تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 601 از 754 اولاول ... 101501551591597598599600601602603604605611651701 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,001 به 6,010 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

انجام این کار واقعا سخته
    اگه بخوام بیارم اون سمت در،ممکنه با مشکل کوتاهی سیم اصلی مواجه بشم و دو تکه کردن معضل بزرگتری هست بعد حتی اگه با کوتاهی سیم مواجه نشم که میشم باز هم با نزدیکی کابل برق مواجه ام ،چون برق از بالا اومده و بعد وارد شده از کنار در ،اگه بخوام بالا ببرم که از کنار برق رد نشه باید تا پشته بام ببرمش بالا
    اگه بخوام بیارمش پایین 50 سانت نسبت به سیم برق و بعد ببرمش سمت مقابل در،به حدی میاد پایین که سر آدمها بهش گیر میکنه
    اما نکته:همون طور که وارد شده سیم اصلی تلفن ،چون نویز بالای خطوط باعث قطعی تلفنها شده بود مجبور شدم سیم کشی داخلی تلفن رو دوباره کنم و اینبار سیم کشی داخلی رفته تو کوچه و بعد از اتاق من وارد خونه شده یعنی دوباره سیم از کنار همین کابلها رد شده یه 2-3 سانت پایینتر،تو عکس معلوم نیست احتمالا
    اما وقتی تست از سر خط میگیرم که یکبار از کنار برقها رد شده با وقتی که از مودم میگیرم که سیمش دو بار رد شده تفاوتی نداره.
    برا همین میگم نکنه ،اینکارم بکنم تفاوتی ایجاد نکنه.
    چون انتظارم این بود که اوضاع سر خط که یکبار رد شده باید بهتر باشه
    به هر حال گفتنی ها رو قبلا گفتیم دیگه از اینجا شماخودتون میدونید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

به هر حال گفتنی ها رو قبلا گفتیم دیگه از اینجا شماخودتون میدونید...
    یه سوال
    برای همسایه های ما هم برق و تلفن ورودی خونشون نزدیک همه (یعنی این سیم تلفن که در راستای کوچه کشیده شده وقتی به محلی میرسه که باید وارد خونه بشه در کنار سیم برقی قرار میگیره که از تیر برق میاد پایین تا بره تو خونه)
    من میخوام بدونم سیم ما هم قاطی همون سیمها از پست بزرگ و اصلی سر کوچه داره میاد که اگه اینجوری باشه سیم ما از کنار چندین سیم برق رد میشه و کار من فایده ای نداره
    یا اینکه سیم ما از این پست کوچک که کنار در حیاطه میاد ،اینو بدونم سیم تلفن رو میبرم تو حیاط
    برا اینکه بارون روش نیاد یه باکس جعبه ای روش درست میکنم،قبلش هم از خونه میارمش بیرون یه تستی ازش میگیرم اگه جواب داد این کار رو میکنم.
    اگه سوالم ابتداییه چون از الکتریکی و مخابراتی سر رشته ندارم چون رشتم پزشکیه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یه سوال
    برای همسایه های ما هم برق و تلفن ورودی خونشون نزدیک همه (یعنی این سیم تلفن که در راستای کوچه کشیده شده وقتی به محلی میرسه که باید وارد خونه بشه در کنار سیم برقی قرار میگیره که از تیر برق میاد پایین تا بره تو خونه)
    من میخوام بدونم سیم ما هم قاطی همون سیمها از پست بزرگ و اصلی سر کوچه داره میاد که اگه اینجوری باشه سیم ما از کنار چندین سیم برق رد میشه و کار من فایده ای نداره
    یا اینکه سیم ما از این پست کوچک که کنار در حیاطه میاد ،اینو بدونم سیم تلفن رو میبرم تو حیاط
    برا اینکه بارون روش نیاد یه باکس جعبه ای روش درست میکنم،قبلش هم از خونه میارمش بیرون یه تستی ازش میگیرم اگه جواب داد این کار رو میکنم.
    اگه سوالم ابتداییه چون از الکتریکی و مخابراتی سر رشته ندارم چون رشتم پزشکیه.
    مسیر کابلت رو دنبال کن ببین از کجا ها رد میشه اگر بتونی از مسیر دیگه ای ردش کنی ریتت خیلی بالا میره
    از تیر برق میاد پایین! منظورت علمک برقه؟ اگر اونه که یه راه حل ساده داره اگرم منظورت این نیست که باید توضیح بدی چطوری رد شده میتونی مسیر تلفنت از جای که کابل از زیر زمین میاد وصل میشه به باکس مخابراتی بگیری تا برسی به ورودی خونه...

