فعلا که د وساعتی هست سامانه قطعه مال خیلی ها دیشب کم شد که حتی برای بعضی ها ازجمله خودم کلا قطع شد
پس زیاد نباید خوشحال بود همون حجم اولیه رو هم دوباره برگردنونن باید خدا رو شکرکنیم بهترین isp شدن مخابرات پیش کش
فعلا که د وساعتی هست سامانه قطعه مال خیلی ها دیشب کم شد که حتی برای بعضی ها ازجمله خودم کلا قطع شد
پس زیاد نباید خوشحال بود همون حجم اولیه رو هم دوباره برگردنونن باید خدا رو شکرکنیم بهترین isp شدن مخابرات پیش کش
سلام بابک جان
منم دیشب نتم کلا قطع شد و نمیتونستم هیچ سایتی رو باز کنم , مجبور بودم حجم بخرم واسه اینکه کار مهمی داشتم و باید ایمیل میدادم .
دوستان دیگه اگه نت شما کلا قطع شد لطفا حجم خریداری نکنید و صبر کنید .
سلام عزیز
اره منم دیشب هی وسوسه شدم بخرم گفتم ولش کن بزارم ببینیم تا امروز اخرش چی می شه
الان با وایمکس داداشم وصلم
بازم دوباره سامانه 2030 قط شد . ولی به 202 زنگ میزنی حجم رو میگه . این بار چه خوابی برامون دیدن خدا میدونه
نه بابا اسم خودم رو عوض میکنم
البته فعلا که چیزی کم نکردن . اگه میخواست کم کنه کنه همون دیروز توی 2020 هم کم میکرد . سامانه هیچ اعتباری نداره مثل اینکه چون واقعا داغونه .
خدا کنه این سامانه امروز درست شه و تکلیف همه معلوم شه , نمیدونم اینا چجوری میخوان این چند روز و محاسبه کنن ولی هرکاری میکنن باید حجم همه رو برگردونن
بعضی از ماها هم دانلودهای عجیبی داشتیم این چند روز که مخابرات صد در صد اینا رو نادیده نمیگیره .
ولی هرجای دنیا اگه از این مشکلات پیش بیاد ( که صد در صد هیچ وقت پیش نمیاد , آخه ما خیلی خاص هستیم و واسه همین این مشکلات فقط واسه ما پیش میاد ) اون شرکت میاد از همه ی کاربراش عذرخواهی میکنه و قول میده دیگه چنین مشکلاتی پیش نیاد .
Last edited by Hugh Jackman; 19-10-2013 at 13:48.
خسته نباشی داداش . 8 گیگ دانلود آخه تعجب داره من به غیر اون بوده توی همون ساعات شبانه در دو شب 9 گیگ دانلود کردم![]()
Last edited by tbi_cst; 01-11-2013 at 19:52.
تازه امروز اینو گذاشتن تو سایت
با اهداي 8 روز اينترنت رايگان :
مخابرات خراسان رضوي از كاربران اينترنت دلجويي كرد
اخبار عمومی
مدير عامل شركت مخابرات خراسان رضوي با اشاره به رفع اختلال و قطعي بوجود آمده در بستر اينترنت استان گفت : در پي اختلال سخت افزاري در برخي از مناطق و قطعي اينترنت ، اين شركت به كليه كاربران خود 8 روز اينترنت و 150 مگ ترافيك رايگان تقديم مي نمايد .مهندس ملك جعفريان افزود : اين بسته رايگان بوده و با هدف جلب رضايت كاربران اينترنت و دلجويي از آنان به خاطر اختلال پيش آمده در نظر گرفته شده است .
دوستان این سامانه 2030 هم باز شد اما واسه من حجم و اصلا نشون نمیده
شانش منو ببین چند روز اومدم مشهد وقت داشتم adsl بگییرم واسه خونه، سیستمشون خوابیده، میگه شاید فردا وصل بشه واستون ثبت نام کنیم
دوستان این طرح با مودم رایگان چطوره؟ مودمش خوبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)