تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 601 از 942 اولاول ... 101501551591597598599600601602603604605611651701 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,001 به 6,010 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه بگي كجا ها رفتي كه خيلي خوبه

ولي من بهت اس ام اس ميدادم خيلي دير
    دليوريش ميومد

راستي خوش گذشت؟
    هر وقت خستگي در شد بزار با خبر شيم
    خب اول از همه بگم که ما از جاده فيروزکوه رفتيم. جاي همتون خيلي خالي بود
    از تهران که خارج ميشين چون جاده کوهستانيه 5 کيلومتر بيشتر آنتن نميده. بعدش قطع ميشه و نميده تاااااا 10 کيلومتر مونده به قائم شهر. از اونجا ديگه آنتن قطع نميشه و تا خود ساري (حتي جاده) آنتن فوله فوله.
    چيزي که من رو به شدت متعجب کرده برد بسسسسسيييييارررر بالاي آنتن هاي ايرانسله. ما رفتيم توي شهر خزرآباد يه ويلا گرفتيم. وقتي صفحه ي گوشي رو ديدم فر خوردم!!!! من داشتم از ساري و شهر جويبار آنتن ميگرفتم که حداقل 30 کيلومتر با ما فاصله داشتن!!!! میتونین تو نقشه ی کشور عزیزمون ایران هم موقعیت خزر اباد و ساری و جویبار رو نسبت به هم ببینید.
    تو اين مدت به حرف داش وحيد خودمون رسيدم که گفت 2 خط انتن ايرانسل به تي سي آي شرف داره.
    خدمت آقا نيما هم بايد عرض کنم اس ام اس هات دير ميرسيد چون اينباکس من فول بود و چون همش بيرون بودم وقت خالي کردنشو نداشتم.
    اما از وضعیت انتن دهی سایر اپراتورها: تی سی آی خیر سرش با انتن فول نمیتونستی تماس بگیری. اگر هم میشد قطعی زیاد داشت. شبکه ی استانی مازندران تو اخبارش گفت که به دلیل تعطیلی 1 میلیون و نیم مسافر اومده شمال و به همین خاطر استفاده از موبایل دولتی مختل شده است!!!
    اما اعتباری مخابرات که واقعا گندشو در اورده. اس ام اس اصلا نمیفرسته. البته اگه 20 بار تلاش میکردی شاید.
    تمام اینها در حالی بود که فاصله ی نزدیک ترین انتن تی سی ای با اونجا حداکثر 1 کیلومتر یا کمتر بود اما من از 30 کیلومتر اونورتر انتن میگرفتم!!!
    تو ساری یه جایی بود که ایرانسل داشت تبلیغ میکرد و بروشورهای مختلف میداد. من یکیشو گرفتم. توش یه سری شهر نوشته که من تو سایت ندیدم و همه رسمی شده. مثل خرمشهر - دامغان - شاهرود - نظرآباد - یزد و ... اخرش هم نوشته به زودی شهرهای بسیار دیگری را به شبکه اضافه خواهیم کرد. ان طرفش هم نقشه ی پوشش شبکه تو ساری رو انداخته.
    در تمام شهرهایی که کنار ساحل هستند و حتی جاده های بین اونها هم ایرانسل فول آنتنه. یعنی از شمال فکر نکنم شهر زیادی مونده باشه.
    اما بشنوید از تالیا که هنوز در ساری مرکز استان مازندران انتن ندارد!!!
    یه نمایندگی ایرانسل هم تو ساری دیدم که سرش حسابی شلوغ بود و داشت مثل چی سیم کارت میفروخت.
    خلاصه حسابی آبروی مارو خرید. حال میکردم وقتی فامیل ها با 0912شون نمیتونیستن حرف بزنن و من با افتخار با سیم کارتم صحبت میکردم و اس ام اس های گروه رو میگرفتم.
    این تی سی ای هم که یا انتن دهی تو جاده دل مشترک هاشو خوش کرده هزار بار قطع و وصل شد (منظورم جادست( اگه ایرانسل جاده ها رو پوشش بده معرکه میشه.
    در ضمن هرجا که یک خط انتن باشه GPRS هم هست. واقعا عالی بود.
    دمت گرم ایرانسل!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه moderntalking123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

ممکن هست ساعت خواب شما رسیده بوده و شما شماره رو اشتباه گرفتی یا یک دوست دیگت رو گرفتی. یا این که دوستت میخواسته اسکولت کنه یا .........

