به هر حال گفتنی ها رو قبلا گفتیم دیگه از اینجا شماخودتون میدونید...
به هر حال گفتنی ها رو قبلا گفتیم دیگه از اینجا شماخودتون میدونید...
یه سوال
برای همسایه های ما هم برق و تلفن ورودی خونشون نزدیک همه (یعنی این سیم تلفن که در راستای کوچه کشیده شده وقتی به محلی میرسه که باید وارد خونه بشه در کنار سیم برقی قرار میگیره که از تیر برق میاد پایین تا بره تو خونه)
من میخوام بدونم سیم ما هم قاطی همون سیمها از پست بزرگ و اصلی سر کوچه داره میاد که اگه اینجوری باشه سیم ما از کنار چندین سیم برق رد میشه و کار من فایده ای نداره
یا اینکه سیم ما از این پست کوچک که کنار در حیاطه میاد ،اینو بدونم سیم تلفن رو میبرم تو حیاط
برا اینکه بارون روش نیاد یه باکس جعبه ای روش درست میکنم،قبلش هم از خونه میارمش بیرون یه تستی ازش میگیرم اگه جواب داد این کار رو میکنم.
اگه سوالم ابتداییه چون از الکتریکی و مخابراتی سر رشته ندارم چون رشتم پزشکیه.
مسیر کابلت رو دنبال کن ببین از کجا ها رد میشه اگر بتونی از مسیر دیگه ای ردش کنی ریتت خیلی بالا میره
از تیر برق میاد پایین! منظورت علمک برقه؟ اگر اونه که یه راه حل ساده داره اگرم منظورت این نیست که باید توضیح بدی چطوری رد شده میتونی مسیر تلفنت از جای که کابل از زیر زمین میاد وصل میشه به باکس مخابراتی بگیری تا برسی به ورودی خونه...
منظورمو نگرفتی
خط تلفن من از پست کوچیکی که دم خونه هست شروع میشه یعنی اینی که تو عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا از کافو شروع میشه به اومدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از کافو بشه که قبلش اینقدر از کنار برق رفته که نمیشه کاریش کرد،و نمیتونن کل خطوط کوچه رو بهم بریزم
اگه فقط از پست دم خونه باشه میشه کاریش کرد
در هر صورت یه مسیر پیدا کن و یا یک مسیر ایجاد کن! علت پایین بودن سرعتت بخاطر همینه که از کنار برق رد شده میتونی از کارشناس خوده شرکت بخوای بیاد ببینه ، بلاخره راه هست اینجوری نیست که نشه کاری کرد...
مثلا من برای فاصله انداختن بین کابل برق و تلفن اینکارو کردم که تنها راه ممکن بود ، با یک میله و سه بست فلزی یک فاصله ۵۰ سانتی ایجاد کردم
![]()
رفتم از پست اصلی گرفتم
دریغ از 1 دونه افزایش snr یا datarate
هیچ تغییری نکرد
سیم رو جدا کردی و گرفتی؟
اگر هیچ تغییری نکرده که خطت خرابه ولی حداقل باید چند مگی بیشتر نشون میداد به هر حال ظاهرا مشکلت از کابل های زیر زمینی و کابل کشی غلط کنار برقه ، میتونی روی وایرلس هم حساب باز کنی
آره دیگه
هیچی تغییر نکرد.یه 0.5 تا snr یا یه 0.1 مگ دیتاریت تغییری نکرد
به نظرم مشکل میره رو مخابرات
چون سیمای تلفنهای منطقه ما شیلد داره
و این برقا تاثیر چندانی نداره روشون
علاوه بر حدست ممکنه از شرکتی که خدمات میگیری هم باشه ، مثلا میگم من از مخابرات لینک دارم و هم از شاتل ! با شاتل تا ۸ مگ کشش دارم ولی با مخابرات تا ۵ مگ ، اینم در نظر بگیری بد نیست...
کابل شیلددار میتونه تاثیر رو کم کنه نه کامل دفع کنه...
سلام من خونم کمتر از 800 متر با مخابرات فاصله داره ولی مثل این که خطم به شدت نویز داره:
قبلا خطم راحت 12 مگ رو میداد ولی خطم بوق تلفن نداشت برای همین به 117 زنگ زدم بعد از اون بوق وصل شد ولی نتم کلا قطع شد. بعد از کلی پیگیری پورتم رو عوض کردن ولی الان تلفن نه بوق داره و نه حتی ولتاژ(قبلا چراغ تلفن روشن میشد). وضع نویز خطم هم که میبینید همینه. تست سر خط گرفتم فرقی نکرد. میخوام تست سر جعبه تقسیم هم بگیرم ولی نمیدونم باید چطوری اینکار رو بکنم. کلا خطمم نو هست و 2 ماه نشده که گرفتم.
به نظرتون ممکنه مشکل از کجای کار باشه؟ چه چیزایی رو امتحان کنم شاید جواب بگیرم؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)