تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 601 از 857 اولاول ... 101501551591597598599600601602603604605611651701 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,001 به 6,010 از 8568

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه moby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من یه مودم 2101 ایرانسل دارم که در محل جدید خونه اونجوری که باید انتن بده نداره 2 چراغ داره ولی از داخل تنظیماتش ضعیف نشون میده
    حالا من دیروز مودم رو باز کردم خواستم با کمک دوستان بدونم کدوم انتن برا گیرنده 4g هستش و کدوم برا wifi؟
    در ضمن انتن مورد نیاز برا بهتر شدن دریافت سیگنال چی پیشنهاد میدین؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

نه خودم خونه نیستم،شهر دیگه ام ،خونواده هم پیداش نکردن تو خونه،بلکه خودم برم خونه تا کد و چیزاشو وارد کنم ایرانسل،ثبت نامش کنم

بعید می دونم دیگه بتونی ثبتنام کنی. اگر به ایمیلت دسترسی داری بازیابی پسورد کن ببین اصلا میتونی بری داخل اکانتت

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من یه مودم 2101 ایرانسل دارم که در محل جدید خونه اونجوری که باید انتن بده نداره 2 چراغ داره ولی از داخل تنظیماتش ضعیف نشون میده
    حالا من دیروز مودم رو باز کردم خواستم با کمک دوستان بدونم کدوم انتن برا گیرنده 4g هستش و کدوم برا wifi؟
    در ضمن انتن مورد نیاز برا بهتر شدن دریافت سیگنال چی پیشنهاد میدین؟
    سلام
    اون برد پهن زرد رنگ که دو تا سیم بهش وصله و نصفه مودم رو اشغال کرده انتن 4g هست و اون دو تا برد زرد که زیر برد اصلی و به اندازه چوب کبریت هستند انتن وای فای هستند. فقط وقتی پیچ ها رو باز کردید و انتن ها رو در اوردید مودم رو روشن نکنید چون باعث اسیب جدی به مودم میشه و امکان سوختن مودم هست (البته بیشتر در مورد انتن وای فای هست.)
    انتن های موجود در بازار هم بدرد این مودم نمیخورن و اون طوری که فکر میکنید جواب نمیدن چون فرکانس کاریشون فرق میکنه .جایی که هستید اگر مشکل دمای بالا نداره یه باکس ضد اب بگیرید و مودم رو تبدیل به مودم بیرونی کنید . مثلا روی یک لوله نصب کنید مشکل انتن دهی برطرف میشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه moby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام
    اون برد پهن زرد رنگ که دو تا سیم بهش وصله و نصفه مودم رو اشغال کرده انتن 4g هست و اون دو تا برد زرد که زیر برد اصلی و به اندازه چوب کبریت هستند انتن وای فای هستند. فقط وقتی پیچ ها رو باز کردید و انتن ها رو در اوردید مودم رو روشن نکنید چون باعث اسیب جدی به مودم میشه و امکان سوختن مودم هست (البته بیشتر در مورد انتن وای فای هست.)
    انتن های موجود در بازار هم بدرد این مودم نمیخورن و اون طوری که فکر میکنید جواب نمیدن چون فرکانس کاریشون فرق میکنه .جایی که هستید اگر مشکل دمای بالا نداره یه باکس ضد اب بگیرید و مودم رو تبدیل به مودم بیرونی کنید . مثلا روی یک لوله نصب کنید مشکل انتن دهی برطرف میشه .
    ممنون دوست عزیز
    شما مطمعن هستین از اینکه اون آنتن بزرگه برا 4g هستش؟ چون اگه اون باشه انتن وای فایش که با اون چوب کبریتا برد خوبی داره برا همین متعجب شدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

یعنی میخای بگی پینگ تو وایمکس بهتره؟
    وقتی با نت ۵۱۲ رفتی بتل یا پابجی زدی حتی تو بازیم نیومد ارور نت داد،میفهمی ربط داره یا نه،td lte هم خیر سرش ارتقا یافته ی وایمکسه،و ایرانسل هم تجهیزات وایمکسشو با کمی تغییر فرکانسارو تبدیل به فرکانسای td کرد ،ربطشون اینه
    پینگ در td-lte به طور مثال در بازی cs1.6 حدود 26 هست و خیلی پایین تر از وایمکس هست، پینگ به پهنای باند هیچ ربطی نداره چه 512 باشه چه 30 مگ فرقی نمیکنه به جای شما ربط داره

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

بعید می دونم دیگه بتونی ثبتنام کنی. اگر به ایمیلت دسترسی داری بازیابی پسورد کن ببین اصلا میتونی بری داخل اکانتت
    هنوز قسمت ثبت نامش تو سایت ایرانسل هست،اما خب معلوم نیست وایمکس کجا خونه گم شده،تا خودم بیام ببینم پیداش میکنم یا نه،عوضش کنن خوبه،اگه برا بازی خوب بود نگهش میدارم وگرنه میفروشمش

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    شما مطمعن هستین از اینکه اون آنتن بزرگه برا 4g هستش؟ چون اگه اون باشه انتن وای فایش که با اون چوب کبریتا برد خوبی داره برا همین متعجب شدم
    بله مطمئن هستم.شما انتن هاي omni مودم ها و روتر ها رو هم اگر باز كنيد فقط يك تكه ميله ده سانتي داخلشه..
    Last edited by ahwazp30; 25-07-2018 at 20:59.

8. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان من مودم TF-i60 برای استفاده از TD-LTE گرفتم ولی سیگنالم جالب نیست. ایا انتی خارجی جهت تقویت سیگنال TD برای این مودم وجود داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام دوستان . الان td-lte بهتره از نظر سرعت و کیفیت یا 4g . الان می خوام مودم بگیرم کوکدوم بهتره ؟ تهرانم پونک . ببخشید اگه جای اشتباه پست دادم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •