ببخشید اینجور صبحت میکنم ولی شما مازندرانی ها مارو نمودین.چون همیشه یکیتون میاد نتشو به رخ ما میکشه. اینترنت مخابرات ما حرف نداره. 512نامحدود :
![]()
ببخشید اینجور صبحت میکنم ولی شما مازندرانی ها مارو نمودین.چون همیشه یکیتون میاد نتشو به رخ ما میکشه. اینترنت مخابرات ما حرف نداره. 512نامحدود :
![]()
Last edited by hexor007; 04-08-2013 at 19:08.
من نمیدونم اینجا تاپیک خوزستانه یا مازندران البت به من مربوط نمیشه بهتره ارمین خان رسیدگی کنه
ایمان تو که چند روز پیش گفتی برام انداختنش روی 6 مگ اونوقت چه جوری گفتن روی 4 مگه و گذشته از اینا برای فهمیدن مقدار دقیق داون استریم در صورتی که snr بالای 10 داشته باشی باید روی مد adsl2 annex m قرار بدی چون بقیه مد ها اتوماتیک برای کاهش نویز از داون استریم کم میکنن
واسه ثبت نام کدوم شرکت برم
خود سایت sitra یا برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا شرکت پاس ماناماد؟
کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟
اصلا فرقي هم دارن؟؟
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
واسه ما پایدارتره،تا دو روز پیش سرعت 128 نامحدود با 2 مگ نامحدود یکی بود،شما مرکز 0611 هستین،ما مرکز 0111 و مرکز اول دیتای کشور(اینم
)
![]()
پسر خوب اینا رو برو به کسی بگو که از IT چیزی سرش نمیشه.
اولا اینترنت اینجا تا 2هفته پیش سرعتش 2برابر بود (برای نامحدودها) مثلا من که 512 داشتم ریت دانلودم 130بود که کاملا عالیه نسبت به قیمتش.اینو میتونید از بچه های دیگه هم بپرسید.دوما عزیز من پیش شماره تلفن استان چه ربطی به نحوه توضیع دیتا توسط شرکت زیرساخت داره؟سوما از اون عکسی که گذاشتم اینترنت پایدارتر میخوای؟
به هر حال من به غیر از مخابرات جایی دیگه نت دارم که به طور متوسط روزی میتونم 20گیگ دانلود کنم البته با حجم نامحدود![]()
این تستا رو مخصوص شما گذاشتم تا کیفیت مخابرات مازندران و پارسال ببینید:(مرکز اصلی دیتا شهر بابل 0111 هستش)
حالا ببینم مخابرات کجا می تونه رکورد مخابرات مازندرانو بزنه،پارسال با این سرعت شبی 20 تا 30 گیگ می گرفتیم،پرچم مخابرات 0111 بالا![]()
Last edited by ruzbeh1; 04-08-2013 at 20:59.
بعد از 6 ماه اومدم تاپیک میبینم که هنوز مازندرانی ها نکشیدن بیرون
خواهشن بچه بازی رو بزارید کنار
یا خدا !! تست دانلود پارسال ش هم نگه داشته. برو با اینترنتت و مخابرات 0111 خوش باش بچه
.
Last edited by hexor007; 04-08-2013 at 22:03.
بچه ها خیلی حساس نشین روی تستای بچه های مازنی.احترام همدیگه رو حفظ کنیم.هر چند کار اشتباهیه که بیان توس تاپیک خوزستان تست بذارن.اما شما خودداری کنید.
=-=-=-===
روی 6 مگ؟نه بابا.کدوم 6 مگ.امروز یارو میگفت ماکزیممش 4020 میتونیم بذاریم.گفتم چی میگی حاجی بچه گیر آوردی؟من خودم 20 مگم دیدم تو همین خوزستان.گفت امکان نداره.
البت با تنظیمات مودم همون غروب درستش کردم.الان شد این:
نه بابا.همشون یکی هستن.کیفیتا فکر نمیکنم تفاوتی داشته باشه.هر کدوم عشقته برو.
دوست عزیز این تاپیک جامع خوزستان هستش.شما مهمان ما هستی و خیلی هم خوش اومدی.اما مباحثت رو چالشی عنوان نکن.
این تست ها رو اگه میتونی برای بچه های قزوین بذار.چون با کیفیت ترین سرویس مخابرات،بدون شک و قطعاً توی قزوین ارائه میشه و نه مازندران یا هیچ جای دیگه ی ایران.
برقرار باشی.
سلام ایمان جان. ما احتمالا تا سال دیگه از اهواز بریم قزوین. میشه درباره نت اونجا یه توضیحی بدی؟ نتشون خوبه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)