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

مسیر کابلت رو دنبال کن ببین از کجا ها رد میشه اگر بتونی از مسیر دیگه ای ردش کنی ریتت خیلی بالا میره
    از تیر برق میاد پایین! منظورت علمک برقه؟ اگر اونه که یه راه حل ساده داره اگرم منظورت این نیست که باید توضیح بدی چطوری رد شده میتونی مسیر تلفنت از جای که کابل از زیر زمین میاد وصل میشه به باکس مخابراتی بگیری تا برسی به ورودی خونه...
    منظورمو نگرفتی
    خط تلفن من از پست کوچیکی که دم خونه هست شروع میشه یعنی اینی که تو عکس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یا از کافو شروع میشه به اومدن
    اگه از کافو بشه که قبلش اینقدر از کنار برق رفته که نمیشه کاریش کرد،و نمیتونن کل خطوط کوچه رو بهم بریزم
    اگه فقط از پست دم خونه باشه میشه کاریش کرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منظورمو نگرفتی
    خط تلفن من از پست کوچیکی که دم خونه هست شروع میشه یعنی اینی که تو عکس
    یا از کافو شروع میشه به اومدن
    اگه از کافو بشه که قبلش اینقدر از کنار برق رفته که نمیشه کاریش کرد،و نمیتونن کل خطوط کوچه رو بهم بریزم
    اگه فقط از پست دم خونه باشه میشه کاریش کرد
    در هر صورت یه مسیر پیدا کن و یا یک مسیر ایجاد کن! علت پایین بودن سرعتت بخاطر همینه که از کنار برق رد شده میتونی از کارشناس خوده شرکت بخوای بیاد ببینه ، بلاخره راه هست اینجوری نیست که نشه کاری کرد...
    مثلا من برای فاصله انداختن بین کابل برق و تلفن اینکارو کردم که تنها راه ممکن بود ، با یک میله و سه بست فلزی یک فاصله ۵۰ سانتی ایجاد کردم

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

در هر صورت یه مسیر پیدا کن و یا یک مسیر ایجاد کن! علت پایین بودن سرعتت بخاطر همینه که از کنار برق رد شده میتونی از کارشناس خوده شرکت بخوای بیاد ببینه ، بلاخره راه هست اینجوری نیست که نشه کاری کرد...
    مثلا من برای فاصله انداختن بین کابل برق و تلفن اینکارو کردم که تنها راه ممکن بود ، با یک میله و سه بست فلزی یک فاصله ۵۰ سانتی ایجاد کردم
    رفتم از پست اصلی گرفتم
    دریغ از 1 دونه افزایش snr یا datarate
    هیچ تغییری نکرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

رفتم از پست اصلی گرفتم
    دریغ از 1 دونه افزایش snr یا datarate
    هیچ تغییری نکرد
    سیم رو جدا کردی و گرفتی؟
    اگر هیچ تغییری نکرده که خطت خرابه ولی حداقل باید چند مگی بیشتر نشون میداد به هر حال ظاهرا مشکلت از کابل های زیر زمینی و کابل کشی غلط کنار برقه ، میتونی روی وایرلس هم حساب باز کنی

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سیم رو جدا کردی و گرفتی؟
    اگر هیچ تغییری نکرده که خطت خرابه ولی حداقل باید چند مگی بیشتر نشون میداد به هر حال ظاهرا مشکلت از کابل های زیر زمینی و کابل کشی غلط کنار برقه ، میتونی روی وایرلس هم حساب باز کنی
    آره دیگه
    هیچی تغییر نکرد.یه 0.5 تا snr یا یه 0.1 مگ دیتاریت تغییری نکرد
    به نظرم مشکل میره رو مخابرات
    چون سیمای تلفنهای منطقه ما شیلد داره
    و این برقا تاثیر چندانی نداره روشون

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آره دیگه
    هیچی تغییر نکرد.یه 0.5 تا snr یا یه 0.1 مگ دیتاریت تغییری نکرد
    به نظرم مشکل میره رو مخابرات
    چون سیمای تلفنهای منطقه ما شیلد داره
    و این برقا تاثیر چندانی نداره روشون
    علاوه بر حدست ممکنه از شرکتی که خدمات میگیری هم باشه ، مثلا میگم من از مخابرات لینک دارم و هم از شاتل ! با شاتل تا ۸ مگ کشش دارم ولی با مخابرات تا ۵ مگ ، اینم در نظر بگیری بد نیست...
    کابل شیلددار میتونه تاثیر رو کم کنه نه کامل دفع کنه...

داره خودمونی میشه SiavElClassico's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام من خونم کمتر از 800 متر با مخابرات فاصله داره ولی مثل این که خطم به شدت نویز داره:

قبلا خطم راحت 12 مگ رو میداد ولی خطم بوق تلفن نداشت برای همین به 117 زنگ زدم بعد از اون بوق وصل شد ولی نتم کلا قطع شد. بعد از کلی پیگیری پورتم رو عوض کردن ولی الان تلفن نه بوق داره و نه حتی ولتاژ(قبلا چراغ تلفن روشن میشد). وضع نویز خطم هم که میبینید همینه. تست سر خط گرفتم فرقی نکرد. میخوام تست سر جعبه تقسیم هم بگیرم ولی نمیدونم باید چطوری اینکار رو بکنم. کلا خطمم نو هست و 2 ماه نشده که گرفتم.

به نظرتون ممکنه مشکل از کجای کار باشه؟ چه چیزایی رو امتحان کنم شاید جواب بگیرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •