خب اول از همه بگم که ما از جاده فيروزکوه رفتيم. جاي همتون خيلي خالي بود
از تهران که خارج ميشين چون جاده کوهستانيه 5 کيلومتر بيشتر آنتن نميده. بعدش قطع ميشه و نميده تاااااا 10 کيلومتر مونده به قائم شهر. از اونجا ديگه آنتن قطع نميشه و تا خود ساري (حتي جاده) آنتن فوله فوله.
چيزي که من رو به شدت متعجب کرده برد بسسسسسيييييارررر بالاي آنتن هاي ايرانسله.ما رفتيم توي شهر خزرآباد يه ويلا گرفتيم. وقتي صفحه ي گوشي رو ديدم فر خوردم!!!! من داشتم از ساري و شهر جويبار آنتن ميگرفتم که حداقل 30 کيلومتر با ما فاصله داشتن!!!!
میتونین تو نقشه ی کشور عزیزمون ایران هم موقعیت خزر اباد و ساری و جویبار رو نسبت به هم ببینید.
تو اين مدت به حرف داش وحيد خودمون رسيدم که گفت 2 خط انتن ايرانسل به تي سي آي شرف داره.
خدمت آقا نيما هم بايد عرض کنم اس ام اس هات دير ميرسيد چون اينباکس من فول بود و چون همش بيرون بودم وقت خالي کردنشو نداشتم.
اما از وضعیت انتن دهی سایر اپراتورها: تی سی آی خیر سرش با انتن فول نمیتونستی تماس بگیری.اگر هم میشد قطعی زیاد داشت. شبکه ی استانی مازندران تو اخبارش گفت که به دلیل تعطیلی 1 میلیون و نیم مسافر اومده شمال و به همین خاطر استفاده از موبایل دولتی مختل شده است!!!
اما اعتباری مخابرات که واقعا گندشو در اورده. اس ام اس اصلا نمیفرسته. البته اگه 20 بار تلاش میکردی شاید.
تمام اینها در حالی بود که فاصله ی نزدیک ترین انتن تی سی ای با اونجا حداکثر 1 کیلومتر یا کمتر بود اما من از 30 کیلومتر اونورتر انتن میگرفتم!!!
تو ساری یه جایی بود که ایرانسل داشت تبلیغ میکرد و بروشورهای مختلف میداد. من یکیشو گرفتم. توش یه سری شهر نوشته که من تو سایت ندیدم و همه رسمی شده. مثل خرمشهر - دامغان - شاهرود - نظرآباد - یزد و ... اخرش هم نوشته به زودی شهرهای بسیار دیگری را به شبکه اضافه خواهیم کرد. ان طرفش هم نقشه ی پوشش شبکه تو ساری رو انداخته.
در تمام شهرهایی که کنار ساحل هستند و حتی جاده های بین اونها هم ایرانسل فول آنتنه. یعنی از شمال فکر نکنم شهر زیادی مونده باشه.
اما بشنوید از تالیا که هنوز در ساری مرکز استان مازندران انتن ندارد!!!
یه نمایندگی ایرانسل هم تو ساری دیدم که سرش حسابی شلوغ بود و داشت مثل چی سیم کارت میفروخت.
خلاصه حسابی آبروی مارو خرید. حال میکردم وقتی فامیل ها با 0912شون نمیتونیستن حرف بزنن و من با افتخار با سیم کارتم صحبت میکردم و اس ام اس های گروه رو میگرفتم.
این تی سی ای هم که یا انتن دهی تو جاده دل مشترک هاشو خوش کرده هزار بار قطع و وصل شد (منظورم جادست( اگه ایرانسل جاده ها رو پوشش بده معرکه میشه.
در ضمن هرجا که یک خط انتن باشه GPRS هم هست. واقعا عالی بود.
دمت گرم ایرانسل!!!![]()