داداش ببين من هيچ پدر كشتگي با ايرانسل ندارم و كاملا هم ازش راضي هستم.
    اينقدر هم سر ظهري حالم خوب بود كه شماره اي كه توي كانتكت هام بود رو گرفتم و اشكال از شماره گيري نبود. دوستم هم كلاً از اينجور آدما نيست.

كلاً امروز از صبح تا شب اينطوري بوده. يكي دو بار هم نبوده خيلي، تا جايي كه عادت كرده بودم هر بار كه زنگ ميزنم قراره يكي ديگه گوشي رو برداره و ازم بپرسه مثلاً: سلام مهرداد جان كجايي يه ساعته ميگيرمت، يا اينكه منم علي نشناختي؟؟!
    هيچ بار هم يه فرد تكراري گوشي رو جواب نداده.
    اين ديگه مسئله عادي نيست كه از خودم درش بيارم، شايد يه روز شهر شما هم بشه، باور كنيد، ولي خيلي حال ميده.

جالبتر از اون اينكه عصر هم حدود ساعت 8 اينا كه ايرانسل به ايرانسل زنگ ميزدم يكي ديگه برداشت گفت با منزل تماس گرفتيد، از اونور هم كه زنگ ميزدم دوستم گفت كه تو به من زنگ زدي وقتي گوشي رو برداشتم ديدم دو تا بوق عادي زد (همون بوق تلفن ثابت به ثابت تك بوقي) بعد يك نفر گوشي رو برداشت كه بله بفرماييد!!!

خوب اين يعني چي؟

من به دوستم زنگ ميزنم اين وسط يكي زنگش به من وصل ميشه و گوشي دوستم هم اتومات به يك خط تلفن داخلي تماس ميگيره كه حتي صداي بوقش هم معلومه كه مال ايرانسل نيست. در حالي كه هر دو رو مانيتور گوشيمون اسم همديگه رو ميبينيم اما يكي ديگه صحبت ميكنه.

حالا اينارو ول كنين اونايي كه زنگ ميزنن چه شوكه ميشن! يه ربع با اطمينان احوالپرسي ميكنه منم چيزي نميگم، آخرش كه بايد جواب بدم ميگم اشتباهه طرف شاخ در مياره!

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

9

سلام
    بچه ها نمیدونم چکار کردم ایران سلم قاطی کرده
    امروز عصر به بعد اینطوری شد که به هر کی که زنگ میزنم تلفن طرف زنگ میخوره ولی وقتی گوشی رو بر میداره نه من صدایی میشنوم و نه اون
    مطمعن نیستم ولی من امروز یه کد وارد کردم حدس میزنم به خاطر همون باشه
    کدش این بود: البته بر عکس باید بخونید!
    *130*3*1*3#
    برای فعال کردن سرویس ذخیره سازی شماره تماس گیرندگان.
    حالا باید چکار کنم که درست بشه؟
    خداییش کلی اعصابم خورد شده
    زنگ زدم پشتی بانی جواب درست و حسابی ندادند
    نمیشه کاری کرد که تنظیمات خط همشون به حالت پیشفرض تبدیل بشند؟
    ممنون از لطف شما
    Last edited by *hamedkhatar*; 03-09-2007 at 23:18.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

سلام
    امروز عصر به بعد اینطوری شد که به هر کی که زنگ میزنم تلفن طرف زنگ میخوره ولی وقتی گوشی رو بر میداره نه من صدایی میشنوم و نه اون
    *130*3*1*3#
    ممنون از لطف شما
    اون كد سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده بود كه زدي و هيچ ربطي به مشكلت نداره، بازم اين روزا خط ها قاطي كرده، ممكنه به زودي همون مشكلات من كه كاملاً مسخره بود برات پيش بياد كه تو پست هاي قبلي گفته بودم.
    ماله منم يه بار صدا نميومد، بار دوم و چندم صداي يكي ديگه!! مسئله عاديه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

البته اين رو هم عرض كنم همونطور كه ميدونيد يه مدتي هم شده بود وقتي با كسي حرف ميزدي صداي خودتو هم ميشنيدي! بعضي وقتا هم اكو ميشد!

