجب میکنم.من از یکی از نمایندگی های سونی گرفتم.فکر نکنم اون قیمت بدن!!!فاصله 9 تومن با 40000 تومن خیلی زیاده!من اون رمهای آبی چینی رو به این قیمت دیدم.
!!!تعجب میکنم.من از یکی از نمایندگی های سونی گرفتم.فکر نکنم اون قیمت بدن!!!فاصله 9 تومن با 40000 تومن خیلی زیاده!من اون رمهای آبی چینی رو به این قیمت دیدم.
این رم منه شاید واسه شما خیلی سرعتش بیشتره
![]()
دوست عزیز من فکر کنم این مموری اصل نیست
من تو دبی رفتم به نمایندگی سونی اریکسن و یه مموری 2gb خریدم
و رنگش آبی روشن هستش پرسیدم که اصله گفت مموری های رنگ آبی روشن با سریال (یادم نیست)
اصله
من خودم بیشتر مموری های با رنگ سیاه رو برای دوربینهای دیجیتال دیدم![]()
الان اين چه رنگيه ؟ آبي متاليك ؟
[img]file:///c:/docume%7e1/admin/locals%7e1/temp/moz-screenshot-1.jpg[/img][img]file:///c:/docume%7e1/admin/locals%7e1/temp/moz-screenshot.jpg[/img]
من كه الان مي خوام رم بگيرم با اين وضعيت موندم چه رنگي بگيرم
سلام
من می خوام برای گوشیم فیلیپ بگیرم به نظر شما می ارزه که یه فلیپ بگیرم یانه ؟
در ضمن برنامه های "PowerMP3" "Mesasging" "File Manager" "X-plore "تو حالت فلیپ بسته اجرا میشن؟
من که این رمو گرفتم راضیم و مشکلی ندارمالان اين چه رنگيه ؟ آبي متاليك ؟
من كه الان مي خوام رم بگيرم با اين وضعيت موندم چه رنگي بگيرم
من در اين 2 سال و خورده اي كه اين گوشي رو دارم فكر كنم روي هم رفته 3 ماه فليپ رو گوشيم بوده ، فكر نكنم زيادكارايي داشته باشهمن می خوام برای گوشیم فیلیپ بگیرم به نظر شما می ارزه که یه فلیپ بگیرم یانه ؟
در ضمن برنامه های "powermp3" "mesasging" "file manager" "x-plore "تو حالت فلیپ بسته اجرا میشن؟
همين متاليكه ؟ فكر نكنم اينجا پيدا بشهمن که این رمو گرفتم راضیم و مشکلی ندارم
بين مشكي ، آبي پررنگ و آبي كمرنگ كدوم بهتره ؟
نخرم یعنی؟ رو چه حساب میگی کارایی ندارهمن در اين 2 سال و خورده اي كه اين گوشي رو دارم فكر كنم روي هم رفته 3 ماه فليپ رو گوشيم بوده ، فكر نكنم زيادكارايي داشته باشه
ماله من قهوه ای رنگ هست و از علائدین خریدم 9 تومن ارزون تر هم بودبين مشكي ، آبي پررنگ و آبي كمرنگ كدوم بهتره ؟
Last edited by vahidsport; 28-03-2009 at 00:42.
از برنامه های بالا که گفتی Messaging باز میشه در حالت بسته ولی بقیه نه البته X plore باز میشه یادم رفته بودولی فلیپ فکر کنم برات 30 40 تومن اب بخوره برا خودت مگه مشکل دار شده؟
بدون فلیپ خیلی قشنگتره ولی باید همش از تسک برنامه ها رو ببندی تا هنگ نکنی ولی فلیپ برداری و هکش کنی چه چیزی میشه!
گوشیمو بدونه فیلیپ گرفتم و هر هکی که فکرکنی روش انجام دادم قیمتشم پرسیدم 25 تومن من بیشتر به خواطر اون D-pad( چهار جهت اصلی ) که داره میخوام بگیرم که راحتر باهاش کار کنم ولی بهتره که نگیرم
رنگآبی روشن بگیر بهتره
دوست عزیز با فلیپ تمام این برنامه ها کار میکنهمن می خوام برای گوشیم فیلیپ بگیرم به نظر شما می ارزه که یه فلیپ بگیرم یانه ؟
در ضمن برنامه های "powermp3" "mesasging" "file manager" "x-plore "تو حالت فلیپ بسته اجرا میشن؟
میل خودت ولی با فلیپ یه جورای کارت راحت تر میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)