بابا چی کار کنم روی stup42 می زنه drive is full .مگه چقدر جا می خواد؟ایکس پی سرویس پک چند می خواد؟
بابا چی کار کنم روی stup42 می زنه drive is full .مگه چقدر جا می خواد؟ایکس پی سرویس پک چند می خواد؟
xlive نداره که :|
نه بابا با کت و شلوار هم رفتم انگار نه انگار...برای این مرحله شما باید یه لباس مجلسی و به قول معروف باکلاس تهیه کنید!
کت و شلوار باید باشه فک کنم
آقا جون اون بغل یه مغازست .
برو یه کت شلوار سیاه , یه کروبات ست با یه کفش سیاه بخر ! همین
سلام من تو اون مرحله ای گیر کردم که u.l.paper زنگ میزنه یه چیزی میگه بعد ما میریم تو اون محل باید سوار یک هلکوپتر شد بعد نمیدونم چه کار کنم راهنمایم کنید
یا اگر کسی سیو این مرحله رو داره بزاره ممنونشم .(من ویندوزم xp 3)
در این مأموریت شما باید هلیکوپتر هدف رو تعقیب کنید و در فرصت مناسب در حالیکه در ارتفاع مناسبی قرار دارید(تقریباٌ هم سطح هلیکوپتر هدف) در سمت چپ اون قرار بگیرید تا Little Jacob به وسیله ی راکت لانچر اون رو هدف قرار بده و منهدم کنه.فقط باید سریع اونو تعقیب کنید تا فرار نکنه و مجبور نشید دوباره این مأموریت رو تکرار کنید.در ابتدا که شروع به پرواز می کنید هلیکوپتر هدف قابل رویت نیست ولی روی نقشه می تونید محل و جهت حرکتش رو پیدا کنید.
مرسی خیلی جالب بود و استفاده کردم
با سپاس فراوان از زحمات شما دوست گرامی.
من هنوز نتونستم lola del rio رو پیدا کنم
چطور میشه رفت توی دیتا بیس پلیس
توی کافی نت هم رفتم هیچی حالیم نشد!
بابا برو به سایت Libertycitypolice.com بعدش برو روی حرف D اونجا Del Rio Lola رو پیدا می کنی که همون Lola هست البته اون در San frreiro زندگی میکنه همیشه هم آبنبات چوبی داره.
سلام دوستان
ببخشید من در قسمتی که باید یک ماشین پلیس بگیری و یک اسم را سرچ کنی موندم.
دوستان کسی نمی دونه که باید چه اسمی را سرچ کنم هر قدر هم گوش به هرفاش گوش میدم چیزی دستگیرم نمیشه!
ممنون میشم کمکم کنید
سپاسگذارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)