دقیقا منظورم همین بود.ممنون.
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
دقیقا منظورم همین بود.ممنون.
پس حاجی کار نشد نداره میشه ایول
هادی از نظر قیمتی که تفاوتی نداشت دفعه دوم ؟؟؟
نه قیمتش تفاوتی نداره.
قیمت خط ثابت الان 100 تومنه.
حالا میخوای چیکار کنی؟تو که ADSL داری.خط خودتون pcm اه؟
برادرا...
سرعت این صبانت شبا که نامحدوده چقدره...؟
من الان آسیاتک دارم ولی چون گرون کرده و محدودیت های شدید روی سرویساش گذاشته، میخوام 12 مرداد که شارژم تموم میشه قراردادم رو فسخ کنم و برم از این صبا نت بگیرم...
البته دوستان اگه کسی پیشنهاد بهتر از صبانت داره بگه... با توجه به اینکه من خیلی دانلود میکنم... به نظرم میاد که این صبانت هم سرعتش خوبه و هم شبا نامحدوده... البته بعضی دوستان مشکلاتی ازش گفتن ولی به هر حال اینجا ایرانه...
آیا اولش باید گفت که سرویس رو 512 بزنن یا خودشون اتوماتیک همه سرویس هاشون رو 512 میزنن و همچنین آیا سرعتش به 60 کیلوبایت میرسه یا نه (حدود سرعت استاندارد 512) و همچنین شباش سرعتش چقدره...؟؟؟
از قبل از همتون ممنونم...
سپنتا ساعتی داره.
سلام
از دوستان عزيز كمي درباره سرويس ها سپنتا بحث بشه بهترين سرويس تا الان كه ميدونم همين شركت ميخوام از اين شركت بگيرم
فقط قبلش چندتا سوال دارم سرعت 128 تا چه مقدار سرعت ميده چقدر موقع دانلود
ايا سرويس 256 و همين طور بالا تر هم ميدن با خير
و يك سوال مدوم هم خودشون اهدا ميكنن !
سلام
من دنبال 128 با قیمت خوب و سرویس مناسب میگردم
مردونه یه نفر(همه) بیاد سوای هر چیزی رک و راست بگه کدوم سرویس بهتره
سلام
بابا این سرویس شبانه رایگان ندا گستر که از فحش هم بدتره !! سرعتش 11 kb/s است ! سرویس معمولیش من با 55-60 داون میکنم . به نظر من که ارزش شب بیدار موندن رو نداره ! ولی از روزانه اش انصافا راضیم ...
پست شما رو اول نخوندم اما فکر میکنم جوابش رو نا خود آگاه دادم !برادرا...
سرعت این صبانت شبا که نامحدوده چقدره...؟
من الان آسیاتک دارم ولی چون گرون کرده و محدودیت های شدید روی سرویساش گذاشته، میخوام 12 مرداد که شارژم تموم میشه قراردادم رو فسخ کنم و برم از این صبا نت بگیرم...
البته دوستان اگه کسی پیشنهاد بهتر از صبانت داره بگه... با توجه به اینکه من خیلی دانلود میکنم... به نظرم میاد که این صبانت هم سرعتش خوبه و هم شبا نامحدوده... البته بعضی دوستان مشکلاتی ازش گفتن ولی به هر حال اینجا ایرانه...
از قبل از همتون ممنونم...
همین الان در این لحظه من دارم با 5.2 داون میکنم !! تا 15 هم میره !
روزانه اش هم تا 62 بیشتر ندیدم بره !
به احتمال زیاد تا چند وقت دیگه یه خط adsl دیگه هم میگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)