اينا از ابتكارات ايرانسله كه گذاشته تا از اين يكنواختي در بياد و يكم متفاوت باشه، ما كه عاشق ابتكاراتش شديم.
    من خودم شخصاً با اون سرويس خط رو خط دوطرفه خيلي حال ميكنم، تا حالا با كلي آدم احوالپرسي كردم بدون اينكه از شماره همديگه خبر داشته باشيم!! ميدونيد كه به چه دردي ميخوره!!!؟
    -------------------------
    از كي تاحالا؟

در آغاز فعالیت snowydreams's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بابا شما چرا اینقدر شلوغ بازی می کنید ایرانسل واقعا خیلی بهتر از دولتی است کیفیت صداش که واقعا صاف و عالی است من هیچ وقت هم مشکل عدم ارسال اس ام اس حتی به اپراتورهای دیگر را نداشته ام
    در جاده که اصلا نمی توان با خط دولتی صحبت کرد باید مثل دیوانه های فریاد بزنی و خیلی زود هم قطع میشود.
    یک مدت که گذشت دیگر کسی طرف دولتی نخواهد رفت....

یک طرفه شدن صدا که چیز مهمی نیست در همین خطوط دولتی هم زیاد پیش میاد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه New World's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Hell!

پيش فرض

آقا يكي به ما جواب نميده؟
    اولاآقا من يه ماهيه از ecare نمتونم صورتحساب بگيرم. چيكار بايد بكنم.
    ضمنا اين سرويس who called يا voice هيچكدوم عملا كار نميكنه.چرا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض غیر فعال کردن صنودق صوتی یا سرویس ذخیره شماره تماس گیرنده

سلام
    *130*3*1*3#
    ممنون از لطف شما
    کد #002## رو بزن بعد دکمه تماس .... سرویس ذخیره سازی شماره تماس گیرنده یا صندوق صوتی غیر فعال میشه و احتمالا مشکلت حل میشه بعدا دوباره می تونی اونارو فعال کنی ... بعضی وقتا از این قاطا میزنه
    ... کدی که گفتم از سمت چپ بخون و بزن

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_milad_milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

11

من نمیدونم چرا یه پسر 15-16 ساله نه وقت داره نه حوصله ! در ضمن اگه سر ما کلا رفته فکر کنم سر شما بیشتر رفته !!! بعدشم می تونی موبایلتا خاموش کنی که دو روز زندگیت به فنا نره ! طرزر فکر آدمایی مثل شماست که پیشرفت تکنولوژیا اسباب بازی می نامند !

شما که این قدر دشمن ایرانسلی بهتره دیگه نیای توی این فروم چون به اندازه دیگه به بچه های این فروم توهین کردی. همه با شما ملایم و با احترام حرف می زنند اما شما از همه طلبکاری داری اعصاب همه را میریزی به هم !!
    اخ که حرف دلم رو زدی,چند روز نبودم یه 20-30 صفحه ای رو جاموندم
    الان که اومدم اون صفحه هارو بخونم,از بس که این حرفهای jackhammer عزیز رو دیدم با عرض معذرت از تمام بچه ها,حالم به هم خورد
    jackhammer عزیز,jackhammer گل شما که با چند تا از دوستات رفتین یه تاپیک زدین به اسم"اعمال نا رضایتی به ایرانسل"خب دوست عزیز تو همون تاپیک اعمال نا رضایتی کن دیگه!بی زحمت!
    بابا حسته شدیم دیگه!!!!
    ميانگين پست هاتو بگیریم تو هر صفه 1,5اپست دادی که حد اقل 2 پست تو هر صفحه از زمین و زمان ناراضی بودی!! مخصوصآ از ایرانسل جونم ناراضی بودی!
    عزیز جان لطفآ تو همون تاپیک "اعمال نا رضایتی به ایرانسل" نارضايتي هاتو اعمال كن!!!خواهش ميكنم!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by milad_milad_milad; 04-09-2007 at 02:20.

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

من نمیدونستم آقا MTNIrancell تو اپراتور ایرانسل هستن
    از همین جا بهشون ارض ارادت میکنیییییم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •