تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 601 از 3017 اولاول ... 10150155159159759859960060160260360460561165170111011601 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,001 به 6,010 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خازن

پيش فرض

512 نامحدود مخابرات مازندران

ببخشید اینجور صبحت میکنم ولی شما مازندرانی ها مارو نمودین.چون همیشه یکیتون میاد نتشو به رخ ما میکشه . اینترنت مخابرات ما حرف نداره. 512نامحدود :

Last edited by hexor007; 04-08-2013 at 19:08.

2. 4 کاربر از hexor007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من نمیدونم اینجا تاپیک خوزستانه یا مازندران البت به من مربوط نمیشه بهتره ارمین خان رسیدگی کنه

ایمان تو که چند روز پیش گفتی برام انداختنش روی 6 مگ اونوقت چه جوری گفتن روی 4 مگه و گذشته از اینا برای فهمیدن مقدار دقیق داون استریم در صورتی که snr بالای 10 داشته باشی باید روی مد adsl2 annex m قرار بدی چون بقیه مد ها اتوماتیک برای کاهش نویز از داون استریم کم میکنن

4. 2 کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه psycho0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

واسه ثبت نام کدوم شرکت برم
    خود سایت sitra یا برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا شرکت پاس ماناماد؟
    کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟
    اصلا فرقي هم دارن؟؟

Sent from my SK17i using Tapatalk 2

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ببخشید اینجور صبحت میکنم ولی شما مازندرانی ها مارو نمودین.چون همیشه یکیتون میاد نتشو به رخ ما میکشه . اینترنت مخابرات ما حرف نداره. 512نامحدود :

واسه ما پایدارتره،تا دو روز پیش سرعت 128 نامحدود با 2 مگ نامحدود یکی بود،شما مرکز 0611 هستین،ما مرکز 0111 و مرکز اول دیتای کشور(اینم )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خازن

پيش فرض

واسه ما پایدارتره،تا دو روز پیش سرعت 128 نامحدود با 2 مگ نامحدود یکی بود،شما مرکز 0611 هستین،ما مرکز 0111 و مرکز اول دیتای کشور(اینم )
    پسر خوب اینا رو برو به کسی بگو که از IT چیزی سرش نمیشه.
    اولا اینترنت اینجا تا 2هفته پیش سرعتش 2برابر بود (برای نامحدودها) مثلا من که 512 داشتم ریت دانلودم 130بود که کاملا عالیه نسبت به قیمتش.اینو میتونید از بچه های دیگه هم بپرسید.دوما عزیز من پیش شماره تلفن استان چه ربطی به نحوه توضیع دیتا توسط شرکت زیرساخت داره؟ سوما از اون عکسی که گذاشتم اینترنت پایدارتر میخوای؟
    به هر حال من به غیر از مخابرات جایی دیگه نت دارم که به طور متوسط روزی میتونم 20گیگ دانلود کنم البته با حجم نامحدود

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پسر خوب اینا رو برو به کسی بگو که از IT چیزی سرش نمیشه.
    اولا اینترنت اینجا تا 2هفته پیش سرعتش 2برابر بود (برای نامحدودها) مثلا من که 512 داشتم ریت دانلودم 130بود که کاملا عالیه نسبت به قیمتش.اینو میتونید از بچه های دیگه هم بپرسید.دوما عزیز من پیش شماره تلفن استان چه ربطی به نحوه توضیع دیتا توسط شرکت زیرساخت داره؟ سوما از اون عکسی که گذاشتم اینترنت پایدارتر میخوای؟
    به هر حال من به غیر از مخابرات جایی دیگه نت دارم که به طور متوسط روزی میتونم 20گیگ دانلود کنم البته با حجم نامحدود
    این تستا رو مخصوص شما گذاشتم تا کیفیت مخابرات مازندران و پارسال ببینید:(مرکز اصلی دیتا شهر بابل 0111 هستش)

حالا ببینم مخابرات کجا می تونه رکورد مخابرات مازندرانو بزنه،پارسال با این سرعت شبی 20 تا 30 گیگ می گرفتیم،پرچم مخابرات 0111 بالا
    Last edited by ruzbeh1; 04-08-2013 at 20:59.

9. 2 کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fokonishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بعد از 6 ماه اومدم تاپیک میبینم که هنوز مازندرانی ها نکشیدن بیرون
    خواهشن بچه بازی رو بزارید کنار

11. 5 کاربر از fokonishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خازن

پيش فرض

این تستا رو مخصوص شما گذاشتم تا کیفیت مخابرات مازندران و پارسال ببینید:(مرکز اصلی دیتا شهر بابل 0111 هستش)

حالا ببینم مخابرات کجا می تونه رکورد مخابرات مازندرانو بزنه،پارسال با این سرعت شبی 20 تا 30 گیگ می گرفتیم،پرچم مخابرات 0111 بالا
    یا خدا !! تست دانلود پارسال ش هم نگه داشته. برو با اینترنتت و مخابرات 0111 خوش باش بچه .
    Last edited by hexor007; 04-08-2013 at 22:03.

13. 3 کاربر از hexor007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

من نمیدونم اینجا تاپیک خوزستانه یا مازندران البت به من مربوط نمیشه بهتره ارمین خان رسیدگی کنه

ایمان تو که چند روز پیش گفتی برام انداختنش روی 6 مگ اونوقت چه جوری گفتن روی 4 مگه و گذشته از اینا برای فهمیدن مقدار دقیق داون استریم در صورتی که snr بالای 10 داشته باشی باید روی مد adsl2 annex m قرار بدی چون بقیه مد ها اتوماتیک برای کاهش نویز از داون استریم کم میکنن
    بچه ها خیلی حساس نشین روی تستای بچه های مازنی.احترام همدیگه رو حفظ کنیم.هر چند کار اشتباهیه که بیان توس تاپیک خوزستان تست بذارن.اما شما خودداری کنید.
    =-=-=-===
    روی 6 مگ؟نه بابا.کدوم 6 مگ.امروز یارو میگفت ماکزیممش 4020 میتونیم بذاریم.گفتم چی میگی حاجی بچه گیر آوردی؟من خودم 20 مگم دیدم تو همین خوزستان.گفت امکان نداره.
    البت با تنظیمات مودم همون غروب درستش کردم.الان شد این:

واسه ثبت نام کدوم شرکت برم
    خود سایت sitra یا برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا شرکت پاس ماناماد؟
    کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟
    اصلا فرقي هم دارن؟؟

Sent from my SK17i using Tapatalk 2
    نه بابا.همشون یکی هستن.کیفیتا فکر نمیکنم تفاوتی داشته باشه.هر کدوم عشقته برو.

دوست عزیز این تاپیک جامع خوزستان هستش.شما مهمان ما هستی و خیلی هم خوش اومدی.اما مباحثت رو چالشی عنوان نکن.
    این تست ها رو اگه میتونی برای بچه های قزوین بذار.چون با کیفیت ترین سرویس مخابرات،بدون شک و قطعاً توی قزوین ارائه میشه و نه مازندران یا هیچ جای دیگه ی ایران.
    برقرار باشی.

15. 5 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خازن

پيش فرض

بچه ها خیلی حساس نشین روی تستای بچه های مازنی.احترام همدیگه رو حفظ کنیم.هر چند کار اشتباهیه که بیان توس تاپیک خوزستان تست بذارن.اما شما خودداری کنید.
    =-=-=-===
    روی 6 مگ؟نه بابا.کدوم 6 مگ.امروز یارو میگفت ماکزیممش 4020 میتونیم بذاریم.گفتم چی میگی حاجی بچه گیر آوردی؟من خودم 20 مگم دیدم تو همین خوزستان.گفت امکان نداره.
    البت با تنظیمات مودم همون غروب درستش کردم.الان شد این:

نه بابا.همشون یکی هستن.کیفیتا فکر نمیکنم تفاوتی داشته باشه.هر کدوم عشقته برو.

دوست عزیز این تاپیک جامع خوزستان هستش.شما مهمان ما هستی و خیلی هم خوش اومدی.اما مباحثت رو چالشی عنوان نکن.
    این تست ها رو اگه میتونی برای بچه های قزوین بذار.چون با کیفیت ترین سرویس مخابرات،بدون شک و قطعاً توی قزوین ارائه میشه و نه مازندران یا هیچ جای دیگه ی ایران.
    برقرار باشی.
    سلام ایمان جان. ما احتمالا تا سال دیگه از اهواز بریم قزوین. میشه درباره نت اونجا یه توضیحی بدی؟ نتشون خوبه؟

17. این کاربر از hexor007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •