تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 601 از 755 اولاول ... 101501551591597598599600601602603604605611651701 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,001 به 6,010 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ويندوزم xp هست
    از تنظيمات خود پرينتر ديگه
    كنترل پنل

يه قسمت داره form
    كه form1-2-3 داره
    اونجا
    ولي جايي واسه ادد نداره اصلا !

شما بگيد دقيقا از كجا برم؟
    و چرا اصلا a5 نداره؟
    نگه کن تو ویندوز xp شما باید برید تو قسمت پرینتر اند فکسز
    در منو فایل سرور پراپرتیز یا سرور پریفرنس باید باشه اون را باز کن در قسمت فرم create new form رو کلیک کن و فرم جدیدتو بساز و اسم بهش بده.
    یه خبری هم به من بده درست شد یا نه

2. این کاربر از h_khozooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    من یه پرینتر brother dcp7555 دارم متاسفانه هروقت کارتریجشو شارژ میکنم بعد ا ز 100 برگ میگه toner low پرسیدم میگن باید تو آپشن پرینتر یه کد وارد کنی ولی نمیدونم چطوری کسی میتونه کمک کنه ؟مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان. من یه سه کاره samsung 4300 دارم که چند روز موقع پرینت برگه ها توش گیر می کنه. مجبورم درب جلو رو یه بار باز و بسته کنم تا کاغذ بده بیرون . بعد اینکه کاغذ بیرون داد یکی یا چند تا کاغذ سفید دوباره میده بیرون.( با اینکه فقط یه صفحه پرینت می فرستم) . از پشت دستگاه نگاه کردم دیدم کاغذ اول رو که واسه پرینت می فرسته کاغذ دوم هم پشت سرش میره و این باعث میشه وسط راه کاغذ اول گیر کنه. مشکل از چیه؟
    این مشکل موقع کپی گرفتن هم وجود دارد.این یعنی مشکل نرم افزاری نیست هرچند من واسه احتیاط نرم افزارشو از pc پاک کردم دو باره نصب کردم . اینکه باد به کاغذ بدم و خمش کنم هم جواب نداد. گفتم شاید رطوبت داره کاغذ، گذاشتمش رو بخاری یکم بمونه ولی همچنان مشکل داره. از یه بسته کاغذ با یه مارک دیگه هم استفاده کردم ولی فایده نداشت.
    یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که وقتی کاغذ دستی وارد میکنم از نصفه پرینت میگیره:(

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

سلام به همه
    من یدونه hp Photosmart C6283 دارم این اواخر جوهر مشکی ازش بیرون نمیزد واسه همین سریع بردمش تعمیرگاه
    دو سه تا Error نافرم هم میداد که الان یادم نیستشون . یکی از رایج ترین ارور هاش Pump Motor Stalled بود.
    دادمش تعمیرگاه گفتن بوردش مشکل داره هدش هم خشک شده
    میخوام ببینم آیا درست گفتن
    و اینکه ارزش داره خرجش کنم دوباره سر پا بشه یا اینکه بیخیالش شم و یه چاپگر جدید بخرم ؟

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    دوستان من پرینتر چند کاره جوهر افشان کانن دارم ، که وقتی میخوام پرینت رنگی بگیرم با اینکه رنگ قرمز 2 خط داره و بقیه رنگ ها همه فول هستند ، اما در عکس رنگهایی که قرمز هستند رو صورتی نشون میده !
    دلیش چیه؟ باید شارژ بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام . کسی هست راهنمایی کامل بکنه در این مورد که چه کارتریج هایی مشابه هستند و پودرهای یکسان استفاده می شه توشون . خواهشان عنوان کنین چون خیلی مهمه . با تشکر ...
    می شه کسی بگه چه پودری مربوط به چه کارتریجیه ؟ نه اینکه کامل هر کارتریجی رو بگه مثلا نمونه های متداول HP رو عنوان کنه . ممنون .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام خسته نباشید پیرینتر من در برگه پیرینت متون را حاله دار چاپ میکند.لطفا سریع پاسخ دهید منتظر هستم.
    Last edited by فاطمه زمانی65; 23-04-2013 at 12:50.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان من پرینتر چند کاره جوهر افشان کانن دارم ، که وقتی میخوام پرینت رنگی بگیرم با اینکه رنگ قرمز 2 خط داره و بقیه رنگ ها همه فول هستند ، اما در عکس رنگهایی که قرمز هستند رو صورتی نشون میده !
    دلیش چیه؟ باید شارژ بشه؟
    من جوهر افشان کانن رو درست نمی شنامش اگر کارتریج روی هد بسته می شه که در واقع ارتباط توسط شیلنگ نیست شک نکن که
    هد دستگاهت مشکل پیدا کرده بهتره سیستم های که بلدی باهش تا هد کلین بشه رو اجرا کنی
    ولی گر با شیلنگ هست که فکر نمی کنم باشه باید شیلنگ ارتباطی رو هوا گیری کنی

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام . کسی هست راهنمایی کامل بکنه در این مورد که چه کارتریج هایی مشابه هستند و پودرهای یکسان استفاده می شه توشون . خواهشان عنوان کنین چون خیلی مهمه . با تشکر ...
    می شه کسی بگه چه پودری مربوط به چه کارتریجیه ؟ نه اینکه کامل هر کارتریجی رو بگه مثلا نمونه های متداول HP رو عنوان کنه . ممنون .
    تو این تاپیک برات توضیح می دم.
    ببین HP دو مدل هست. تونر HP universal که به همه مدلی می خوره. و تونر 1005 یا 1102 که به کارتریج های 35-36-85-78 می خوره
    سامسونگ یه مدل تونر داره
    بردار دو مدل تونر داره یکی universal هستش و یکی هم به مدل 2250 می خوره
    توشیبا سه مدل (غیر از انالوگ ) داره یکی به 1600 می خوره و دیگری 3500 یکی هم هست که به 1640 می خوره البته این مدل اخر به افیشو هم می خوره
    معمولا افیشو یه مدل داره
    شارپ دو مدل داره ( به غیر از انالوگ) یکی برای سرعت پایین و یکی هم برای سرعت بالا

ولی اگر فقط HP رو می خوای که گفتم دو مدل هست من خودم تونر HP کرونا رو مصرف می کنم و خیلی راضی هستم یه نفر تو ایرانشهر جنوبی نرسیده به فردوسی می فروشه اقای وفامنش هستش.

11. این کاربر از h_khozooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام خسته نباشید پیرینتر من در برگه پیرینت متون را حاله دار چاپ میکند.لطفا سریع پاسخ دهید منتظر هستم.
    عزیز جان مدل پرینترت رو بنویس و اگر می تونی یه نمونه از پرینت هم بگذار
    ولی اگر کارتریج عوض کردی و درست نشه و پرینترت لیزری و تکرار می کنه اون خال رو احتمال سوراخ بودن فیلم فیوزینگ هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •